Uspecificeret uden pool - Sharm El Sheikh

Vores gæster giver hotellet:

2/10

Uspecificeret rejse u.pool til Sharm El Sheikh.

 

Ved køb af en Uspecificeret rejse så ved man på forhånd ikke hvilket hotel som man vil blive indkvarteret på. Man har visheden om at vil bo i Sharm EL Sheikh by, eller en af de små forstæder til Sharm El Sheikh/ Hadaba, Old Market eller i byen. 

 

Du vil først ved ankomsten til Sharm El sheikh få information om hvilket hotel du bliver indkvarteret på. Her vil vores guider informere dig i lufthavnen ved ankomsten.

 

Uspecificeret rejse kan være til alle hoteltyper og under alle hotelkategorier. Der kan også være tale om hoteller som ikke findes på Amisol Travels hjemmeside. Man kan ikke hjemmefra få besked omkring hotelvalg inden afrejsen.

 

Denne rejsetype er for dig som ønsker en god base under ferien, en god seng at sove i under opholdet på et fornuftigt hotel med poolområde.

 

Læs mere om uspecificeret rejser her.

 

Udflugter

Se vores spændende program lige her www.amisol.dk/rejsemal/egypten/sharm-el-sheikh/

Enkelte af udflugterne kan købes før afrejse på "Bestil udflugter" i toppen af denne side, mens alle udflugter kan købes ved ankomst til destinationen.

  

Visum

Har du dansk pas, så køber du et indrejse visum ved ankomst til Sharm el Sheikh Lufthavn. Det er meget nemt og vores guide er på stedet ved brug for hjælp. Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt minimum 6 mdr. efter hjemrejsedatoen.

Har du andet udenlandsk pas, bedes du kontakte den Egyptiske Ambassade i København på tlf. +45 35437070 og ansøge om visum før afrejse.

 

Hvad skal jeg være opmærksom på vedr. Corona på denne rejse? Se opdateret under Rejsevejledning/Covid-19 øverst på denne side - eller på dette direkte link https://www.amisol.dk/information/

Læs mere

Her vises et priseksempel:
Rejser fra Kastrup Lufthavni| 19.12.2020| 19:15| 1 ugefor| 2 persEndre

Varighed
Dato
Dag
Vælg værelsetype
flyrejse
Total pris
1 uge
søn 20. dec 2020
19:15 - 00:15
Værelse til 2 pers
8.573,-6.595,-Samlet pris: 13.190,-

Sharm El Sheikh, Egypten

Ved køb af en Uspecificeret rejse, så vil man få anvist et hotelværelse på et af vores samarbejdende hoteller.

 

Hotellerne kan have forskellige aktiviteter og faciliteter. Ved køb af uspecificeret rejse uden pool, så er man ikke garanteret poolområde på hotellet.

 

Ved ankomst til hotellet vil man få yderligere information omkring hotellets aktivitet og facilitetsudbud.

 

Iht. vores almindelige bestemmelser så kan man ikke reklamere over en Uspecificeret rejse.

Når man køber en uspecificeret rejse hos Amisol, så er man sikret at man får sit eget værelse, og man skal ikke dele værelse med andre gæster, end dem på ens rejsebevis.

 

 

Værelsestype

 

Værelsestypen kan varierer og kan være alt fra et alm. dob. værelse til en ferielejlighed.

 

Alle uspecificerede indkvarteringer er med eget bad og toilet. Safetyboks og klimaanlæg kan afhænge af indkvarteringen være mod ekstra betaling.

Læs mere

Ved køb af en uspecificeret rejse, så vil der ikke være pension med i prisen. Der vil være mulighed for at tilkøbe pension på det indkvarterede hotel.

Læs mere

TripAdvisor Rating Image
TripAdvisor samlede stemmer