Labranda Hotel Tower Bay

 • All inclusive
 • Beach

Vores gæster giver hotellet:

10/10

Er du ikke til store internationale luksus hoteller, men blot ønsker en rolig ferie i skønne naturlige omgivelser er Labranda hotellet til dig.

 

Hotellet er bygget som en lille by der består af små hvide bygninger med runde kanter i arabisk stil, der ligger spredt ud over en stor grøn have med massere af palmer, blomster og små stier/trapper der snor sig ned mod havet. Her er også en lille gade med et par små hyggelige butikker, en skønt spa afdeling, konference/fest lokale, tennisbane osv.  Havet omringer ca. 3/4 af hotellet og der er derfor masser af mulighed for at nyde de smukke naturlige omgivelser.

 

158 hyggelige værelser i samme arabiske stil, bygget som små sammenhængende huse i et og to plan, alle med eget badeværelse og balkon. Balkonen er dog ikke en almindelig balkon, men er en terrasse foran din dør ind til værelset. Næsten alle værelser har garden- eller havudsigt, men det kan ikke loves/købes hjemmefra.

 

Hotellet har to pools, hvoraf den ene er en olympisk pool, hvor området omkring denne er Quiet-area. Her er ingen dunkende musik eller larmende højtalere. Her er plads til fred og ro, en god bog eller en lille lur med bølgernes skvulpen mod kysten som den eneste afbrydelse af stilheden. Denne pool er opvarmet fra ca. 1. november indtil ca. slutningen af februar. 

 

Den anden pool ligger tæt på restauranten, her er afslappende lav musik samt et animations team der dagligt sørger for forskellige aktiviteter i og omkring poolen.

 

Ønsker du mere privatliv, kan du på hotellet booke en af de eftertragtede dobbelt solsenge med afskærmede sider og udsigt ud over havet eller du kan booke en "Romantic Dinner" på stranden om aftenen, begge dele mod betaling. 

 

Da hotellet ligger på en forhøjet halvø, er stranden langs vandet i forskellige niveauer. Her kan du slænge dig i liggestolene eller forkæles med massage på stranden imens du nyder udsigten over havet.

 

Du kan slentre en tur ad de hyggelige stier imellem bygninger, palmer, blomster, forbi hotellets egen køkkenhave og sæt dig i tæpper/puder i den hyggelige beduinhule og lad roen komme til dig ved udsigten over det skønne hav. Hotellet dyrker selv en masse forskellige grøntsager i køkkenhaven og i august høstes dadler fra palmetræerne. 

 

Gå videre langs stranden hvor du støder på en beachvolleyball bane, en buclé bane, en mindre legeplads og to overdækkede trænings maskiner med skøn udsigt over havet. Fra stien langs kysten kan du gå ned af trapper tre steder til havniveau, hvor der er et lille strandstykke man kan soppe i. Nogle meter ude i vandet begynder korallerne at komme samt de farvestrålende fisk, disse er fredet og man må derfor ikke gå længere ud. Fra to af strandene er der badebroer der fører dig ud til en platform, hvorfra du kan bade, snorkle og dykke. Den ene badebro er lige under vandoverfladen, den anden er over vandoverfladen. Fra platformene er der rigtig gode snorkel/dykker muligheder, da revet går lodret ned lige dér.

 

Wi-fi er gratis på alle fælles områder, vær dog opmærksom på, at kvaliteten af dette kan være meget varierende i Egypten. Der er ikke internet på værelserne.

 

Hele hotellet er røgfrit, men der er lavet specielle rygepladser, hvor rygning er tilladt.

 

Da hotellet er beliggende på et kuperet terræn, er det ikke handicapvenligt.

 

Hotellet hed tidligere Sharm Club, men skiftede navn til Labranda Hotel Tower Bay i foråret 2018.

 

Har du brug for yderligere information eller hjælp til booking af dette hotel, så kontakt os på mail: post@amisol.dk eller tlf. 80 401 402. Vi er til rådighed alle hverdage mellem kl. 10:00 - 16:00.

 

 

Udflugter

Se vores spændende program lige her  www.amisol.dk/rejsemal/egypten/sharm-el-sheikh/

Enkelte af udflugterne kan købes før afrejse på "Bestil udflugter" i toppen af denne side, mens alle udflugter kan købes ved ankomst til destinationen.

  

Visum

Har du dansk pas,  så køber du et indrejse visum ved ankomst til Sharm el Sheikh Lufthavn. Det er meget nemt og vores guide er på stedet ved brug for hjælp. Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt minimum 6 mdr. efter hjemrejsedatoen.

Har du andet udenlandsk pas, bedes du kontakte den Egyptiske Ambassade i København på tlf. +45 35437070 og ansøge om visum før afrejse.

 

Hvad skal jeg være opmærksom på vedr. Corona på denne rejse? 

 

Se opdateret under Rejsevejledning/Covid-19 øverst på denne side - eller på dette direkte link https://www.amisol.dk/information/

Hotellet er godkendt hygiejne mæssigt efter nye Covid-19 regler fra WHO, hvilket betyder:

Hyppigere rengøring med Ecolabs rengøringsmidler.

Færre gæster accepteres, for at give mere plads til alle.

Temperatur tjekkes ved indgang til reception + restaurant

Gæster med symptomer på covid-19 henvises omgående til læge/sygehus.

Bagage decinficeres ved ankomst til hotellet.

Max 2 voksne + 1 barn under 12 år pr. værelse.

Gæster +65 år, vil have ekstra opsyn fra hotellets side af og kan blive lægetjekket såfremt receptionen vurderer dette nødvendigt.

