Fausko Gjestegård

  • Family

Vores gæster giver hotellet:

10/10

Velkommen til Fausko Gjestegård, som normalt er et sted som huser forsamlinger for bryllup, jubilæer og koncerter, i en bonderomantisk ånd. Dette er derfor en unik mulighed til at opleve dette sted på din ferie. Gården har været drevet økologisk at Knut Fausko siden 90èrne. Knut er 4 generation som driver Fausko Skysstasjon der var et viktig knudepunkt mellem øst og vest allerede tidligt i 1800-tallet. Her sidder historien i væggene og Knut fortæller gerne egnens anekdoter også via musik. 

 

I regi af Fausko kan du i løbet af opholdet deltage på helt unikke aktiviteter i området mod et tillæg i prisen. Guidet fjeldvandring med eller uden overnatning i telt og mulighed for at fiske. Fausko stiller med primus og telt, du tar selv en sovepose og liggeunderlag med. Besøg Fauskostølen og indtage en traditionel veltilberedt frokost. Kulturprogram hvor Knut fortæller historier og sagn fra Hemsedal, sat til musik. Snup en varmt bad i det opvarmede trækar med rigtig brænde, som i gamle dage.

 

På Fausko bor du i de traditionelle bygninger med enten dobbelt- eller tresengsværelser med adgang til køkkenet. På gårdspladsen findes også en grill til fri afbenyttelse.

Læs mere

Her vises et priseksempel:
i for 2 personer

Varighed
Dato
Dag
Vælg værelsetype
flyrejse
Total pris

Gratis Wi-Fi

Gratis parkering

Kæledyr tilladt på forespørgelse

Udendørs pejs

Picnic spot

Terrasse

Grill

Røgfrie værelser

Fælles opholdstue

Sauna

Hallingstugu

Hallingstugu er et gæstehus bygget i traditionel stil med tømmerstokke fra 1998. I dette gæstehus finder du en stor pejsestue med et langbord.  Her er 11 gæsteværelser, alle med bad. I alt 34 sengepladser. 

Fire værelser  med 2 sengepladser

Fire værelser med 3 sengepladser

Fire værelser med 4 sengepladser

Et værelse med 6 sengepladser

Lille lejlighed i underetagen med 4 sengepladser 

TripAdvisor Rating Image
TripAdvisor samlede stemmer