Camping Paradise

Vores gæster giver hotellet:

10/10

Camping Paradise er en veludstyret 4-stjernet campingplads, idyllisk beliggende i bugten mellem Capo S. Alessio og Capo S. Andrea. Fra Campingpladsen er der direkte adgang til den smukke brede sandstrand. Bungalowerne og lejlighederne ligger skyggefuldt i en gammel oliven- og citruslund ca. 30m fra stranden. 

 

Campingpladsen ligger tæt på byerne Letojanni (2km) og Taormina (5km), som kan nås med offentlig transport. Den bekvemme beliggenhed gør det muligt for gæster, nemt at besøge de store sicilianske historiske centre og naturområder: f.eks. Catania, Siracusa, Agrigento, Etna Park, Alcantara River fff Park og De Eoliske Øer.

 

På Camping Paradise kan du tilbringe en vidunderlig og afslappende dag på den børnevenlige strand eller ved den 20 meter lange swimmingpool. Swimmingpooldybden varierer fra 1,35 til 2,50 meter, og dens 330 kubikmeter ferskvand er et behageligt alternativ til havet. 

 

Der er mange muligheder for at dyrke forskellige sportsaktiviteter.

 

Der er fodboldbane, tennis, beachvolley, fitness rum, boccia, poolbord, videospil og et bordtennisbord. For de små familiemedemmer er der en velorganiseret legeplads nær restauranten. 

 

Fra den hyggelige restaurant, er der panoramaudsigt over havet.
Restauranten tilbyder bl.a. traditionelle sicilianske retter og pizzaer bagt i stenovn.

 

Campingpladsen er familieejet i generationer, og hele familien arbejder på pladsen, hvilket giver stedet den helt rigtige sicilianske stemning og gode service.

 

Hvad skal jeg være opmærksom på vedr. Corona på denne rejse? Se opdateret under Rejsevejledning/Covid-19 øverst på denne side - eller på dette direkte link https://www.amisol.dk/information/

Læs mere

Her vises et priseksempel:
Rejser fra Billund i lør 03.07.2021 for 2 personer

Varighed
Dato
Dag
Vælg værelsetype
flyrejse
Total pris

SS 114, Km. 41, 98037

Letojanni ME, Italien

Afstande: 
Lufthavn:  Catania 41 km
Nærmeste byer: Letojanni 2 km 
Taormina 5 km
 • Beachvolley på stranden
 • Bordtennis 
 • Pool 
 • Fitness mod gebyr
 • Fodbold
 • Tennis
 • Boccia 
 • Swimmingpool mod gebyr (20x10m)
 • Solsenge og parasoller på stranden 
 • Vaskemaskine mod gebyr
 • Strygejern
 • Minimarked m. bl.a. frisklavet brød
 • Restaurant med havudsigt 
 • Lokale busstoppesteder ved campingpladsen 

Bungalow 2-4 pers. 

Bungalowerne er en del af campingpladsen og er beliggende på en terrasse i skyygen af en over 100 år gammel olivenlund. Bungalowerne er bygget i sten og har et fint kunstnerisk murværk. De består af en studiolejlighed på 4,40 meter x 4,40 meter. Disse lejligheder er enkelt indrettet med komfur, køleskab, opvaskemaskine, toilet med brusebad, toilet med bidet, en stabelbar, queen-size seng og en køjeseng. 

Bungalowerne har aircondition (incl. i prisen). Den hyggelige udendørs veranda i hver bungalow er udstyret med bord og 4 stole. Hver bungalow har en p-plads. 

Bungalowerne ligger kun 30m fra stranden, og hver bungalow råder over 2 solsenge og en solparasol på stranden. (Incl. i prisen)

 

Lejligheder (2-5 pers.) 

Camping Paradise har også 6 fuldt møblerede lejligheder, der er udstyret med alle moderne bekvemmeligheder. 

 

2 vær. lejlighed med aircondition (incl. i prisen), soveværelse med dobbeltseng, bad og toilet og dagligstue med en dobbelt sovesofa og køkken med bl.a. køleskab, opvaskemaskine og kogefaciliteter. TV i soveværelset. 

 

Alle lejligheder er meget lyse og råder over en terrasse med bord og stole, der vender mod havet. 

Mulighed for en opredning i dagligstuen til en 5. person.

 

Lejlighederne ligger kun 30m fra stranden, og hver lejlighed råder over 2 solsenge og en solparasol på stranden. (Incl. i prisen) 

 

Der er håndklæder og sengelinned til brug i bungalow/lejlighed, som skiftes 1 gang om ugen. Medbring selv viskestykker, karklude, badehåndklæder og sæbe.    

 

Gæster over 11 år skal i følge italiensk lov, betale til receptionen 0,30 Euro/dag/person

Læs mere

Der er ikke forplejning inkluderet i prisen

TripAdvisor Rating Image
TripAdvisor samlede stemmer