Alanya

bestseller 2017

Alanya er skandinavernes foretrukne rejsemål i Tyrkiet og vi kan godt forstå hvorfor. Her er et væld af muligheder

Med ugentlige flyafgange til Alanya og den nye velkendte lufthavn Gazipaza udenfor Alanya, er man kun 3,5 times flyvetur fra Danmark. Alanya har i flere år været den mest besøgte og mest omtalte feriedestination i Tyrkiet, og årligt besøger tusindvis af glade skandinavere byen.

Alanya har alt for den kræsne og ferielystne gæst. Er du til sol, strand og vand har byen nogle af de bedste strande i landet, og vores hoteller ligger enten direkte til stranden eller i gåafstand. For de gæster som ønsker et utal af indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker har byen et pulserende byliv. Om man er ung eller ældre kan vi garantere at man ikke kommer til at kede sig.

Med borgruinen på toppen af forbjerget, drypstenshuler, museer og et kæmpe væld af oplevelsesmuligheder, så er vi sikre på at dem som ønsker at komme ud og se og opleve byen og lokalområdet får en oplevelse.

 

                                                           Se nogle af vores bestsellere til Alanya her

Alaadin Beach Hotel
Alanya-Tyrkiet
  • Direkte på Kleopatra stranden
  • Kun for voksne
  • Halvpension
22-06 - Totalpris for 2 Voksne
fra kr 5.998,-
Dizalya Palm Garden
Alanya-Tyrkiet
  • Direkte på stranden
  • Familie venligt
  • All inclusive
29-06 - Totalpris for 2 Voksne 2 Barn
fra kr 15.580,-
Monart City Hotel
Alanya-Tyrkiet
  • Ved strand
  • Hyggeligt byhotel
  • All inclusive
22-06 - Totalpris for 2 Voksne 1 Barn
fra kr 13.785,-

Alanya 

Byen for de danske kendisser og glade skandinaviske feriegæster

Alanya er et af de største og mest besøgte rejsemål på den tyrkiske Middelhavskyst og er på én og samme tid en badeby som igennem de sidste mange år, har været foretrukket af tusindvis af ferieglade danskere. Alanya en byen som altid byder på et stort udbud af shopping og forlystelser, og er i dag et ynder feriemål for de danske kendisser som hele året rundt er på gennemrejse. Her slapper man af i de lækre områder langs kysten om dagen, mens aftenen skal nydes i byen med dens mange muligheder. Man kan godt sige at Alanya igennem de sidste 10 år, er blevet et mere og mere populært feriested, når danskerne skal på sol, afslapning og daseferie.

Læs mere

Det tyrkiske køkken bryster sig med den selvtildelte titel af ”Verdens tredjebedste køkken” efter det kinesiske og det franske. Hvordan man er kommet frem til den rangordning, fremgår ikke, men den tyrkiske mad fortjener al den berømmelse, den kan få og her i Alanya findes gode muligheder for at prøve både rustik husmandskost og den mere raffinerede madlavningskunst, der stammer fra det kejserlige køkken, hvor højt specialiserede kokke i århundreder har stræbt mod nye kulinariske horisonter.

Læs mere

Gode muligheder for shopping af tøj, sko og smykker.

Det er nødvendigt at prutte om prisen, start på 50 % af prisen som sælger først tilbyder.

Læs mere

Tyrkiske Hamam er et bad med forskellige spatilbud og behandlinger.

Særlig gode muligheder for rafting og mountain biking.

Læs mere

Flyvetider/ Tidsforskel 

Tyrkiet er 1 time foran os. Dvs. at når klokken er 12:00 i Danmark, så er klokken 13:00 i Tyrkiet.

Læs mere

  • NU 24-05-2017 18° Klarvær Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt