Rundrejser – Nilcruise – Ramses Rundrejse

Drømmer du om en rejse til sol og varme, men føler du samtidig, at en uge på hotel bliver for ensformigt?
- Tag på en af vores spændende rundrejser, og oplev en del af Egyptens kultur og historie.

I vil på rejsen starte med at møde en af vores lokale guider ved ankomst, herefter bliver I transporteret og indlogeret på et af vores hoteller i Hurghada, hvor i vil tilbringe den første nat, som enten vil være på Serenity Makadi Bay eller Mercure Hotel.

Der er styr på det hele med et all inclusive ophold på hotellet, og frokost samt aftensmad ombord på båden, som vil sejle jer ned af Nilen.  Her vil i få muligheden for at opleve bl.a. Kongernes Dal, Horus templet og den aldrig færdiggjorte Obelisk.

Nilcruise

Tag på vores Nilcruise og oplev de fabelagtige templer og gravkamre fra Egyptens storhedstid. Nyd en kølig drink på bådens soldæk eller tag en forfriskende dukkert i poolen, imens i sejler ned af Nilens bredder, og ser landskabet skifte imellem frodige marker og golde ørkener. Forhåndskøb den fulde udflugtpakke, eller tilpas den som det passer jer under turen.
Tryk på billedet for at læse mere. 

Ramses Rundrejse

Skal du have det hele med? - Tag på vores kulturrejse, hvor i starter fra Luxor, og herfra sejler ned af Nilen. I kan enten købe den samlede Rundrejsepakken hjemmefra, eller tilpasse den under turen som i har lyst. 
Efter 3 dages seljtur ned af Nilen, vil i flyve fra Aswan til Kairo, hvor i vil få muligheden for at se pyramiderne i Giza og Sfinksen.

Tryk på billedet for at læse mere.