alle pakkereiser, pakkereiser Egypt, pakkereiser Italia

Sommer under solen? Amisol har et stor udvalg af charterrejser til Egypten, Tyrkiet, Italien og Grækenland

At bestille en pakkerejse er en behagelig måde at rejse på. Vi håndplukker og kvalitetssikrer de hoteller, fly og udflugter som tilbydes på vores rejsemål. At bestille en pakkerejse er lig med tryghed. Hos os får du personlig service; vi er der for dig fra rejsen starter til du er kommet hjem igen. Vi tjekker jævnligt hotellerne som tilbydes i vores pakkerejser, så du trygt kan finde opdaterede hotelbeskrivelser på vores hjemmeside, og så ved du nøjagtigt hvad du har at glæde dig til. Vores langvarige og gode samarbejde med vores lokale repræsentanter på vores feriedestinationer, har gjort os i stand til at forhandle nogle rigtig gode priser på vores charterrejser. Dette gør at vi kan tilbyde vores mange gæster, hoteller af en høj kvalitet til fornuftige priser, samt gode udflugter og oplevelser på destinationerne.

Sharm el Sheikh

Sharm el Sheikh er et fantastisk feriested for både store og små med et herligt klima året rundt. Om vinteren når vi nordboere bliver kolde, er Sharm el Sheikh vores korteste vej til garanteret sol& varme. Her finder du også en hel ny og spændende verden under havoverfladen med flotte coraler og farvestrålende fisk, som er et must-see når nu du har muligheden.

Hurghada

Hurghada er et feriemål i Egypten for dig som ønsker at rejse til godt sommervejr med sol og strandhygge. Her får du komfortable hoteller med god standard, de fleste ligger direkte ned til Rødehavet, som har en behagelig vandtemperatur hele året rundt. 

El Gouna

El Gouna er en af Egyptens lækreste steder. Et paradis skåret ud af ørkenens sanddyner og fyldt med Rødehavets indbydende badevand. Byens unikke udformning mødes med varme solstråler og skaber himmelblå nuancer i lagunerne, noget som har gjort stedet til en favorit blandt mange af vores stamgæster. Med smalle gader og nubisk-inspireret arkitektur i varme jordfarver er El Gouna en eksklusiv ferieby med sin helt egen charme.

Sicilien

Sicilien er en herlig italiensk ferieø med noget for alle. Her finder du sport, strandliv og storby. Middelhavets største ø byder på mere end bare mafia, den byder på smuk natur, god vin og livlig landsbyidyl samt herlig strandliv og gastronomi i verdensklasse - Sicilien er en rigtig perle! 

Rom

Findes der egentligt nogen mere perfekt by end Rom? Den italienske hovedstad er en moderne storby med rødderne dybt plantet i historien, og hvilken historie! Vi har udvalgt hoteller som ligger centralt med gåafstand til de fleste af Roms seværdigheder. Du finder hoteller i flere prisklasser fra enkle til mere elegante.

Sardinien

Amisol har håndplukket hoteller i og rundt Baja Sardinia - Gallura - et fantastisk ferieområde nordøst på Sardinien, et perfekt sted for børnefamilier. Afskærmet af en bred bugt med krystalklart lavt vand og meget fint sand. Alle vores rejsemål ligger i behagelig afstand fra lufthavnen i Olbia. Mens Porto Cervo er det mest trendy rejsemål i området, er Golfo Aranci enklere, men byder på nydelige strande og fantastisk snorkling. I Porto Rotondo oplever du et idyllisk havnemiljø og San Teodoro er italienernes egen feriefavoritt med sine fantastiske strande.

Toscana

Drømmen om Toscana har lokket danskere til denne usædvanligt smukke del af central-Italien i generationer. Renæssancebyer som Firenze og Pisa i kombination med vinmarker i verdensklasse, bølgende landskaber med cypresser samt lokalt producerede skinker, oste og olier af ypperste kvalitet, gør regionen til et af de mest legendariske rejsemål som findes.

Gardasøen

Gardasøen er Italiens største sø, en udsøgt ferieoplevelse, med smuk natur, fantastisk middelhavsklima og alsidighed som rejsemål. Her finder du alt det du vil have ind i din ferie, uanset interesse; afslappende bade- og sejlemuligheder, små fiskerlandsbyer og pulserende byer, utallige vandre- og cykelstier, vandsport og himmelsk god mad& vin.