Rundrejser i Italien

Rundrejser i Italien

Rundrejser i Italien Rundrejse på Amalfi kysten – hvor drømme bliver til virkelighed Det er ikke for ingenting at Amalfi har fået plads på UNESCOs verdensarv liste. Den lille by er så idyllisk og smuk, at du må knibe dig i armen for at tro, at det du ser, er sandt. Bystranden ligger lige overfor Amalfis smukke historiske centrum, hvor små hvide- og gulmalede huse udgør bebyggelser som klamrer sig til de dramatiske klippevægge. Pinjetræerne lyser op mellem husene med deres intense grønne farver, og det blå hav glimter som diamanter når solstrålerne rammer overfladen. Læs mere..

Amalfi_680x300.gif

Rundrejse ved Gardasøen – Natursmuk italiensk idyl. Den norditalienske Gardasø er Italias største sø, og det er ikke uden grund, at den er et yndet turistmål. Her venter spektakulært smukke naturoplevelser, en bred vifte af aktiviteter, godt klima, flotte strande og som altid i Italien, et ekstraordinært køkken med dertil hørende vintilbud. På vores tur får du et godt indblik i livet ved Gardasøen og de omkringliggende perler. Læs mere..

Garda_680x300

 

Rundrejse i Toscana – drømmelandskab og udendørs museer. Drømmen om Toscana har lokket danskere til denne usædvanligt smukke del af central-Italien i generationer. Renæssancebyer som Firenze og Pisa i kombination med vinmarker i verdensklasse, bølgende bjerglandskaber med smukke cypresser og skinke/oste af højeste kvalitet, gør regionen til et af de mest legendariske rejsemål. Læs mere ..

Tusxany_680x300