Vores rejser til Gardasøen

Gardasøen – spejlblankt italiensk idyl

 

Den Norditalienske sø Gardasøen er Italiens største, og det er ikke uden grund at det er en attraktiv turist destination. Den spektakulære og smukke natur, flere forskellige aktivitetstilbud, behageligt klima, flotte strande og ikke mindst et exceptionelt italiensk køkken med et tilhørende vintilbud. På vores rundrejser får du et godt indblik i Gardasøen og dens mange fornøjelser.

 

Hele den nordlige del af søen er indrammet af en massiv bjergkæde, som står majestætisk over den skindene vandoverflade, og mod det sydlige lavland, vil du få et glimt af Posletten. Den sydlige del af søen er indgangen til et eventyr, med beliggenhed imellem de to pragtfulde byer Brescia og Verona. Du må endelig ikke lade dig narre, af dem der siger der ikke er noget værd at se i Brescia, den er måske ikke så spektakulær som Verona, men der skal og meget til. Når du står på toppen af borgen øverst i Brescia og skuer ud over byen og det omkringliggende landskab, vil du føle du står på toppen af verdenen. 

 

Der er dog også andre grunde til at udforske området omkring Gardasøen, ikke mindst byerne der ligger til kysten. Sirmione er en utrolig fascinerende slots-by, der ligger imod syd. Her vil du finde hyggelige restauranter og butikker, og hvis du er der om eftermiddagen, bør du absolut se udsigten af solnedgangen. Sirmione er det mest kendte sted omkring Gardasøen, og er derfor også en turistmagnet, men det kommer ikke som nogen overraskelse, da det er en usædvanlig smuk lille by.

 

Videre rundt om søen, vil du finde små byer som Desenzano del Garda, San Felice del Benaco, Gardone Riviera, Limone og ikke mindst Riva del Garda, den såkaldte ”Perle i norden”, med de fantastiske alper, der giver en betagende kontrast til de pæne og velholdte bygninger, som ligger ned til det klare vand.

 

Rundt om søen er vandsport yderst populært, og aktivitetstilbuddet former sig herefter. Mulighederne er mange, både ved søen såvel som de omkringliggende områder. Du kan blandt andet sejle, klatre, cykle padle, ride eller blot tage på vandreture i det smukke indtagende landskab. Er du til det lidt vilde, er der mulighed for at hangglide og paraglide, og tager du til den sydvestlige kyst, vil der være mulighed for at prøve kræfter med at surfe på bølgerne.

 

Der er ikke langt fra Gardasøen til det magiske Venedig, og hvis du vælger at deltage i Amisols en uges rundtur, går en af disse dage til denne vidunderlige by. De to sidste dage af rejsen er uden noget program, så du kan frit vælge om du vil udforske mere af det pragtfulde område, eller bare slappe af og nyde de smukke omgivelser. La vita é bella! 

Læs mere

Chios - Grækenland

Grecian Castle

Grecian Castle


Chios by - Chios
På forespørgsel

Flot beliggenhed ved strand og centrum. Særlig hyggeligt hotelområde med servering.

Mer info >> Send forespørgsel
Golden Sand

Golden Sand


Karfas - Chios
På forespørgsel

Gode udflugtsmuligheder i nærheden. Om sommeren arrangeres det græske temaaften hver uge.

Mer info >> Send forespørgsel
Evangelia Apartments

Evangelia Apartments


Karfas - Chios
På forespørgsel

Selvbetjente lejligheder med god beliggenhed i Karfas. Kort gangafstand til strand.

Mer info >> Send forespørgsel
Erytha Hotel og Resort

Erytha Hotel og Resort


Karfas - Chios
På forespørgsel

Bo direkte på stranden i karfas. Flere pools og gode restauranter på hotellet

Mer info >> Send forespørgsel
Annades Apartments

Annades Apartments


Karfas - Chios
På forespørgsel

Et lite og trivelig leilighetshotell. Rett ved stranden og kort avstand til minimarked.

