Sonesta Club

 • All inclusive

Vores gæster giver hotellet:

10/10

Sonesta Club er for den aktive familie og dem som ønsker en god base tæt på det hele

Sonesta Club kan varmt anbefales til dem som ønsker at have kort afstand til centrum og strand, og for dem som ønsker mange faciliteter for børnene under opholdet. 

Centrum ligger kun et kort stykke vej fra hotellet med et godt udvalg af restauranter, shopping og udskænkningssteder. Sonesta Club ligger op til indfaldsvejen til Naama Bay centrum, og her skal man passere for at komme ned på strandpromenaden, som hotellet deler med søsterhotellet. Med kun 10 minutters gåtur, så er du i centrum af Naama Bay, og har forretninger, bar, diskoteker og indkøbsmuligheder omkring dig. 

 

Sonesta Club har været velbesøgt af skandinaviske gæster igennem en årrække. Placeringen og de mange familiære faciliteter nydes godt under opholdet!

Ved første øjekast er hotellet flot hvidt og bygget i arabisk stil med mange detaljer. Når man kommer indendørs er hotellet prydet med et væld af farver og kreativ indretning, hvilket giver hotellet en masse charme. Hotellet er stort og breder sig på et utrolig stort udendørsområde. Her er der et flot og grønt område med hotellets to etagers bygninger og faciliteter spredt rundt på området. I hovedbygningen har man små forretninger og 24 timers reception samt hovedrestauranten bar og lobby.

Ønsker man ren afslapning så er der rig mulighed for dette ved en af hotellets poolområder med liggestole og parasoller. Ønsker man en forfriskning kan man sidde i solen eller i skyggen ved poolbaren som ligger godt centralt placeret på det store område.

Hotellet har mange gode faciliteter for børnefamilien -især for børn ml. 04-15 år. alle børn er dog velkomne i børneklubben hvor der er engelsktalende personale. sonesta Club har også en mindre og hyggelig legeplads og en kids club med legetøj og aktivering for de mindre børn. 

Er man den aktive familie så kan man sagtens få tiden til at gå på Sonesta Club hotel, her er der en mindre fodboldsbane, beach wolleyball og spa center. Ønsker man en tur i spaen eller en god massage er dette mod ekstra betaling.

Sonesta Club er et all inclusiv hotel og her kan man i hovedrestauranten nyde en god buffet. For at der er noget for alle aldre tilbydes der også på en mindre børnebuffet med retter som er mere børnevenlige. Man kan enten sidde indendørs eller udendørs og spise sin mad og nyde sine drikkevarer.

 

Vandrutchebaner og flere poolområder er et must på et familiehotel, og her kommer ingen til at kede sig!

Du har rig mulighed for at finde lige netop dit afslapningssted rundt ved hotellets poolområder. Sonesta Club har 7 forskellige poolområder, både store som små med liggestole og parasoller, med god mulighed for at kunne få drikkevarer.  For de mindste børn er der børnepool med en mindre vandrutchebane og børneaktivitet dagen lang.   For de lidt større børn og barnlige sjæle er der 3 store vandrutchebaner som må prøves. Her er der også samlingssted for de større børn i løbet af dagen.

Hotellet har ikke privat strandområde, men deler strand med søsterhotellet Sonesta Beach. Hotellerne ligger ved siden af hinanden, og man skal kun passere hovedvejen, for at komme til stranden. Ved stranden kan man som all inclusive gæst på Sonesta Club få udleveret div. drikkevarer ved strandbaren. Alle måltider serveres på Sonesta Club.

 

Hotellet er internatonalt og huser gæster af alle nationaliteter. Animation og underholdning på hotellet er normalt med engelsktalende personale.

Bygget i 1998 Renoveret i 2006 Antal værelser 409

 

Visum

Alle turister til Egypten skal have et indrejsevisum. Har du skandinavisk, Europæisk eller Nordamerikansk pas, køber du visum ved ankomst til Egypten. Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt minimum 6 mdr. efter hjemrejsedatoen.

Har du andet udenlandsk pas? Kontakt den Egyptiske Ambassade i København før afrejse.

 

Her vises et priseksempel:
Rejser fraBillund i27.06.2020for2 personer

Varighed
Dato
Dag
Vælg værelsetype
flyrejse
Total pris

Sonesta Club

Sonesta Club Drive, Naama Bay
Sharm El Sheikh, Egypt
Tel.: +20 69 3601280 

Sonesta Club er et stort hotel og byder på mange forskellige aktiviteter og faciliteter under opholdet. Hotellet egner sig bedst som et familiehotel, eller for par som ønsker mange blandede faciliteter for hele familien.

 
 • Centrum 2 km.

 • Sharm El Sheikh lufthavn 10 km.

 • Centrum Naama Bay 2 km.

 • Centrum Old Market 4 km.

 • Centrum Hadaba  7,5 km.

 

Pool& strand

Strand 300 m. Sandstrand, som benyttes og deles med søsterhotellet Sonesta Beach, som ligger 700 meter derfra. Man skal passere vejen for at kommer til stranden. Man kan få udleveret drikkevarer på strandbaren men man skal nyde sin pension/mad på det hotel man bor på.

Syv pools af forskellige størrelser som er godt placeret rundt på hotellets store udendørsområde

En børnepool med lille vandruchebane

3 store vandruchebaner som har åben fra formiddag til kl. 18:00. Åbningstider kan varierer, og kan ses i receptionen på hotellet.

Liggestole og parasoller forefindes rundt ved poolen

 

Aktiviteter

Hotellet har forskellige udendørs faciliteter som kan benyttes under opholdet. Bech wolley bane med sandbund, mindre fodboldsbane og aktiviteter på stranden.

