Nilecruise & 1 uge i Sharm

Vores gæster giver hotellet:

10/10

Nilcruise + hotel program (14 Dage)

Lørdag: Du ankommer til  Sharm el Sheikh med fly fra Billund eller København. Her møder du din rejseleder, som tager dig med til Hotel Sharm Reef**** der er beliggende i Sharm el Sheikh by.

 

Søndag: Du slapper af på hotellet, nyder solens kærlige omfavnelser og tager en dukkert i poolen, og benytter all inclusive konceptet. 

 

Mandag: Transport fra hotellet til Sharm el Sheikh lufthavn. Afrejse tidligt om morgenen. Tidspunkter oplyses af guiden i Sharm el Sheikh. Afreise med fly til Luxor. Transport fra Luxor lufthavn til cruisebåden. Indtjek på båden. Frokost nydes om bord.

 

Efter frokost går turen til Karnak templet, som blev bygget og udvidet af flere forskellige konger igennem flere dynastier. Templets vægge kan fortelle historier om store historiske begivenheder med både ord og relieffer. Ved aftentid kan templet opleves på en helt anden måde; nemlig ved et storslået ”Sound and Light Show” (bestilles/betales separat). Overnatning finder sted i Luxor og aftensmad indtages om bord på båden.

 

Tirsdag: Denne dag er afsat til at besøge verdens største udendørs museum i Luxor. Hele formiddagen tilbringes på Vestbredden af Nilen. Her ligger pragtfulde farverige gravsteder, det arkitektonisk flotte Dronning Hatshepsuths Terrassetempel, samt Memnon kolossene. Efter besøget sejler vi videre med stop i Edfu og Kom Ombo, hvor vi overnatter.

 

Onsdag: Efter frokost går turen videre til Aswan. Dagen nydes på skibets soldæk mens livet langs Nilen langsomt glider forbi dig. Her ordner de lokale kvinder både opvasken og tøjvasken ved flodbredden, mens børnene leger og bader ved siden af. Mændene er ude i deres små fiskebåde for at forsørge familien. Landsbyerne langs flodbredden ligger fortsat, som de gjorde for hundrevis af år siden. Sent på aftenen ankommer båden til Aswan.

 

Torsdag: Mulighed for tur til Aswan dæmningen og en tur op til granitbruddet med Den ufærdige Obelisk. I dette granitbrud hentede egypterne granit allerede for 4 – 5000 år siden til de enorme bygningsværker, som vi fortsat kan beundre den dag i dag. Eftermiddagen kan benyttes til mindre sejlture rundt imellem øerne på Nilen med de traditionelle Felucca sejlbåde (bestilles/betales separat). Denne aften er til fri disposition. Morgenmad, frokost og aftensmad serveres om bord.

 

Fredag: Afslappende dag i Aswan med mulighed for at besøge Templet i Abu Simbel, som er det sidste tempel Ramses 2. byggede i den Nubiske ørkenen, for ca 3200 år siden. Det ligger 280 km syd for Aswan, og er et enormt tempel bygget ind i en stor klippeside. Da Aswan dæmningen blev bygget, måtte templet demonteres og flyttes fra vandmassene i Nassersøen.  I samarbejde med Unesco blev templet genopført, og det er præcis i dag ligesom som det var, da det blev bygget. Den 22. februar og 22. oktober, skinner solen ind i tempelet på 4 statuer af kongen. Dette er naturens markering af Ramses 2.s fødsels- og kroningsdag. Morgenmad, frokost og aftensmad serveres om bord.

 

Lørdag: Vi sejler tilbage til Kom Ombo & Edfu. Efter morgenmad besøger vi Horus templet i Edfu, der er et af de bedst bevarede templer i Egypten, der er bygget under den Græske periode. Om aftenen, efter et par rolige timer på soldækket, vil båden ankomme til Esna, hvor slusene skal passeres før båden ankommer til Luxor midt om natten. Morgenmad, frokost og aftensmad serveres om bord. 

