Hurghada

Hvordan rejser du i Hurghada

Hurghada er danskernes helårsfavorit ved Rødehavet. Her har du alt du skal bruge til en fantastisk ferie

Hurghada har i årtier været på listen over et af de mest besøgte feridestinationer, som skandinavernes årligt tager til for at nyde sydens sol. Med kun små 5 timers flyvning fra Enten Billund eller KAstrup lufthavn så er du fremme. Det bedste med området er at hotellerne ligger ganske kort fra lufthavnen, så man max har 45 minutters kørsel til yderområderne.

Hurghada er for de gæster som elsker solen, varmen og de lange indbydende strande. Snorkling, dykning og ikke mindst ren afslapning er i højsædet året rundt. For dig som skal på familieferie og have en god oplevelse med familien, så er du i gode hænder på de pragtfulde og indbydende hoteller. Familierejser til området er blevet yderst populært, da byen om områderne har noget for alle aldre.                                                                                           

 

                                                         Se nogle af vores bestsellere i Hurghada nedenfor

Mövenpick Resort & Spa
El Gouna - Egypten
  • Direkte ved lagunen
  • Gode poolområder
  • All inclusive
26-05 - Totalpris for 2 Voksne
fra kr 10.590,-
Serenity Makadi Bay
Makadi Bay - Egypten
  • Ved strand
  • Familie venligt
  • All inclusive
26-05 - Totalpris for 2 Voksne
fra kr 4.198,-
Tropitel Sahl Hasheesh
Sahl Hasheesh - Egypten
  • Bestseller/mest populært
  • Strand & Pool
  • All inclusive
26-05 - Totalpris for 2 Voksne
fra kr 6.790,-

Værd at vide hurghada

HURGHADA - RØDEHAVET

Hurghada blev grundlagt i begyndelsen af ​​det 20. århundrede og man har formået at bevare den som en lille fiskerby helt op til for få år siden. I dag er Hurghada dog blevet en af det førende turistbyer placeret ved kysten af rødehavet. Derudover er det en yderst populær international central for vandsport, for dykning og ikke mindst er det et fantastisk ferieparadis. 

Læs mere

Restauranter & udendørs servering

Her findes et udvalg af restauranter i centrum deriblandt ange lokale spisesteder og internationale spisesteder og barer.

Læs mere

Shopping

Der er gode shoppingmuligheter for både guld, sølv, vandpiper, parfume, krydderier, tæpper og bomuld.

Det er nødvendigt at handle om prisen. Et godt huskeråd er at tage 50% af hvad en sælger ligger ud med, og eventuelt ligge lidt til, så der er noget at handle om. Betal aldrig den første udbudte pris på en vare. Det er dog ikke muligt at handle om prisen på hotellerne, i supermarkederne eller på internationale kæderestauranter.

Læs mere

UDFLUGTSPROGRAM 

Mandag : By-rundtur.  På denne tur har du mulighed for at lære Hurghada bedre at kende. Vi kører forbi, og stopper ved flere af Hurghadas attraktioner, moskeen, den koptiske kirke og akvariet, for blot at nævne nogle af disse. Turen afsluttes med middag på en af byens bedste egyptiske fiskerestauranter; El Joker. ( Min. 4 tilmeldte )

Læs mere

Flytider/Tidsforskel           

Se online bookingsystem for alle dage og tider. 5 timers flyrejse.

Læs mere

  • NU 24-05-2017 24° Klarvær Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt