Sommeraktiviteter i Hemsedal

De skandinaviske alper - Hemsedal byder på mange flotte aktiviteter. Om vinteren finder du det store alpinalæg med mange forskellige løjper, spisesteder og afterski. De majestædiske fjeld og det friske friluftsliv byder også på flotte aktiviteter om sommeren. Du vil du garanteret finde noget for både store og små i Hemsedal. Vi har sammen sat  nogle aktivitetspakker som du kan bestille sammen med opholdet. Bestiller du flere aktiviteter sammen med rejsen vil du få meget gode rabatter. Aktivitetspakkerne kan forhåndbestilles sammen med hotellopholdet.  

Fjeldvandring

Flotte fjedlturer og udsigtspunkter! Hemsedal byder på hele 41 fjeldvandringer fordelt på 210 km! Højeste top i Hemsedal er Høgeloft på 1920 m.o.h.

Fisketur i fjeldvand

Prøv fiskelykken i Hemsedal! Her finder du to af Norges bedste ørredelve. Fiskene her er af god kvalitet med en flot rød farve

Cykling

I Hemsedal finder du cykling til alle aldre. Tag de mindste med i cykelvogn på enkle grusstier eller kør selv og mærk adrenalinen de mere avancerede ruter. 

Klatreparken

Her kan du få en sjov dag i trætoppene, hvor du kan vælge forskelige løjper med forskellige sværdhedsgrader.

Via Ferrata

Via Ferrata betyder jernvej på italiensk og er enkelt fortalt klatreruter som går igennem bratte forhindringer i et stejlt terræn.

Elvesnorkling

Med våddragt, flydevest og snorkeludstyr bliver du guidet af en lokalkendt på en tur i elvens spændende verden!

Ridning

På denne halvdagstur mødes vi på Haugen Gård ved foden af majestætiske Skogshorn.  Her hilser du på din turmakker, og bliver indtroduceret og forberedt til turen. 

Mountain cart

Mountain Cart er som en forvokset trehjulcykkel uden pedaler, men med gode bremser på begge håndtag så det er nemt at styre farten nedad bakken. 

Leje af kano

Kanoene ligger ved Vandet. Vandet er et herligt fjeldvand som løber op mod  Lykkja/Ulsåkstølen. Vandet har flere små øer og andre steder man kan gå i land.

Aktivitetspakken - Kids

NU 549,-

Barneridning og Klatreparken 

*Aktivitetspakken kan velges i bestilling

Aktivitetspakken - Skogshorn

NU 1.195,-

Kanoleje - Elvesnorkling - Via Ferrata

*Aktivitetspakken kan vælges i bestilling 

Aktivitetspakken - Totten

Nu 1.449,-

Ridning - Mountain cart - Via Ferrata

*Aktivitetspakken kan velges i bestilling