Makadi Bay

Hvordan vil du rejse Makadi Bay

Makadi Bay bugten er mere populær end nogensiden før. Nyd din ferie med dykning, snorkling og all inclusive

Makadi Bay bugten blev for 8 år siden utrolig populær, da turister fra Hurghada by tilstrømmede til området grundet de gode snorkle og dykker områder. Mange steder langs Makadi Bay bugten er der koralrev helt op ti strandkanten, andre steder der skal man ca. 30-40 meter ud for at komme til de gode dykkerområder. 

Med tiden blev området så populært at mane nye og lækre resorthoteller poppede op langs kysten, og i dag er der 11 store hoteller i området. Hotellerne er utrolig store og spænder vidt og bredt både med området for hotellet og ikke mindst faciliteterne.

Mange gæster nyder ferien i Makadi Bay da der er stille og roligt, og man behøver ikke at gå udenfor hotellernes indhegninger. Man skal dog ikke snyde sig selv for en tur ind til Hurghada by -det tager ca. 20 minutter.

 

                                                          Se vores bestseller hotel i Makadi Bay her

Serenity Makadi Bay
Makadi Bay - Egypten
  • Direkte ved stranden
  • Gode poolområder
  • all inclusive
26-05 - Totalpris for 2 Voksne
fra kr 4.198,-
Serenity Makadi Bay
Makadi Bay - Egypten
  • Direkte til stranden
  • Gode poolområder
  • All inclusive
26-05 - Totalpris for 2 Voksne 1 Barn
fra kr 6.297,-
Serenity Makadi Bay
Makadi Bay - Egypten
  • Direkte til stranden
  • Gode poolområder
  • All inclusive
26-05 - Totalpris for 2 Voksne 2 Barn
fra kr 7.996,-

værd at vide makadi Bay

Langs Rødehavets vestkyst ligger feriebyerne som perler på en snor. Makadi Bay er en af de rolige og indbydende byer langs kysten.  Byen ligger syd for Hurghada og er blevet et yderst populært rejsemål, som tilbyder førsteklasses hoteller for familier og par.

Læs mere

Mange af hotellerne har forretningsområder og bazarområder. her kan man gøre gode handler ved at købe, guld, sølv, læder, tæpper, parfume, tøj og div. souvenirs.

Læs mere

Makadi Bay har et godt aktivitetstilbud.

Dykking er populært i Makadi Bay og bland andet tilbydes der introdykk, PADI dykkekurs og dykkedager. kontakt guiden for mere information.  

Læs mere

Makadi Bay by er mindre med et lille og hyggeligt bymidte med et skønt torveområde. Her finder du små lokale og internationale cafeer og restauranter.  Det begrænsede udbud af udesteder giver en god og rolig fornemmelse for stedet, som samtidig virket eksotisk og exclusivt.  

Læs mere

 Flytider/Tidsforskel     

Se online bookingsystem for alle dager og tider. 5 ½ times flyrejse.

Egypten er 1 time foran Danmark. Dvs. når klokken er 12:00 i Danmark, er klokken 13:00 i Egypten. 

Læs mere