Mövenpick Hotel

  • Beach

Vores gæster giver hotellet:

9/10

Mövenpick hotel har en fantastisk beliggenhed kun 15 minutters gåtur fra centrum af Naama Bay langs strandpromenaden. Her bor man tæt på det hele og kun 25 minutters kørsel fra lufthavnen. 

Hotellets placering er lidt tilbagetrukket fra byens pulserende liv, men man er stadigvæk så tæt på alt at man kun er en kort gåtur fra det hele. Mövenpich Hotel ligger i rolige omgivelser og lige ned til strandpromenaden ved Naama Bay, så man har alle byens herligheder indenfor en god afstand. 

Mövenpick Hotel er placeret på et stort område i forskudte plateauer, og der er gjrt noget ud af omgivelserne. Rundt på hotellets område er der lavet et flot parkanlæg med frodige planter, palmer og blomsterbede, som alle forbindes af små hyggelige stier, som forbinder poolområdet med hovedbygningen og værelsesbygningerne.

Mövenpick Hotel er for de gæster som ønsker et roligt hotel i gode og lækre omgivelser, med en høj standard. Hotellet blev bygget i 1997 og er sidenhen blevet renoveret og holdt godt ved lige. 

Bygget i 1997 Antal værelser 398

 

Udflugter

Se vores spændende program lige her www.amisol.dk/rejsemal/egypten/sharm-el-sheikh/

Enkelte af udflugterne kan købes før afrejse på "Bestil udflugter" i toppen af denne side, mens alle udflugter kan købes ved ankomst til destinationen.

  

Visum

Har du dansk pas, så køber du et indrejse visum ved ankomst til Sharm el Sheikh Lufthavn. Det er meget nemt og vores guide er på stedet ved brug for hjælp. Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt minimum 6 mdr. efter hjemrejsedatoen.

Har du andet udenlandsk pas, bedes du kontakte den Egyptiske Ambassade i København på tlf. +45 35437070 og ansøge om visum før afrejse.

 

Hvad skal jeg være opmærksom på vedr. Corona på denne rejse? Se opdateret under Rejsevejledning/Covid-19 øverst på denne side - eller på dette direkte link https://www.amisol.dk/information/

 

Mad på fly kr. 165,-/245,- pr. person

Bagage kr. 300,- pr. person

Transfer kr. 200,- pr. person

Er alle tilkøb på denne rejse og bestilles under booking af rejsen, eller efterfølgende på post@amisol.dk eller tlf. 80 401 402.

 

 

 

Læs mere

Her vises et priseksempel:
Rejser fra Billundi 13.02.2021for 2 personer

Varighed
Dato
Dag
Vælg værelsetype
flyrejse
Total pris

Movenpick Hotel

Naama Bay 46619 Box 106 South Sinai,

Sharm el Sheikh, Egypt
Tel.: +20 693600081

- Lufthavn 10 km.

- Centrum 2,2 km.

- Strand ved hotellet.

- Minibank/Vekselkontor.

- Frokostbar/Restauranter.       

- Ridecenter.

- Gratis airconditioning.

- Gratis liggestole og parasoller.

- Gratis badehåndklæder.

- Internetadgang mod pristillæg.

- 24-timers room service.

 

Læs mere

Dobbeltværelse

Værelser med udsigt til havet. 

Dobbeltværelser til to personer eller til to voksne med et barn under 12 år.

Muligheder for enkeltværelser. 

Alle værelser har eget badeværelse og balkon.

Alle værelser har også airconditioning, et lille køleskab, tv og hårtørrer.  

Mövenpick hotel giver dig muligheden for at bestille rejsen med og uden pension.  Pensions mulighederne er morgenmad, halvpension eller All inclusive.

Du kan nedenstående læse mere omkring de forskellige pensionstyper som hotellet tilbyder.  Husk det er altid en fordel at bestille sin pension hjemmefra.

Alle åbningstider for mad og drikke under opholder udleveres ved check in. Her vil man få udleveret et udførligt program for hotellets aktiviteter, restauranter og serveringsmuligheder.

 

Morgenmad.

