Sahl Hasheesh

Hvordan vil du rejse Sahl Hasheesh

Sahl Hasheesh er ny på landkortet og vores gæster har taget rigtig godt imod det nye lækre ferieområde

Sahl Hasheesh har i mange år været et stort strandområde med nogle lækre bugter og ikke mindst sandstrande så langt øjet kunne række. Igennem flere år blev området brugt til dykning og snorkling. Da området blev mere og mere populært blev de første store resorthotellet bygget langs kyststrækningen for 9 år siden. Som tiden er gået er flere pragteksemplarer af hoteller blevet bygget, og man ser nu området som et eksklusivt område -  hotellerne taget i betragtning med en flot strandpromenade.

Sahl Hasheesh har nu luksushoteller på stibe og det er også her man finde hoteller kun for voksne, og hoteller med kæmpemæssige udendørsarealer. Selve området har ikke et specifikt byområde da hotellerne har alt hvad hjertet begærer. 

Tilbud på luksushoteller

                                                    Se vores populære og bestseller hoteller nedenstående

Baron Palace Sahl Hasheesh
Sahl Hasheesh - Egypten
  • Direkte til stranden
  • Lækre poolområder
  • All inclusive
26-05 - Totalpris for 2 Voksne
fra kr 14.398,-
Tropitel Sahl Hasheesh
Sahl Hasheesh - Egypten
  • Populært hotel
  • Direkte ved stranden
  • All inclusive
26-05 - Totalpris for 2 Voksne
fra kr 6.790,-
Premier Romance Boutique Hotel & Spa
Sahl Hasheesh - Egypten
  • Kun for voksne
  • Direkte til stranden
  • All inclusive
26-05 - Totalpris for 2 Voksne
fra kr 10.790,-

Værd at vide Sahl Hasheesh

Sahl Hasheesh er det nyeste og mest eksklusive rejsemål ved Rødehavskysten. Lige syd for Hurghada finder du denne nyhed, som vi nu stolt kan tilbyde vores gæster. Udover at byde på den længste strandbred og de fineste bademuligheder i Egypten, sigter Sahl Hasheesh mod at blive blandt de mere eksklusive destinationer på verdensbasis. 

Læs mere

Sahl Hasheesh tilbyder et bredt udvalg af gode restauranter og spisesteder med god standard. I centrum findes et udvalg af mindre spisesteder, og på hotellerne finder du restauranter som befinder sig på den øverste hylde.

Læs mere

Langs promenaden og specielt i Old Town er det gode shopping muligheder. Her finder du internationale mærkevarer og egyptiske/arabiske varer med særpræg. Uanset om man ønsker specielle souvenirs  eller anerkendte varer kan Sahl Hasheesh tilbyde et bredt spekter af udsalgssteder, her finder du både luksusvarer og almindelige varer.

Solnedgangs spadser tur

I Sahl Hasheesh vil du opleve at du har panoramaudsigt til havet, uanset hvor du befinder dig, samtidigt oplever du bjerg- og ørkenlandskabets tørre kontrast i det øjeblik du vender dig rundt. 

Læs mere

Flytider/Tidsforskel             

Se online bookingsystem for mulige afrejse dage og tider. 5 timers flyrejse.

Læs mere