Mer info >> Send forespørgsel
Aegean Dream

Aegean Dream


Karfas - Chios
På forespørgsel

Moderne lejligheder med en dejlig beliggenhed mod havet. Kort afstand til strand og centrum

Mer info >> Send forespørgsel
Sun Village

Sun Village


Megas Limnionas - Chios
På forespørgsel

Familievenlige lejligheder lige ved børnevenlig strand og faciliteter som giver en god feriefølelse.

Mer info >> Send forespørgsel
Sea View Resort og Spa Hotel

Sea View Resort og Spa Hotel


Karfas - Chios
På forespørgsel

Hotel med god standard og flot beliggenhed i højden med udsigt mod havet.

Mer info >> Send forespørgsel

Flytid

Ca. 2,5 timer fra Kastrup Lufthavn

 

Tidsforskel

Ingen 

 

Vores service

Amisol Travel har ikke egen rejseleder ved Gardasøen. vi henviser til vores agent.

 

Aktiviteter

Store mængder af arkitektoniske bygningsværker i historiske middelalderbyer, berømte kunstmuseer, smukke kyster med lækre sandstrande. Find den indre ro med et ophold ved de smukke bjergskråninger tæt på en af regionens mange vingårde. 

 

Mad & drikke

I byerne findes der mange små barer og de traditionelle vinbarer. Den billigste øl er fadøl, som gerne bliver serveret i 3 forskellige størrelser. 

Lokal vin er særlig godt udbredt og i byerne findes der et godt udvalg af restauranter, som servere alt fra pizza og pasta til elegange goumetrestauranter. 

 

Udeliv

Mange af byerne ved Gardasøen har et charmerende udendørs liv.  Der spilles koncerter og holdes danseforestillinger, samt meget levende musik kan opleves på torvene og barerne. Du finder det meste fra rock til klassisk musik og opera. 

 

Shopping

Masser af mulighed for shopping. dog vil der være utrolig mange modetøjs butikker og mange tursi-souvenir butikker.

 

Transport

Det bliver hurtigt til mange skridt på gå-turene mellem seværdighederne, så det er en god idé at have gode sko med på rejsen. 
Mellem byerne og proviserne går det busser og tog, det er heller ikke vanskeligt at få fat på en taxa i byerne.

 

Valuta og kredittkort

Euro (EURO). Veksel til EURO i kontanter før afrejse. Kredittkort accepteres i stor udstrækning. Lejer du bil garanteres depositum med kredittkort. Mange hoteller kræver en kopi af kreditkortet som garanti for ekstra udgifter, åbne telefon etc.

 

Pas og visum

Alle personer som rejser til lande udenfor Schengen må have et pas som er gyldigt seks måneder efter hjemkomst. Indefor Schengen kræves det at man har pas eller nationalt ID-kort som er gyldigt under hele rejsen. Læs mere http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum

Spørgsmål om pas og visum skal stilles til det respektive lands ambassade eller konsulat.

 

Elektricitet

220 Volt. Europæisk standard

 

Turistbyrå/Ambassade

Den Italienske Ambassade / Ambasciata d'Italia
Gammel Vartov Vej 7
2900 Hellerup 
Tlf. 39 62 68 77

Se mere hos det Italienske Turistkontor:

http://www.italiantouristoffice.dk/

 

Øvrigt

Turistskat i Italien
Italienske myndigheder har indført en ny turistskat på overnatninger. Alle hoteller opkræver denne skat kontant på hotellet. Børn under 10 år betaler ikke turistskat. 

Pris pr. person og nat:
1-3 stjerners hotel: 3 euro pr. person pr. nat
4 stjerners hotel: 4 euro pr. person pr. nat
5 stjerners hotel: 5 euro pr. person pr. nat

Skatten betales direkte til hotellet, senest ved avfreise. OBS: Amisol kan klassificere hotellerne forskelligt, og ved betaling af turistskatten er det hotellets officielle klascifisering som gælder. 

Læs mere