Morgenmad kan bestilles for 400,- (voksne) og 200,- (børn) pr. uge. Morgenmaden er via åben buffet hvor kaffe, the, alm. juice og vand er inklusive under morgenmaden.

 

Halvpension(pensionen fremgår af værelsestypen)

Morgenmad og aftensmad via åben buffet er inkluderet i halvpension. Alle måltider vil blive nydt i hotellets hovedrestaurant.

Drikkevarer til halvpension er ikke inklusiv i pensionen og drikkevarer kan købes på hotellet.  Obs: Der vil der være kaffe, the, alm. juice og vand inklusiv i prisen til morgenmaden.

 

 

All Inclusive

Alt er nemt med All inclusive. Her er alle hovedmåltider, mellem snacks og lokalproducerede drikkevarer inklusiv i prisen.

 

Åbningstider for Buffet restauranten

Hovedrestaurant – Liwa

Morgenmad ml. Kl. 06:30 – 10:30 . Åben buffet.

Frokost ml. kl.  13:00 – 15:00 Åben Buffet.

Aftensmad ml. kl. 18:30 – 22:00 Åben buffet.

OBS:   1 gang under opholdet kan man spise på en af hotellets andre ala carte restauranter. Ala carte serverng er 1 gang pr. uge.  2 ugers gæster kan vælge 2 restaurant besøg under opholdet. Bordreservation senest 24 timer før er påkrævet.

Åbningstiderne kan varierer afhængig af sæson. Ved ankomst vil alle åbningstider blive udleveret. Ovenstående tider er vejledende.

 

Poolrestaurant

Frokost ml. kl. 12:00 – 14:00 A la carte. Mod betaling

The& snacks ml. kl. 16:00 – 17:00

Is i kugler serveres om dagen. (3 kugler pr. person pr. dag - serveres i bæger.)

 

La Brise Restaurant

Frokost Ml. kl. 12:00 – 14:00 A la carte Mod betaling.

 

Kababgy orientalsk restaurant

Aftensmad servering ml. kl. 18:30 – 22:30 A la carte mod betaæing.

   

Drikkevarer

Alle lokalproducerede drikke er inkluderet fra alle serveringssteder, undtaget "Horizon bar" hvor man skal betale for drikkevarer.

De forskellige barer og restaurantbarer har forskellige åbningstider. Ved ankomst vil man få et udførligt program med ¨bningstider.

 

Drikke som er inkluderet i all inclusive:

Sodavand, Nescafe, the, vand i glas med og uden brus, øl, vin og lokal spiritus.

All drikke serveres kun i glas og ikke i flasker. Ved ophold ved poolområde vil man få udleveret drikke i plastkrus, for at undgå glasskår i pool og på udendørsområderne. .


Importerede drikkevarer er mod ekstra betaling og er ikke en del af all inclusive. Spørg altid på pris først indden bestilling af importerede drikkevarer.


Aktiviteter

Aerobics i løbet af ugen. Se hotellets program ved ankomst.

Wolleyball

Fodbold

Træningsrum med div. træningsfaciliteter til let træning.

Tennis mod gebyr for baneleje. 

Bordtennis

 

Diverse

Minibaren på  værelset er ikke inklusiv i all inclusive eller andre pensionsformer. Alle drikke og snacks i mininbaren er markeret med pris, og man vil betale dette over værelsesnummeret ved check ud.

Der vil dagligt være opfyldning i minibarer hvis man benytter sig af denne. 


De gæster som bestiller måltider udenfor de normalt hovedmåltider, eller har sit ugentlige besøg på ala carte restauranterne vil underskrive en kvittering for dette. Dette er kun for hotellets interne kontrol, og vil ikke medføfre ekstra omkokstninger. Bestiller man md estra udover den normale all inclusive så vi dette være mod ekstra betaling. 


Ikke inkluderet i all inclusive

Vaskeservice

Internet på værelset kan tilkøbes på hotellet. Pris pr. opkopling.

Børnepasning

Læge service

Dykkercenter og vandsports aktiviteter.

 

Vi tager forbehold for evt. ændringer i ovenstående information og pensionsbetegnelser. Alle ovenstående tider er vejledende.

Læs mere

TripAdvisor Rating Image
TripAdvisor samlede stemmer