Kun Fly billet tur/retur

Vores gæster giver hotellet:

10/10

Betingelser for KunFly billet 

 

Rejsende som bestiller Kun Fly (seat only) gennem AmiSol Travel er også omfattet af Rejsegarantifonden og af Lov om Pakkerejser, som gælder for for rejser bestående af flytransport og indkvartering Bestemmelserne er udarbejdet af Rejsearrangører i Danmark(RID) og Lov om pakkerejser

 

Ved bestilling af KunFly billet, er det kun flytransport til og fra rejsemålet, der er inkluderet rejsen. 

 

Transfer kan tilkøbes på nogle destinationer og bussen kører kun til vores hoteller. Her køber du dig til en plads i en af guidernes busser. Kontakt os før afrejse og få oplyst hvilke hoteller busserne stopper ved, så vi kan notere på din billet, hvilken bus du skal med.

Har du betalt for transfer, kan den herefter ikke refunderes. 

 

 

Du er selv ansvarlig for at møde frem til korrekt lufthavn/afgangshal til det korrekte afrejsetidspunkt. Udeblivelse fra check ind, medfører tab af billetten samt det indbetalte beløb.

 

En betalt flybillet refunderes ikke ved annullering/afbud.

 

Har du brug for yderligere information eller hjælp til booking af Kun Fly, så kontakt os på mail: post@amisol.dk eller tlf. 80 401 402. Vi er til rådighed alle hverdage mellem kl. 10:00 - 16:00.

 

Udflugter

Se vores spændende program lige her  www.amisol.dk/rejsemal/egypten/sharm-el-sheikh/

Enkelte af udflugterne kan købes før afrejse på "Bestil udflugter" i toppen af denne side, mens alle udflugter kan købes ved ankomst til destinationen.

  

Visum

Har du dansk pas,  så køber du et indrejse visum ved ankomst til Sharm el Sheikh Lufthavn. Det er meget nemt og vores guide er på stedet ved brug for hjælp. Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt minimum 6 mdr. efter hjemrejsedatoen.

Har du andet udenlandsk pas, bedes du kontakte den Egyptiske Ambassade i København på tlf. +45 35437070 og ansøge om visum før afrejse.

 

Mad på fly og bagage 

Er tilkøb på denne rejse og bestilles under booking af rejsen, eller efterfølgende på post@amisol.dk eller tlf. 80 401 402.

 

Hvad skal jeg være opmærksom på vedr. Corona på denne rejse? Se opdateret under Rejsevejledning/Covid-19 øverst på denne side - eller på dette direkte link https://www.amisol.dk/information/

Her vises et priseksempel:
Rejser fra Billund i lør 04.09.2021 for 2 personer

Varighed
Dato
Dag
Vælg værelsetype
flyrejse
Total pris
FLY 7 dag
lør 04. sep 2021
19:15 - 00:30
2 Stk. Kun flysæde
4.495,- 2.795,- Samlet pris: 5.590,-

Sharm El Sheikh, Egypten

TripAdvisor Rating Image
TripAdvisor samlede stemmer