Uspecificeret - Sicilien

Vores gæster giver hotellet:

10/10

Uspecificeret rejse med pool til Sicilien.

Ved køb af en Uspecificeret rejse så ved man på forhånd ikke hvilket hotel som man vil blive indkvarteret på. Man har visheden om at vil bo et sted på Sicilien.

Du vil først ved ankomsten til Sicilien få information om hvilket hotel du bliver indkvarteret på. Her vil vores guider informere dig i lufthavnen ved ankomsten. 

Uspecificeret rejse kan være til alle hoteltyper og under alle hotelkategorier. Der kan også være tale om hoteller som ikke findes på Amisol Travels hjemmeside. Man kan ikke hjemmefra få besked omkring hotelvalg inden afrejsen.

Denne rejsetype er for dig som ønsker en god base under ferien, en god seng at sove i under opholdet på et fornuftigt hotel med poolområde. 

 

Læs mere om uspecifieret rejser her.

 

Hvad skal jeg være opmærksom på vedr. Corona på denne rejse? Se opdateret under Rejsevejledning/Covid-19 øverst på denne side - eller på dette direkte link https://www.amisol.dk/information/

Læs mere

Her vises et priseksempel:
Rejser fra Billund i for 2 personer

Varighed
Dato
Dag
Vælg værelsetype
flyrejse
Total pris

Ved køb af en Uspecificeret rejse, så vil man få anvist et hotelværelse på et af vores samarbejdende hoteller.

Hotellerne kan have forskellige aktiviteter og faciliteter. Ved køb af uspecificeret rejse med pool, så er man sikret poolområde på hotellet.

Ved ankomst til hotellet vil man få yderligere information omkring hotellets aktivitet og facilitetsudbud.

Iht. vores almindelige bestemmelser så kan man ikke reklamere over en Uspecificeret rejse.

Når man køber en uspecificeret rejse hos Amisol, så er man sikret at man får sit eget værelse, og man skal ikke dele værelse med andre gæster, end dem på ens rejsebevis.

 

Værelsestype

Værelsestypen kan varierer og kan være alt fra et alm. dob. værelse til en ferielejlighed. 

Alle uspecificerede indkvarteringer er med eget bad og toilet. Safetyboks og klimaanlæg kan afhænge af indkvarteringen være mod ekstra betaling.

Ved køb af en uspecificeret rejse, så vil der ikke være pension med i prisen. Der vil være mulighed for at tilkøbe pension på det indkvarterede hotel.

TripAdvisor Rating Image
TripAdvisor samlede stemmer