Hvordan vi du rejse til Rom

Rom er byen som byder velkommen til alle, og mange kommer hertil af flere omgange, da der altid er noget nyt at opleve. Man kommer ikke til at kede sig her, og byen summer af liv hele dagen og ikke mindst om aftenen. At der så samtidig er dejligt og lunt vejr, er jo bare et plus.  Husk kameraet for der er et utal af verdenskendte seværdigheder go bygninger som må foreviges. Par, grupper og studierejser er bare få at rejsemulighederne. Du kan nu rejse med amisol på en pakkerejse hvor fly og hotel er valgt fra starten. Du kan selv sammensætte din ferie og indholdet præcis som du vil.

 

                                                    Se nogle af vores bedste pakketilbud nedenstående

Aparthotel Adagio Rome Vatican
Rom - Trionfale
  • Stort poolområde
  • Fine lejligheder
  • Trionfale byområdet
25-05 - Totalpris for 2 Voksne
fra kr 12.064,-
Hotel Edera
Rom - Rione Monti
  • Byhotel
  • 600 m til Colosseum
  • Rione Monti byområde
Udsolgt
Best Western Hotel Universo
Rom - Stazione Termini
  • Flot og indbydende
  • Teatro Dell' Opera 150 M
  • Stazione Termini byområde
08-06 - Totalpris for 2 Voksne
fra kr 11.828,-

Amisols Rom - en skøn uge med "La Dolce Vita".

Vi har udvalgt en række af hoteller med rigtig god beliggenhed i hjertet af rom. Her er der kort vej til de store og velkendte seværdigheder i byen. Hos os finder du både fornuftige og gode indkvarteringsmuligheder, samt de mere elegante og yderst komfortable hoteller. 

Du vælger nemt det område som passer dig bedst, og tilvælger hotel og fly og ønsket afrejsedato. Et hotel med en lækker tagterrasse og en fantastisk udsigt er Hotel Eliseo, som ligger på toppen af den kendte gade med usigt til det skønne boligområde ved Villa Borghese. Rejser du med familien og ønsker en mere moderne og veludstyret  ferielejlighed kan vi varmt anbefale Aparthotel Adagio, med udendørs fælles poolområde. Vil du bo mere elegant kan vi varmt anbefale dig  Delle Nazioni, som ligger et lille stenkast fra Trevi fontænen.

Læs mere

Når turen går til Rom så vil du møde et utal af restauranter som alle byder på en skøn oplevelse. Du vil tæt på alle større attraktioner finde et utal af internationale restauranter, og disse er dog mest det vi kalder for turistfælder. Det gælder ikke dem alle, men mange af dem lever for at tjene penge, og ikke for at lave mad - desværre. så man må godt være lidt kræsen eller selektiv når man går rundt og skal finde en god restaurant.  Vores bedste råd er at gå efter de lokale restauranter. Her finder du den bedste mad, den mest autentiske oplevelse.

Læs mere

Snyd ikke dig selv for en masse god shopping i Roms gader og stræder. Du finder alt til hjemmet, tøj, tasker, sko og mærkevarer. Du kan være sikker på at der er noget for enhver smag og pengepung.

Læs mere

Her kommer mere om udflugter og aktiviteter.

Flytider/tidsforskel

Ca. 2,5 time direkte fra Kastrup lufthavn.

Lufthavn: Flumicino

Ingen tidsforskel

Amisol tilbyder rutefly og hotelindkvarteringer i Rom.  Ingen guideservice.

Læs mere