Kids klub på hotellet med mindre legeplads, børnehjørne og legestue. Kids Club er med engelsktalende personale og henvender sig mest til børn ml. 06-15 år.

Animations temaet på hotellet sørger for at der dagligt er forskellige aktiviteter for de store som små. Der vil i løbet af ugen være forskellige aftensunderholdninger. Underholdningsprogrammet på hotellet kan varierer fra uge til, og især ml. sæsonerne 

 

Barer& Restauranter

Hotellet har en stor buffet restaurant hvor de serverer morgenmad, middagsmad og aftensmad via åben buffet. Sonesta Club har også en lille børnebuffet.  Åbningstider for buffetrestauranten udleveres ved ankomsten.

Barer findes rundt på hotellets område. Der er en bar ved poolen op til hovedbygningen samt en bar ved hovedrestauranten. Her serveres drikkevarer fra tidlig morgen til sen aften.  Alle drikkevarer udleveres i plastkrus og ikke i glas, for at undgå gladskår ved pool og fællesarealer. Se evt. information under ”Mad& drikke”

 

Værelser

Gratis klimaanlæg på værelset.  Klimaanlæg kan give både varm og kold luft, og bruges mest i sommerperioden til at køle værelset ned til behagelig temperatur.

Safety boks til værdigenstande forefindes på værelset. 

24 timers roomservice mod betaling. Her kan man bestille fra a’la carte menukort.

Alle værelser har balkon eller terrasse.

Gratis badehåndklæder kan afhentes ved ”towel service” på hotellet. Det er meget normalt at man lugger et depositum for brug af badehåndklæder som gives retur ved aflevering af hadehåndklædet.

Internetadgang mod betaling. Her køber man et skrabe kort til internet brug. Et skrabe kort pr. opkobling. Kvaliteten kan variere meget.

 

Andet

OBS: Der kan i løbet af året være ændringer iht. åbningstider for faciliteter og udbuddet af disse, samt ændringer i åbningstiderne på restauranten og barerne. Der kan være forskel om man rejser i højsommeren eller uden for sæsonen. 

Hotellet er af ældre dato men er holdt godt ved lige og løbende renoveret pænt. Der vil være ældre møblement på værelset samt på hotellets øvrige faciliteter og restauranter som fremstår pænt, indbydende og rent.

Hotellet huser gæster af alle nationaliteter grundet hotellets størrelse. Man kan derfor møde alle typer af gæster.

Grundet hotellets størrelse så kan det ikke undgåes at der kan være ventetid eller kø ved de forskellige vandrutchebaner, aktiviteter mm.

Animationsteamet på hotellet vil hovedsageligt være engelsktalende personale.

Vi anbefaler at man også læser vores praktiske informationer omkring feriedestinationen på vores hjemmeside under "Rejser" samt de praktiske informationer "værd at vide under rejsen".

 

Læs mere

Sonesta Club byder på forskellige indkvarteringsmuligheder. Her kan man enten bo i almindelige. dob. værelser, singleværelse eller familieværelser.

Alle værelser er pænt indrettede  i nubisk design med eget bad, toilet og hårtørrer. Alle værelser har aircondition, mini køleskab, fjernsyn og safetyboks. Hotellet er opdelt i to og 3 etagers bygninger. Alle værelser har balkon/terasse.

 

        Værelsestyper:

 • Standard dobbeltværelse til minimum to personer. Består af 1 værelse med 2 separate senge, toilet og brus. Værelserne kan rumme op til 3 voksne, eller to voksne med to børn under seks år. Ekstra personer er med opredning.

 • Familieværelser. Består af to dob. værelser med en forbindelsesdør. Familieværelser  til minimum 4 personer. Maximum fire voksne og to børn under 14.

 • Muligheder for enkeltværelser mod singleværelsesgebyr. 

 

Standard dob. værelser er med to separate senge. Nogle værelser kan være med dobbeltseng.  Dob. værelser og familieværelserne kan have forskellige placeringer på hotellets område.

Læs mere

Alt er nemt med all inclusive. Her har man betalt for mad og drikkevarer hjemmefra.

Som standard til all inclusive så nydes morgenmad, frokost og aftensmad i hotellets hovedrestaurant via åben buffet, med faste åbnings og lukketider på hver servering. Mellemsnacks og drikkevarer serveres i baren ml. måltiderne.   

Ved check-in vil du automatisk få udleveret et specifikt all inclusive program, så du kan se hvilke tidspunkter der er servering af mad og drikkevarer i løbet af opholdet.

 

All Inclusive 

 • Morgenmad, frokost og middag er inkluderet.

 • Drikkevarer til måltiderne er inkluderet.

 • Snacks og drikkevarer mellem måltiderne i poolbaren er inkluderet.

 • Lokale alkoholiske drikkevarer er inkluderet.  

 • Vin er kun inkluderet til frokost og middag.

 • Mad og drikkevarer fra room service og minibaren er ikke inkluderet.

 • Bestilling udover de 3 måltider er ikke inkluderet.

 • Is er ikke inklusiv

 • Drikkevarer serveres kun i glas og ikke i hele flasker.

 

Ved ankomst vil minibaren på værelset være tom. Ønsker man at gøre brug af minibar så kontakt receptionen, og de vil sørge for at der vil være tilgængelige drikkevarer mod betaling i minibaren.

Læs mere

TripAdvisor Rating Image
1362 TripAdvisor samlede stemmer
Fremragende
519
Meget godt
505
Gennemsnit
194
Fattige
91
Forfærdeligt
53
Sted
TripAdvisor Rating Image
Søvnkvalitet
TripAdvisor Rating Image
Værelser
TripAdvisor Rating Image
Service
TripAdvisor Rating Image
Værdi
TripAdvisor Rating Image
Renlighed
TripAdvisor Rating Image