Energisikring

For kun kr. 149,- er du sikret mod uventede merudgifter

Energisikringen sikrer dig mod forhøjede priser på baggrund af øgede energiomkostninger. Ifølge pakkerejselovens §17 kan du risikere et tillæg på op til 8% af rejsens samlede pris ved forhøjede brændstofpriser, men med en energisikring inkluderet i din pakke er du sikret mod dette.

Køb ekstra energibeskyttelse i dag – undgå uventede ekstra omkostninger

For kun 149,- per person kan du sikre dig mod eventuelle efteropkrævninger som følge af ekstraordinære brændstofprisstigninger eller valutaændringer.

Energisikringen er med andre ord din garanti for, at du ikke får noget tillæg – heller ikke ved en eventuel forhøjelse af brændstof, der overstiger 149,- per person, som du betaler for i energisikringen. Din energisikring skal bestilles og betales i forbindelse med bestilling af din rejse. Energisikring kan ikke opsiges eller refunderes efter betaling.

Lov om pakkerejser og kombinerede rejsearrangementer §17

I henhold til pakkerejselovens §17 kan den aftalte pris for pakkerejsen ændres op til 20 dage før afrejse, som følge af ekstraordinære stigninger i udgifterne til brændstof og andre energikilder. Prisændringen giver ikke ret til at fortryde købet. Læs mere her.