Grupperejser

GRUPPEREJSER

Ønsker du og dit firma en grupperejse til sydens sol, eller måske en konference under varmere himmeltrøg? Uanset om du rejser med firmaet, den private forening eller den store familie på jubilæumstur eller fødselsdagstur, så kan vi hos Amisol Travel tilbyde Jer et bredt udvalg af gruppearrangementer og vi tilpasser rejsen præcis efter jeres ønsker, så den passer præcis til netop jeres behov. Hvis I er mere end 10 voksne, der skal rejse sammen som gruppe, vil vi gøre vores bedste for at lave det perfekte tilbud til jer!

Læs mere

Ørkenroserne

 

Amisol. Ørkenroserne

Læs mere

Grupperejsen starter her

Hos Amisol Travel er vi vant til at håndtere store grupper, og det gør det nemt for dig som skal arrangere jeres næste grupperejse. Vi står klar fra start til slut. At du har en masse ønsker til din gruppe eller arrangement, ser vi som et plus og er med til at sammensætte dit program, så det bliver lige som du vil have det.

Læs mere

Dykkerture

Vi har igennem en årrække samarbejdet med mange større og mindre dykkergrupper, hvor vi har stået som den tekniske arrangør på deres selvarrangerede grupperejser. Her har vi arrangeret ture for fridykning, Padi Diving Open Water kurser og almindelige dykkerture for foreninger og dykkerfirmaer. Igennem årene er det blevet til mange rigtig gode forbindelser til den nordiske dykkerverden, og det er denne relation som vi nu ønsker at udvikle. Vi tilbyder nu endnu flere faste arrangementer i løbet af året.

Læs mere

Foreninger / større familiegrupper

Læs mere