Yoga, mindfulness & malekursus

Oplev en fantastisk uge på et helt eksklusiv rejse til Sicilien med undervisning i yoga og maling. Du bor midt i Taromina på et kunsthotel. Yogaundervisning morgen og aften og malekursus midt på dagen. Få energi og stress helt ned. Få pladser til afrejse d. 19/5.2018.

Kulturrejse

Verdens vidundere

Tag på en rejse tilbage i tiden, dér hvor vores civilisation startede. Oplev verdens underværker og en historie som sætter vores udvikling i perspektiv. Vi tager dig med til Middelhavet& Egypten på utallige steder som bærer på en kulturarv.

Dykkerrejse

Der findes en veren under havoverfladen, som du absolut må besøge. På nogle af vores rejsemål, som fx. Rødehavet, kan du udforske noget at det flotteste korelrev i hele verden. Oplev stilheden, mangfoldigheden i af fisk og farver på korellerne, som du kun troede hørte til i en fantasiverden.

Bryllupsrejse

Lad Amisol arrangere din bryllupsrejse eller ferien i kærlighedens tegn. Rejsen hvor du har lyst til at overøse din kæreste med romantik. Vi har håndplukket de mest romantiske hoteller og rejsemål. Selvfølgelig strækker vi os langt for at indfri dine ønsker og sætter "prikken over i`et"

Spa& wellness

afslappende forkælelse

En ferie skal være et pusterum som lader dig op. Oplev vores Spa hoteller og giv dig selv nogle timer hvor du svæver væk og renser tankerne. Få en dejlig massage til dæmpet musik og belysning, samt nyd forskellige former for spa-behandlinger.

Golf

Golfrejse med godt vejr

Flere og flere ønsker at få nogle golfrunder med på ferien. Med Amisol kan du spille på nogle af Europas bedste baner. fx. Gloria Golf Club i Belek i Tyrkiet. 
Ligegyldigt om du rejser selv eller i en gruppe, så lad os arrangere rejsen for jer. 

"Charming Holidays"

Håndplukket ferieoplevelse

"Charming Holidays" er et nyt feriekoncept fra Amisol. Til dig som ønsker en rejse med indhold og oplevelser væk fra de traditionelle strandområder.
Denne ferieform byder på særlige indslag af lokale kulturer og miljøer samt storslåede naturoplevelser og gastronomi, som kendetegner stedets særegenhed præsenteret fra sin bedste side.

Gruppe/ Foreningsrejser

Rejser I 10 eller flere...

Vi arrangere grupperejser uanset om det er rundfødselsdag, studieture, klubber, firmaseminar eller aktive dykker& golfrejser eller venner på tur i hele verden. 

På vores egne etablerede rejsemål, kan vi tilbyde arrangementer til fornuftige priser. Det er en god investering at lægge konferencen i udlandet eller når der skal fotograferes et nyt fasionkatalog. Både økonomisk, socialt, sjovt og for det faglige udbytte, at samle en gruppe som oplever sammen.

Vi sørger for solgaranti og varme hele året, med et stort udvalg af aktiviteter.

Aktiv ferie

Her sker der noget

Mange har brug for at få kroppen bevæget og udforske nye aktiviteter på ferien. Har du fx. taget en tur på hesteryg på stranden eller taget en tur i en firehjulstrækker i ørknen? Vi tilbyder en række hoteller som med gode træningsfaciliteter og et bredt udvalg af sportsaktiviteter.