 

 

 

 

Mad på fly, bagage og transfer

Er tilkøb på denne rejse og bestilles under booking af rejsen, eller efterfølgende på post@amisol.dk eller tlf. 80 401 402.

 

Læs mere

Her vises et priseksempel:
Rejser fra Billund i lør 05.06.2021 for 2 personer

Varighed
Dato
Dag
Vælg værelsetype
flyrejse
Total pris
FLY 7 dag
lør 05. jun 2021
19:15 - 00:30
Standardværelse til 2-3 personer med all inclusive
6.295,- 5.295,- Samlet pris: 10.590,-
FLY 7 dag
lør 05. jun 2021
19:15 - 00:30
2 Stk. Standard-værelse til 1 voksen + plads op til 2 børn med all incl.
7.295,- 6.295,- Samlet pris: 12.590,-

Labranda Hotel Tower Bay

El Tower St.
Tower Bay, Sharm El Sheikh

Tel: +20 69366021

 • Centrum 6 km

 • Lufthavn 17 km

 • Strand ved hotellet

 • Frokostbarr/restaurant

 • Gratis aircondition

 • Gratis liggestole og parasoller

 • Gratis badehåndklæde service

 • Internet adgang mod tillæg. Kvaliteten kan varieret meget.

 • Snorkel strand ved hotellet.

 • Minibar på værelset mod ekstra betaling.

 • Mulighed for massage mod ekstra betaling.

 • Mindre motionsrum (2-3 motionsmaskiner udendørs i skygge med udsigt over havet)

 • Hotellet er italiensk ejet, og der kan derfor på visse perioder på året være mange italienske gæster. Der vil på hotellet i perioder være italienske animationsteams, som løbende har arrangementer forbeholdt for det italienske publikum. Hotellet  huser gæster af alle nationaliteter.

 

Flotte snorkelforhold.

Hotellet blev renoveret i 2009 og fremstår lyst pænt og indbydende.

All Inclusive- og halvpensionsmåltider serveres i hotellets buffet-restaurant.

Italiensk klub på hotellet som arrangerer aktiviteter i dag og aftentimerne.

Der kan forekomme høj musik på hotel området og ved stranden. 

 

Bygget i 1993 Renoveret i 2009 Antal værelser 158

 

OBS: Der kan i løbet af året være ændringer iht. åbningstider for faciliteter og udbuddet af disse, samt ændringer i åbningstiderne på restauranten og barerne. Der kan være forskel om man rejser i højsommeren eller udenfor sæsonen. 

Vi anbefaler at man også læser vores praktiske informationer omkring feriedestinationen på vores hjemmeside under "Rejser" samt de praktiske informationer "værd at vide under rejsen".

 

Læs mere

Eneværelse

Pænt enkelt indrettet værelse med eget badeværelse og terrasse/balkon. Her er aircondition, minibar, tv, safetyboks og elkedel.

 

Værelse til 2-3 personer.

Pænt enkelt indrettet værelse med eget badeværelse og terrasse/balkon. Her er aircondition, minibar, tv, safetyboks og elkedel. Værelserne kan rumme op til 3 voksne, eller to voksne med to børn under seks år. Ekstra personer får opredning.

 

Familieværelse 2 separate værelser til 4 personer.

Familieværelset består af to separate værelser, med fælles badeværelse og terrasse/balkon. Her er aircondition, minibar, tv, safetyboks og elkedel.

  

 

 

Læs mere

Alt er nemt med all inclusive. Her har man betalt for mad og drikkevarer hjemmefra.

Som standard til all inclusive så nydes morgenmad, frokost og aftensmad i hotellets hovedrestaurant via åben buffet, med faste åbnings og lukketider på hver servering. Mellemsnacks serveres i baren ml. måltiderne.   

Ved check-in vil du automatisk få udleveret et specifikt all inclusive program, så du kan se hvilke tidspunkter der er servering af mad og drikkevarer i løbet af opholdet.

 

All inclusive

 • Morgenmad, frokost og middag

 • Drikkevarer til måltiderne 

 • Snacks og drikkevarer mellem måltiderne ved poolbaren

 • Lokale alkoholiske drikkevarer

 • Vin er kun inkluderet til frokost og middag

 • Drikkevarer serveres i glas og ikke i hele flasker

 

Ikke inkluderet:

 • Mad og drikkevarer fra roomservice og minibaren

 • Bestilling udover de normale hovedmåltider

 • Is

Halvpension:

Halvpension kan tilkøbes til opholdet. Halvpension dækker morgenmad og aftensmad via åben buffet. Drikkevarer er ikke inkluderet i halvpension men kan tilkøbes på hotellet.

 • Morgenmad og middag

 • Drikkevarer er ikke inkluderet

Læs mere

17/11-2020: Labranda er et fantastisk hotel beliggende i det altid skønne sharm el Sheikh. Virkelig flotte og altid rene værelser og god service. God mad og et godt udvalg. Et virkelig smukt og dejligt hotel, med en smuk udsigt, ud over vandet. 🇪🇬🌴🌞🌺🇩🇰🤗. Mvh. Camilla

-----

Læs mere

TripAdvisor Rating Image
1628 TripAdvisor samlede stemmer
Fremragende
1149
Meget godt
348
Gennemsnit
83
Fattige
26
Forfærdeligt
22
Sted
TripAdvisor Rating Image
Søvnkvalitet
TripAdvisor Rating Image
Værelser
TripAdvisor Rating Image
Service
TripAdvisor Rating Image
Værdi
TripAdvisor Rating Image
Renlighed
TripAdvisor Rating Image