Dandara rundrejseEn uforglemmelig 8 dages rundrejse: Fra Sharm el Sheikh til Luxor og Nilen krydstogt

Tag med os på et vidunderligt eventyr gennem Egypten og opdag regionens majestætiske og smukke arv, attraktioner, naturlige vidundere og landets gamle kultur. Nyd komfortable hoteller og flodkrydstogter på Nilen på denne unikke rejse. At rejse gennem Sinais stier, fra det bibelske Mount Sinai og St. Catherine's Monastery, mod de tårnhøje pyramider i Kairo til templerne og gravene i Luxor og Dandara, giver minder for livet.

Eventyret starter i Sharm el Sheikh, hvor du kan nyde komforten på 4* Club Reef Hotel med All Inclusive. Vi rejser videre til Kairo, hvor du vil se de velkendte pyramider i Giza, vi udforsker det egyptiske museum og går gennem byens livlige gader. Rejsen fortsætter med en sovevogn i nattoget til Luxor, hvor der serveres god mad.

Rejsen fortsætter med et behageligt nattog til Luxor med velsmagende måltider. Krydstogt på Nilen, hvor vi afslører hemmeligheder fra de gamle templer og nyder en spektakulær udsigt, inden vi vender tilbage til Sharm el Sheikh og tager værdifulde minder med os fra landets tidløse skatte.

I Luxor besøger vi Vestbredden med berømte faraoniske grave i Kongernes Dal, Karnak tempelkomplekset og Luxortemplet.

Rejseplanen for Dandara er defineret for at give dig en "oplevelse for livet" med en kombination af prestigefyldte og regionale attraktioner og højdepunkter, der fremviser Egyptens skjulte perler.

Vend tilbage til Sharm el Sheikh for at slappe af, før du siger farvel til Egypten og tager livslange minder om landets tidløse skatte med dig.


Fakta om turen

Grupper: Små grupper. Min. 2 personer og max. 24 personer.
Velegnet til: Alle aldersgrupper.
Start og mål: Sharm el Sheikh
Kategori: 3- og 4-stjernede hoteller
Rejseleder: Engelsktalende
Lokale guider: Engelsktalende
Du besøger: Sinai, Kairo, Luxor og sejler med Nilecruise til DandaraKort opsummering af det daglige program og højdepunkter

Dag 1: Start den uforglemmelige rejse i Sharm el Sheikh

Dag 2: Mount Sinai, St. Catherine's Monastery og bus til Kairo.

Dag 3: Guidet tur til pyramiderne og det egyptiske museum.

Dag 4: Kairo - Sightseeing i det gamle Kairo. Nattog fra Kairo til Luxor

Dag 5: Luxor - Tidlig ankomst til Luxor. Besøg templerne Luxor og Karnak

Dag 6: Luxor - Heldagssejlads til Dandara og besøg Abydos-templet

Dag 7: Luxor - Vestbredden, Kongernes Dal, Hatsheput-templet, Memnon-kolossene. Fra Luxor til Sharm el Sheikh med fly.

Dag 8: Sharm el Sheikh - Eventyret i Egypten er slut, eller du kan vælge at blive en ekstra uge på 4* Club Reef med all inclusive.Vi anbefaler at kombinere rundturen med en ekstra uge i Sharm el Sheikh.

Efter at have udforsket det gamle Egypten og dets skatte med en travl rejseplan, anbefaler vi at forlænge din rejse med en ekstra uge med sol og strand i Sharm el Sheikh. Nyd en uge med afslapning, lækker mad og snorkling i Rødehavet på Hotel Club Reef med all inclusive. Club Reef er et charmerende, mindre hotel med et skønt poolområde og privat strand. Læs mere om hotellet her.

Rejs ansvarligt og vælg en af ??vores mindst skadelige ture. Du modtager et CO2-neutraliseringscertifikat for din valgte rejseplan, læs mere under fanen "Bæredygtige tiltag".


Dag 1: Velkommen til Egypten

Ankomst til Sharm el Sheikh, hvor du vil blive mødt af din rejseleder inden toldbehandling, som vil assistere og eskortere dig til hotellet, 4* Club Reef. Check ind, modtag værelsesnøgle og bliv natten over.

Måltider inkluderet: Aftensmad

Dag 2: Sinai-bjerget og Kairo

Efter morgenmaden på hotellet bliver vi hentet og turen går med bus til Sinai-bjerget og ..

