Hotel La Palma

  • Family

Vores gæster giver hotellet:

10/10

Dette indbydende, miljøvenlige hotel ligger lige ved søen i Stresa og tilbyder moderne faciliteter. Blandt andet finder du et motionscenter med glasfront og spa med en smuk udsigt over søen. Den smukkeste ting ved dette hotel er tagterrassen med udendørs jacuzzi.

 

Hotel La Palma ligger i Stresa, en frodig by, som er en god base for at udforske Lake Maggiore. Et stenkast fra hotellet er en lille bådhavn, hvorfra der er færge til de borromeanske øer, havets førende attraktion. Af de to borromeanske øer, Isola Bella og Isola Madre er det den første, der er den mest besøgte. Her kan du tage en tur gennem det storslåede palads fra det 17. århundrede med smukke haver med statuer og springvand.

 

En let frokost serveres på SkyBar mellem kl. 12.30 og 14.30, og på menuen finder du salater, burgere og pastaretter. Dette er også Stressas smukkeste bar - et godt sted at spise med udsigt over Lake Maggiore og Borromean øerne med en drink i hånden.

Læs mere

Her vises et priseksempel:
Rejser fraAalborg ifor2 personer

Varighed
Dato
Dag
Vælg værelsetype
flyrejse
Total pris

Afstand

Lufthavn 52 km

Centrum ca. 5 min gåafstand

 

Strand/swimmingpool

Udendørs swimmingpool

Jacuzzi

 

Frokostbarer og restauranter

Restaurant

Bar

 

Værelser

Aircondition

Safetyboks på værelset

Adgang til WiFi

 

Aktiviteter

Spa og wellness center

Træningsrum

 

Andet

Bemærk: internetforbindelser i Italien er ikke det, vi er vant til derhjemme. Du kan ikke altid forvente, at forbindelsen er meget hurtig – eller at det altid virker.

NB: Nogle faciliteter, f.eks. swimmingpool, restauranter og andre tjenester kan lukkes i højsæsonen og kan også medføre betaling direkte til bopælsstedet.

(Lavsæsonen i Italien er fra oktober til april)

Lokal skat/gebyrer skal betales direkte til hotellet.

Læs mere

Standard dobbeltværelse (Classic)

Værelset kan rumme 2 voksne, og der er mulighed for en ekstra seng til 1 voksen eller barn. Det er muligt at få 2 enkeltsenge eller 1 dobbeltseng på værelset. Værelserne har udsigt over bjergene, og størrelsen varierer mellem 24 og 30 m2.

Værelset har eget badeværelse, safetyboks, aircondition, hårtørrer, LCD-tv og WIFI til din rådighed.

 

Superior værelse

Værelset kan rumme 2 voksne, og der er mulighed for en ekstra seng til 1 voksen eller barn. Det er muligt at få 2 enkeltsenge eller 1 dobbeltseng på værelset. Superior værelse med udsigt over søen fra siden (begrænset havudsigt) og en størrelse på ca. 25 m2.

Værelset har eget badeværelse, safetyboks, balkon, aircondition, WIFI, LCF-tv, hårtørrer og badekåber til din rådighed.

Læs mere

TripAdvisor Rating Image
TripAdvisor samlede stemmer