Amalfikysten 7 dages rundtur

Du har søgt på:
Rejser fra Kastrup Lufthavn i sep.2017 for 2 personer i Dobb vær.m. halvpens.

Sidste prisopdatering 24-5-17
AfrejseTotal pris
DagDatoTid  
1 uge
ma25.0910:50 kr 17.990,-

Amalfikysten 7 dages rundtur

Sorrento – små by idyl i stort format

Sorrento er en af Italiens skønne byer, en farverig fest af blomster, velholdte ældre bygninger, hyggelige gågader og frodige parker. Med sin dramatiske placering på et klippeudspring og med udsigt ti den velkendte Napoli bugt, så er dette en ren perle. M ed små snoede brostensbelagte gader er Sorrento en hyggelige lille by, dog større end nabobyerne Vico Eguense og Amalfi. Dog intet i forhold til Napoli. 

Sorrento er en af de italienske byer som har tiltrukket flest kendte kunstnere og forfattere igennem byens lange historie, f.eks. Thomas Fearnley, Adolph Tidemann, Camilla Collett og barnestjernen Bjørnson og Olaf Bull. Men vigtigst er nok at Henrik Ibsen af to omgange tilbragte sin tid her mens han færdiggjorde Peer Gynt og den forrige bog Gengangeren.

Den verdensberømte kunster boede første gang på  La Rosa Magra, og på Hotel Tramontano ved sit andet besøg, som er nogle af byens femstjernede luksushoteller med den mest spektakulær udsigt mod havet. Begge hoteller eksisterer stadigvæk og har fået opsat mindeplader til Ibsens ære. I 2007 indviede man ovenikøbet en Ibsenpark i byen.

 

 

Amalfi – Hvor drømmen bliver til virkelighed

Det er ikke for ingenting at Amalfi har fået plads på UNESCOs verdens arvs liste. Den lille by er så idyllisk og skøn at du bare går rundt og nyder og forundres over hvor smukt her egentlig er. Byens strand ligger flot op til byens centrum, som også har sine historiske bygninger som alle er hvidkalkede eller gul malede. Bygningerne ligger flot op ad bjergsiden og det giver byen et helt specielt særpræg, med de flotte pinjetræer som givet det sidste finish på byens smukhed. . 

Også på Amalfi findes der spor etter Henrik Ibsen. Det var nemlig her han sommeren og efteråret 1879 skrev sit berømte drama ”Et dukkehjem”, og han boede på Hotel La Luna, hvor også komponisten Richard Wagner boede i sommeren 1881.

 

Capri – verdens flotteste ø

Leder du efter den perfekte kombination mellem solskin, strandliv, luksusshopping og store gastronomiske oplevelser, så vil du føle dig hjemme på Capri. Byen ligger kun en kort og idyllisk færgetur fra fastlandet. Med ankomst til det hyggelige færgeleje Marina Grande som ligger godt i læ med 600 meter høje bjerge som ligger lige ned til starten af marinaen.