Rejsetype

Yoga, mindfulness & malekursus

Oplev en fantastisk uge på et helt eksklusiv rejse til Sicilien med undervisning i yoga og maling. Du bor midt i Taromina på et kunsthotel. Yogaundervisning morgen og aften og malekursus midt på dagen. Få energi og stress helt ned. Få pladser til afrejse d. 19/5.2018.

Dykkerrejse

Der findes en veren under havoverfladen, som du absolut må besøge. På nogle af vores rejsemål, som fx. Rødehavet, kan du udforske noget at det flotteste korelrev i hele verden. Oplev stilheden, mangfoldigheden i af fisk og farver på korellerne, som du kun troede hørte til i en fantasiverden.

Rundrejse

Tag på en rejse tilbage i tiden, dér hvor vores civilisation startede. Oplev verdens underværker og en historie som sætter vores udvikling i perspektiv. Vi tager dig med til Middelhavet & Egypten på utallige steder som bærer på en kulturarv.

Grupperejser

Vi arrangere grupperejser uanset om det er rundfødselsdag, studieture, klubber, firmaseminar eller aktive dykker & golfrejser eller venner på tur i hele verden. På vores egne etablerede rejsemål, kan vi tilbyde arrangementer til fornuftige priser. 

Golf

Flere og flere ønsker at få nogle golfrunder med på ferien. Med Amisol kan du spille på nogle af Europas bedste baner. fx. Gloria Golf Club i Belek i Tyrkiet. 
Ligegyldigt om du rejser selv eller i en gruppe, så lad os arrangere rejsen for jer. 

Spa & wellness

En ferie skal være et pusterum som lader dig op. Oplev vores Spa hoteller og giv dig selv nogle timer hvor du svæver væk og renser tankerne. Få en dejlig massage til dæmpet musik og belysning, samt nyd forskellige former for spa-behandlinger.

Aktiv ferie

Mange har brug for at få kroppen bevæget og udforske nye aktiviteter på ferien. Har du fx. taget en tur på hesteryg på stranden eller taget en tur i en firehjulstrækker i ørknen? Vi tilbyder en række hoteller som med gode træningsfaciliteter og et bredt udvalg af sportsaktiviteter.