St. Catherine's Monastery. Busturen tager omkring 2-3 timer med stop undervejs. Vi nyder et smukt besøg i St. Catherines Kloster og får serveret frokost i beduinstil, her har vi 2 timer til at udforske området. Se "busken der ikke brændte", som nu er blevet til et træ og det bibelske Sinai-bjerg (der er ikke tid til at bestige bjerget).

Efter besøget kører vi videre til Cairo, busrejsen tager omkring 5,5 time. Udforsk Kvindeklosteret undervejs, og efter en fascinerende rejse under Suez-kanalen ankommer vi til Kairo. Tjek ind på et elegant hotel i Heliopolis-området, når aftenen kommer kan du tage en hyggelig gåtur og udforske området på egen hånd.

Måltider inkluderet: Morgenmad og frokost.

Dag 3: Udforsk Cairos ikoniske skatte og pyramiderne

Efter morgenmaden bliver vi hentet af guiden og vi begynder vores eventyr i Kairo, en by dybt forankret i historien og fuld af spænding. Guiden fører os tilbage i tiden, til en verden, hvor faraoerne regerede. Vi besøger pyramiderne i Giza med de berømte faraoniske grave Chepos, Chefren og Mykerinos samt Sfinxen.

Forbered dig på at blive overvældet af pyramidernes størrelse og storhed, disse ikoniske mesterværker, der står som et tidløst bevis på de gamle egypteres opfindsomhed og håndværk. Sfinxen venter tæt på og kaster sit vågne blik på alle, der passerer. Rejsen gennem tiden fortsætter med et besøg på det berømte egyptiske museum, som er et af verdens største, mest moderne og mest kendte museer. Vi kommer til at se Tutankhamons berømte skatte og antikke relikvier, der belyser historierne om faraoer og dronninger fra storhedstiden.

Efter en begivenhedsrig dag med udforskning vender vi tilbage til hotellet for et velfortjent hvil. Om aftenen kan du slentre rundt i Baron Palace og den nærliggende gågade Al Korba, som har en charmerende atmosfære med gode caféer og restauranter.

Måltider inkluderet: Morgenmad og frokost.

Dag 4: Gamle Kairo og tog til Luxor

Efter morgenmaden venter en fængslende udforskning af det gamle Kairo, hvor et skatkammer af seværdigheder venter. Vi starter med det storslåede Mohamed Ali Slot, en majestætisk fæstning, der byder på panoramaudsigt over byen. Oplev den fortryllende atmosfære i det koptiske Cairo, hvor gamle kirker og smalle gyder fortæller historier fra tidligere århundreder.

Efter denne fordybende kulturoplevelse går turen videre til togstationen, hvor en nattogsrejse vil transportere os til Luxor. Find roen i dit komfortable sovekabine og få serveret lækker middag og morgenmad ombord på toget, mens du kan nyde en fantastisk udsigt over det evigt foranderlige landskab uden for vinduet.

Måltider inkluderet: Morgenmad, frokost og aftensmad

Dag 5: Udforsk den antikke by Luxor

Vi vågner op, når togene er ankommet til Luxor, en by, der betegnes som "verdens største friluftsmuseum", og byen oser af historie og imponerende vidundere.

Ved ankomsten mødes vi af guiden, der tager os med til check-in på det 4-stjernede Nile Hotel, hvor Nilsen vil vise sig fra sin mest storslåede side de næste tre dage. Efter at vi har tjekket ind og nydt komforten på værelset, er det tid til at begynde udforskningen af ??Luxor. Vi starter med et besøg i det storslåede Luxor-tempel, inden vi besøger de berømte Karnak-templer. Karnak er et omfattende kompleks, der tager dig med til faraoernes og gudernes tid, lad dig imponere af de gigantiske søjler, dekorationerne og lad guiden lære dig at tyde nogle hieroglyffer. Lad din fantasi flyve, mens du vandrer gennem denne labyrintiske helligdom og visualiserer de hellige ritualer, der engang fandt sted inden for dens mure.

Da solen begynder at gå ned, vender vi tilbage til det smukke hotel, hvor en stille og behagelig oase venter på dig.

Måltider inkluderet: Morgenmad

Dag 6: Heldags Nile krydstogt til Dendera

Efter morgenmaden på hotellet begynder vores ekstraordinære flodcruise på Nilen.

