Familievenlige Trysil ligger nær den svenske grænse, cirka to og en halv time i bil fra Oslo. Her finder du et meget udfordrende skisportssted for både store og små - brede pister, terrænparker, off-piste løjper og mange andre vinteraktiviteter

Trysil består af fire sammenhængende skiområder. På begge sider af bjerget er der luksuriøse, moderne hoteller med både lejligheder og hotelværelser samt svømning, spa og flere restauranter.

Trysil er i flere år i træk udnævnt til Norges bedste skidestination på World Ski. Skiløb i Trysil tilbyder 78 kilometer på 68 pister/løjper.

Hvis du vil gå på langrend, kan Trysil tilbude op til mere end 100 kilometer løjper. Andre populære vinteraktiviteter, du kan deltage i, er hundeslædekørsel, isfiskeri og kaneture.

Flere og flere restauranter i Trysil sætter en ære i friske, lokale råvarer, skiområdet alene tilbyder mere end 30 restauranter. Trysil er blevet tildelt mærket for bæredygtige destinationer, et kvalitetsmærke for destinationer, der systematisk arbejder for at reducere den negative indvirkning af turisme på lokalsamfundet.

 

Læs mere

Antal hejse: 31

Antal løjper: 68

Højeste skiløb: 1100 m.o.h

Faldhøjde: 685 meter

Antal løjper: 78 km

Langrend: 100 kilometer præparerede løjper

Snow Park: Ja

Fun ride: Ja

Børneområder: Ja

Skibus: Ja

Natkørsel: Ja

Skisesæson: - november-april

Restauranter: Mere end 30 stk.

* Liftkort (6-8 dage): Voksen: 2.660, -, Børn: 2.130-.

* Liftkortpriser i NOK pr. September 2020

 

Læs mere