Sun Village

  • Family
  • Beach

Vores gæster giver hotellet:

10/10

Velkommen til Sun Village Hotel Apartment, et hyggeligt og familiedrevet lejlighedshotel ved stranden i Megas Limnionas. Nyd himmel og hav i afslappende omgivelser. Her finder du fine lejligheder med værelser til det familieliv som har været savnet og længtes efter til at få den gode feriefølelse.

 

Lejlighederne har god plads og er udstyret med klimaanlæg, balkon, lille køkken og spiseplads. Her er der mulighed for enkelt madlavning og du finder et lokalt centrum kun 100 meter fra lejlighederne. 5 km. derfra ligger der en større dagligvarebutik (supermarkedet). Hotellet har tre forskellig værelsestyper: studio (35 m2), lejlighed (55m2) og Maisonette (lejlighed med egen indgang) (70m2). Alle værelsetyper har balkon og udsigt mod haven eller havet.  

 

Sun Village er et ideelt feriested til familier. Du kan slappe af ved poolen som har en fin solterrasse med liggestole, parasoller og fin udsigt mod havet. Ved poolen finder du også en frokostbar der serverer drikkevarer og snacks.

 

Fra hotellet går der en sti ned til stranden, kun en kort spadsetur fra de gode bademuligheder ved havet. Stranden i Megas Limnionas er en fin og børnevenlig sand- og rullestensstrand. Ved stranden er det flere restauranter og strandbarer som serverer mad og drikkevarer. 

 

Hotellet arrangerer også græske aftener i sommermånederne fra  juni til august med grill på terrassen i hovedrestauranten.     

Læs mere

Her vises et priseksempel:
Rejser fra i for 0 personer

Varighed
Dato
Dag
Vælg værelsetype
flyrejse
Total pris

Afstande

Lokalt centrum 100 m.

Supermarked 5 km.

Chios by 8 km.

Lufthavn 6 km.

Strand ca. 200 m.

 

Basseng

Utendørs badebasseng

Fri bruk av solsenger og parasoller ved bassenget

 

Strand

Offentlig strand ca. 200 meter unna.

Gangsti fra hotellet til stranden

Hotellet har ikke solsenger ved stranden.

 

Restaurant/bar

1 Restaurant

2 Barer

 

Rom

Aircondition

Minikjøkken

Kjøleskap

Balkong

 

Internett

Gratis internettilgang

 

Annet

Antall leiligheter: 30

Gratis parkering

Læs mere

Studio

Størrelse: 35 m2

Max antal gæster: 3 personer

 

Studioet har eget bad, TV, telefon, køkken, aircondition, sofa, balkon med stole og bord, samt spiseplads. I værelset er der en dobbeltseng og det er mulighed for ekstraseng i sovesofaen. Studioet passer bedt til 2 voksne, eventuelt 2 voksne og 1 barn.  

 

Lejlighed

Størrelse: 55 m2

Max antal gæster: 4 personer

 

Lejligheden har eget bad, TV, telefon, køkken, aircondition, siddegrupper, spiseplads, balkon med stole og bord, separat soveværelse med dobbeltseng og køjeseng. Lejligheden passer bedst til 2 voksne og optil 2 børn.  

 

Maisonette

Størrelse: 70 m2

Max antal gæster: 4 personer

 

Maisonette er en større lejlighed på 2 etager med eget bad, TV, telefon, køkken, aircondition, siddegrupper, spiseplads, balkon med stole og bord, separat soveværelse med dobbeltseng. Lejligheden passer godt til 4 personer eller 2 voksne og 2 børn

Læs mere

TripAdvisor Rating Image
55 TripAdvisor samlede stemmer
Fremragende
39
Meget godt
11
Gennemsnit
2
Fattige
0
Forfærdeligt
3
Sted
TripAdvisor Rating Image
Søvnkvalitet
TripAdvisor Rating Image
Værelser
TripAdvisor Rating Image
Service
TripAdvisor Rating Image
Værdi
TripAdvisor Rating Image
Renlighed
TripAdvisor Rating Image