Three Corners Rihana Resort

  • Family
  • Beach

Vores gæster giver hotellet:

10/10

Three Corners Rihana Resort, bygget langs bredden af en lagune, og er et arkitektonisk mesterværk i nubisk stil, med klynger af bygninger med de typiske kupler og buer under solnedgangen, komplimenteret af frodige anlagte haver.

 

Three Corners Rihana Resort er for singler, par, familier og venner og specielt for dig. Vi tilbyder den mest omfattende ferieoplevelse nogensinde, hvor du frit kan nyde det bedste af det bedste. Uanset hvordan du vælger at tilbringe ferien, er det helt sikkert her på Rihana Resort. Læn dig tilbage og slap af, eller hvis du har brug for noget aktivitet, så er der alt fra vandsport til golf på hotellet.

 

Den sandede lavvandede lagune ved hotellet er perfekt til at svømning. Håndklæder, chaiselong og parasoller er gratis. The Sea Beach for Rihana Resort ligger i Mangroovy-området, som er et miljøbeskyttet område. Det er en børnevenlig strand med lavt vand. På højre side af stranden er en Kite/Surf Center, hvor du kan lære færdighederne til kitesurfing. på stranden er også en strandbar og restaurant, hvor du vil blive serveret med sodavand og vand. Nyd en let frokost med en kold buffet, bestående af en række salater, smørbrød og pasta. Bussen tager 10 minutter fra hotellet og går hver time til stranden. I alle hotellets pools, er der en tilhørende børneafdeling. Vandlandet AquaSplash ligger imellem Rihana Resort Sunset Pool og Rihana Inn.

 

Området er delt ind i to dele. Den ene er udvalgt specielt til mindre børn med små rutsjebaner og vandattraktioner i børnepoolen. Den anden del er for de voksne hvor det imponerende 3-etagehøjtårn står. Fra toppen kan du vælge imellem 4 forskellige rutsjebaner.

 

Udflugter

Se vores spændende program lige her www.amisol.dk/rejsemal/egypten/hurghada/

Enkelte af udflugterne kan købes før afrejse på "Bestil udflugter" i toppen af denne side, mens alle udflugter kan købes ved ankomst til destinationen.

  

Visum

Har du dansk pas, så køber du et indrejse visum ved ankomst tilHurghada     Lufthavn. Det er meget nemt og vores guide er på stedet ved brug for hjælp. Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt minimum 6 mdr. efter hjemrejsedatoen.

Har du andet udenlandsk pas, bedes du kontakte den Egyptiske Ambassade i København på tlf. +45 35437070 og ansøge om visum før afrejse.

 

Mad på fly, bagage og transfer

Er tilkøb på denne rejse og bestilles under booking af rejsen, eller efterfølgende på post@amisol.dk eller tlf. 80 401 402.

  

Læs mere

Her vises et priseksempel:
Rejser fraBillund i28.02.2020for2 personer

Varighed
Dato
Dag
Vælg værelsetype
flyrejse
Total pris
2 uger
fre 06. mar 2020
08:50 - 14:50
Værelse for 2 pers. all Inclusive
kr 13.900kr 10.693Samlet pris: 21386,-

-Pool: 3 opvarmet om vinteren

- Junior pool: 3 opvarmet om vinteren

- Aqua park: 1

- Lagune: 1

- Privat strand: 1 (shuttlebus)

- Liggestole, parasoller, håndklæder: gratis

- Børnesenge og stole: Ja

- Hovedrestaurant: 2

- Temabutikker: 2

- Antal barer: 7

- Shopping

- Tøjvask: Ja

- Kreditkort: ja

- Minibank: Ja

- Parkering: Ja

- Tilgængeligt for kørestol: ja

- Internet: Ja

- Underholdning: Ja

- Animationsteam: ja

- Welness center: 1

- Dykkercenter: 2

- Windsurf Center: 1

- Sport: strandvolleyball, bordtennis, billard, boccia, snorkling, kajakpadling, pedalbåde, cykler, vandpolo

Læs mere

Dobbeltværelse til to eller tre personer

Mulighed for enkeltværelse.

Alle værelser har eget bad, tv, telefon og balkon eller terrasse

Alle værelser har også aircondition, minibar (mod et tilllæg), el-koger og hårtørrer.

TripAdvisor Rating Image
TripAdvisor samlede stemmer