Dagen starter kl 07.00 og vi begiver os ud på en rejse, der varer næsten 5 timer hver vej. Ved ankomst til Dendera kan du fordybe dig i en rig historie og beundre den arkitektoniske storhed, der omgiver dig. Templet er blevet omhyggeligt bevaret, og levende farver pryder de gamle vægge, som harmonerer smukt med Nilens glitrende blå nuancer. Denne unikke kombination skaber en atmosfære, der udstråler en markant tiltrækning og lover at efterlade et præg på din sjæl.

Efter at have udforsket Dendera-templet nyder vi en lækker åben frokostbuffet om bord på skibet, mens vi sejler tilbage til Luxor. Slap af ved poolen ombord og nyd solen på soldækket med forfriskende drinks fra baren. Lad den rolige atmosfære ombord synke ind. Med kun en håndfuld Nile-skibe i nærheden, vil denne rejse give en følelse af intimitet og eksklusivitet og sikre en dejlig oplevelse på Nilen.

Vi holder en fortryllende kaffepause ved solnedgang kl 17.00, som en perfekt afslutning på endnu en uforglemmelig dag i Egypten.

Denne virkelig ekstraordinære Nile krydstogtekspedition skiller sig ud fra resten, mens størstedelen af ??Nilens skibe sejler sydpå fra Luxor, vi vil sejle nordpå. Dermed undgår vi den typiske overbefolkning, der plager de smalle dele af floden.

Måltider inkluderet: Morgenmad og frokost

Lørdag: Vestbredden og Sharm el Sheikh

Efter morgenmaden starter vi dagen med en guidet tur til Vestbredden. Her besøger vi berømte faraoniske grave i Kongernes Dal, Hatsheput-templet og de mægtige Memnon-kolosser.

Ved middagstid kører vi til Luxor lufthavn og tager flyet til Sharm el Sheikh. Vel fremme kører vi til hotellet til middag og overnatning.

Måltider inkluderet: Morgenmad og aftensmad.

Dag 8: Eventyret i Egypten er slut - men hvad med at kombinere det med en badeferie?

Efter at have udforsket det gamle Egypten med en travl rejseplan, anbefaler vi at forlænge din rejse med en ekstra uge i Sharm el Sheikh. Bo på det 4-stjernede Hotel Club Reef og lad alle oplevelserne fra rundrejsen synke ind, nyd en uge med afslapning, god mad og snorkling i Rødehavet.

Vælger du ikke at kombinere rundrejsen med en uges badeferie, slutter dit eventyr i Egypten i dag. Efter morgenmaden bliver du hentet af rejselederen og kørt til Sharm lufthavn for at nå flyet hjem til Danmark.

Måltider inkluderet: Morgenmad.Dette er inkluderet

Transport & Sightseeing

Fly- og togbilletter, samt bus og sejlads er inkluderet i prisen.

Sharm Lufthavn- hotel
Sharm el Sheikh - St. Katarinaklosteret og Sinai-bjerget - Kairo
Hotel - togstation
Nattog fra Kairo - Luxor
Togstation - hotel
Sejler med Nile cruise fra Luxor til Dandara t/r
Fly fra Luxor - Sharm el Sheikh
Sharm Lufthavn - hotel
Sharm el Sheikh - Danmark
Hel dag med guide: pyramiderne, sfinxen og det egyptiske museum med frokost

Guidet tur: Gamle Kairo

Guidet tur: Karnal Temple Complex og Luxor Temple

Guidet tur: Dandara templet

Guidet tur: Vestbredden, Kongernes Dal, Hatsheput-templet og Memnon-kolosserneMåltider inkluderet

Morgenmad er inkluderet hver dag, i alt 7 morgenmad

3 frokoster

3 middageCertifikat

Du vil modtage et CO2-neutraliseringscertifikat gennem Eols øko-sociale projekter. Amisol Travel kompenserer for dine drivhusgasudledninger på denne rundrejse, eksklusive dine internationale flyvninger. Læs mere om, hvordan vi udligner emissioner under fanen "Bæredygtighed".


Komfort indkvartering superior 4 og 5 stjerner

Sharm el Sheikh: Club Reef med all inclusive.
Kairo: Baron Hotel eller lignende med morgenmad.
Ibrotel cruise på Nilen Luxor-Dandara t/r
Luxor: Ibrotel Nile View eller lignende med morgenmad.
Kairo til Luxor: nattog med helpension.


