Yoga, mindfulness & malekursus

Oplev en fantastisk uge på et helt eksklusiv rejse til Sicilien med undervisning i yoga og maling. Du bor midt i Taromina på et kunsthotel. Yogaundervisning morgen og aften og malekursus midt på dagen. Få energi og stress helt ned. Få pladser til afrejse d. 19/5.2018.

Kulturrejse

Verdens vidundere

Tag på en rejse tilbage i tiden, dér hvor vores civilisation startede. Oplev verdens underværker og en historie som sætter vores udvikling i perspektiv. Vi tager dig med til Middelhavet& Egypten på utallige steder som bærer på en kulturarv.

Dykkerrejse

Der findes en veren under havoverfladen, som du absolut må besøge. På nogle af vores rejsemål, som fx. Rødehavet, kan du udforske noget at det flotteste korelrev i hele verden. Oplev stilheden, mangfoldigheden i af fisk og farver på korellerne, som du kun troede hørte til i en fantasiverden.

Gruppe/ Foreningsrejser

Rejser I 10 eller flere...

Vi arrangere grupperejser uanset om det er rundfødselsdag, studieture, klubber, firmaseminar eller aktive dykker& golfrejser eller venner på tur i hele verden. 

På vores egne etablerede rejsemål, kan vi tilbyde arrangementer til fornuftige priser. Det er en god investering at lægge konferencen i udlandet eller når der skal fotograferes et nyt fasionkatalog. Både økonomisk, socialt, sjovt og for det faglige udbytte, at samle en gruppe som oplever sammen.

Vi sørger for solgaranti og varme hele året, med et stort udvalg af aktiviteter.