 

Søndag: Tjekker ud fra båden og transfer til Luxor lufthavn. Fly fra Luxor til Sharm el Sheikh tager ca. 40 min. og efter ankomst i Sharm el Sheikh bringes du videre til dit hotel, så du kan slappe af ved poolen og nyde dit all inclusive.

 

Mandag til Lørdag: Ophold på Hotel Sharm Reef med all inclusive. Nyd en rolig afslutning på ferien med afslappende dage ved strand og pool.

 

Ønsker du at opgradere til bedre hotel? Kontakt med os på tlf. 80 401 402 eller email: post@amisol.dk 

 

 

Lørdag: Hjemrejse til Danmark, efter en rejse du vil huske resten af livet.

 

Udflugtspakke (bestilles sammen med rejsen)

Pris: Voksne 1.695,- / Børn 895,- og indeholder entré til:

- Østbredden med Karnak Templet

- Vestbredden og Kongernes Dal

- Memnon Kolosserne og Dronning Hatshepsuts Tempel

- Edfu Templet

 

Har du brug for yderligere information eller hjælp til booking af denne rejse, så kontakt os på mail: post@amisol.dk eller tlf. 80 401 402. Vi er til rådighed alle hverdage mellem kl. 10:00 - 16:00.

 

Visum

Har du dansk pas,  så køber du et indrejse visum ved ankomst til Sharm el Sheikh Lufthavn. Det er meget nemt og vores guide er på stedet ved brug for hjælp. Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt minimum 6 mdr. efter hjemrejsedatoen.

Har du andet udenlandsk pas, bedes du kontakte den Egyptiske Ambassade i København på tlf. +45 35437070 og ansøge om visum før afrejse.

 

Mad på fly kr. 165,-/245,- pr. person

Bagage kr. 300,- pr. person

Transfer kr. 200,- pr. person

Er alle tilkøb på denne rejse og bestilles under booking af rejsen, eller efterfølgende på post@amisol.dk eller tlf. 80 401 402.

Læs mere

Her vises et priseksempel:
Rejser fra Billund i lør 26.06.2021 for 2 personer

Varighed
Dato
Dag
Vælg værelsetype
flyrejse
Total pris

M/S Royal Ruby (eller tilsvarende) sejler mellem Luxor og Aswan på Nilen, en af verdens smukkeste ture på en af de mest betydningsfulde flode i verden.

 

Kabiner:

 

66 dobbelt kabiner på ca, 21 m2.

2 single kabiner på ca, 18 m2.

1 suite på ca, 42 m2.

Øvre dæk: 20 dobbelt kabiner.

Mezzaninedæk: 28 dobbelt + 2 suiter.

Resepsjonsdæk: 18 dobbelt + 2 single.

 

Alle kabiner har TV, musikanleg, individuelle temperaturkontroller, panoramavinduer mod Nilen, eget bad med hårtørrer, mini bar, (som opfyldes ved forespørgsel)

 

Bådens mål:

Længde: 72 meter

Bredde: 14,8 meter

Højde: 11.50 meter

 

Restaurant med plads til 160 personer

Discotek Launch

Panorama bar

Sun Deck bar

 

Internet og Fax service ombord

I denne 14-dages rejse, indgår der nogle afslappende dage på hotell i Sharm el Sheikh før og efter Nilcruiset. Dagene benyttes på egen hånd og du kan opleve Sharm el Sheikh eller nyde sol og varme ved pool eller strand. 

 

I Sharm el Sheikh bor man på Hotel Sharm Reef. Læs mere om hotellet her>>

Ved bestilling af rundrejsen er ophold på Sharm Reef med all inclusive inkluderet. Hvis du skulle ønske at bo på et andet hotel under opholdet i Sharm el Sheikh, så er det mulig. Vi har mange forskellige hoteller at vælge imellem.

Se oversigt over hotellerne her>>

 

Det er kun Hotel Sharm Reef, ophold med all inclusive som er inkluderet i prisen. Hvis du ønsker at bytte til et andet hotel, så vil det medføre tillæg i prisen. Kontakt os på tlf. 80 401 402 eller emailt: post@amisol.dk for priser.

Læs mere

TripAdvisor Rating Image
TripAdvisor samlede stemmer