Three Corners Rihana Inn

  • Family

Vores gæster giver hotellet:

10/10

Three Corners Rihana Inn er bygget som en forlængelse til Rihana Resort. De buede bygninger i varme solnedgangsfarver, er behageligt afslappende at se på fra poolen.

 

Three Corners Rihana Resort og Rihana Inn er to hoteller i et. Gæster på Three Corners Rihana Inn vil kunne nyde det samme udvalg af faciliteter som på Three Corners Rihana Resort. Du kan slappe af i liggestolene på sandstranden Lagoon Beach, eller prøve en af vandsportsaktiviteterne af. Håndklæder, liggestole og parasoller ved poolen og lagunen er til fri benyttelse. Stranden ligger i Mangroovy-beach området, som er et koralrev beskyttet område. Her finder du også et Kite Surf Center, hvor du kan lære at mestre Kite Surfing. På stranden er også en strandbar og restaurant, hvor der tilbydes både drikkevarer og snacks.

 

Shuttlebussen tager 10 minutter fra hotellet og går hver time til stranden og tilbage igen til fri benyttelse. Three Corners Rihana Inn har en stor pool, (opvarmet om vinteren) med en integreret børnepool. Gæsterne på Rihana Inn kan også benytte sig af de to pools på Rihana Resort, lagunen og rutsjebanerne. Vandlandet med rutsjebanerne ligger imellem Rihana Resort Sunset Pool og Rihana Inn. Området er delt ind i to dele. Den ene til mindre børn med egen børnepool og faciliteter. Den anden del er beregnet til ældre børn med større rutsjebaner.

 

 

Udflugter

Se vores spændende program lige her www.amisol.dk/rejsemal/egypten/hurghada/

Enkelte af udflugterne kan købes før afrejse på "Bestil udflugter" i toppen af denne side, mens alle udflugter kan købes ved ankomst til destinationen.

  

Visum

Har du dansk pas, så køber du et indrejse visum ved ankomst til Sharm el Sheikh Lufthavn. Det er meget nemt og vores guide er på stedet ved brug for hjælp. Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt minimum 6 mdr. efter hjemrejsedatoen.

Har du andet udenlandsk pas, bedes du kontakte den Egyptiske Ambassade i København på tlf. +45 35437070 og ansøge om visum før afrejse.

 

Mad på fly, bagage og transfer

Er tilkøb på denne rejse og bestilles under booking af rejsen, eller efterfølgende på post@amisol.dk eller tlf. 80 401 402.

  

Læs mere

Her vises et priseksempel:
Rejser fraBillund ifr, 11.10.2019for2 personer i Værelse forDbl. All Inclusive

Start søgning
Varighed
Dag
Dato
Tid
flyrejse
Total pris

- Pool: 1 (opvarmet om vinteren)

- 2 pools i Rihana Resort

- Junior pool: 1 (opvarmet om vinteren)

- Aquapark: 1 (fælles med Rihana Resort)

- Privat strand: 1 (gratis shuttlebus)

- Liggestole, parasoller, håndklæder: gratis

- Børneseng og stol: Ja

- Hovedrestaurant: 2

- Temabutikker: 2

- Antal barer: 7

- Shopping

- Tøjvask: Ja

- Kreditkort: ja

- Minibank i Rihana Resort

- Parkering: Ja

- Internet: Ja

- Underholdning: Ja

- Animationsteam: ja

- Wellness center: 1

- Dykkercenter: 2

- Windsurf Center: 1

- Sport: strandvolleyball, bordtennis, billard, boccia, snorkling, kajakpadling, pedaloer, cykler, vandpolo

Læs mere

Dobbeltværelse til to eller tre personer

Mulighed for enkeltværelse.

Alle værelser har eget bad, tv, telefon og balkon eller terrasse

Alle værelser har også aircondition, minibar (mod et tilllæg), el-koger og hårtørrer.