Ikke inkluderet

Drikkepenge
Ekstra måltider og drikkevarer
20 kg indchecket bagage t/r,-
Mad i flyet (sandwich) tur/retur,
Visa ved ankomst er ikke inkluderet.
Turistvisum koster USD 30, som betales kontant ved ankomst. Visummet er gyldigt i 30 dage.
OBS: Dit pas skal være gyldigt i minimum 6 måneder efter hjemkomsten.Vigtigt at vide

Denne bemærkelsesværdige rejse er omhyggeligt organiseret af en betroet tredjepartsleverandør. Selvom turen i sig selv lover en fortryllende oplevelse, skal du være opmærksom på, at der kan være tilfælde, hvor rejsen skal justeres på grund af et utilstrækkeligt antal andre eventyrere, der ønsker at udforske det mystiske Dendera-tempel via Nilen-krydstogt.

Skulle denne situation opstå, så frygt ikke, for et alternativ venter og vil uden tvivl overgå dine forventninger. I stedet for et flodkrydstogt på Nilen, begiver du dig ud på en fængslende roadtrip i komforten af ??en bil med aircondition, ledsaget af en erfaren privat guide. Denne ekstraordinære rejse tager dig ikke kun til det storslåede Dendera-tempel, men giver dig også mulighed for at nyde en solnedgangstur i Felucca, når du vender tilbage fra Dendera. Dette vil give dig mulighed for at opleve Nilens rolige skønhed, der minder om den dejlige atmosfære på et traditionelt Nile krydstogt.Nyd dit eventyr i Egypten med god samvittighed

Amisol Travel er det første rejsebureau i Norden, der tilbyder CO2-neutrale rejser til Egypten. Rejs ansvarligt og vælg en af ??vores mindst skadelige ture. Modtag et CO2-neutralitetscertifikat for din valgte rejseplan. Vores rejseplaner er defineret til at levere en "oplevelse for livet" og give dig en fremragende oplevelse, når du rejser gennem Egypten, med personlig service.

Balanceret med prestigefyldt komfortindkvartering og brug af de transportmidler, der er mindst skadelige for miljøet. På dine vegne vil vi også udligne de uundgåelige aspekter af din rejse, og du vil modtage et CO2-neutraliseringscertifikat gennem Eols øko-sociale projekter, som hjælper lokale landmænd og lokalsamfundet. Eksklusiv dine internationale flyvninger.

Alternativt kan du opleve det egyptiske landskab og lære om Amisols bistand til landbrugssamfundet ved at bo på SEKEM Eco Lodge, der ligger uden for Kairos stress og jag. Her får du en gratis rundvisning på gården og fordyber dig i den smukke natur.

Vil du vide, hvordan vi kompenserer?

Hver rejse har et CO2-fodaftryk fra fly, hoteller og transport. Baseret på forbruget af fossile brændstoffer som olie, kul eller naturgas, der efterlader et negativt kulstofaftryk på planeten. Neutralitet gennem modregning reducerer den negative miljøpåvirkning for at opnå et nettoresultat. Hvilket giver vores gæster mulighed for at nyde vores ture i Egypten med god samvittighed.Amisols mål

Vores ultimative mål er at organisere en autentisk oplevelse ved at tilbyde en komplet rejse, der gavner lokalbefolkningen og miljøet. Takket være vores partnerskab med Sekem, Egyptens førende bæredygtige udvikling siden 1977.
 • Hotelfaciliteter
 • SwimmingPool Nej
 • Restaurant Nej
 • Bar Nej
 • Reception Nej
 • WiFi Nej
 • Elevator Nej
 • Gratis Solsenge Nej
 • Fitness Nej
 • Børnepool Nej
 • Værelsesfacilitier
 • Rengøring Nej
 • Skift af håndklæder Nej
 • Skift af linned Nej
 • BALKON / TERRASSE Nej
 • Minibar Nej
 • Aircondition Nej
 • Safe box Nej
 • TV Nej
 • Hårtørrer Nej
 • Pension
 • Morgenmad Nej
 • Halvpension Nej
 • Mini all inclusive Nej
 • All inclusive Nej
 • Afstande
 • Centrum 0 m
 • Strand 0 m
Næste >

Anbefalede hoteller til dig