Er du klar til en unik og mindeværdig ferie i Sharm el Sheikh?

Amisol Travel tilbyder et bredt udvalg af aktive rejser til dig, der søger en ferie, der adskiller sig fra de traditionelle charterrejser til sydlige destinationer. Uanset om I er en familie, der ønsker at skabe varige minder sammen, en gruppe venner på udkig efter nye eventyr, eller en virksomhed, klasse eller sportsgruppe, der ønsker at styrke sammenholdet - en aktiv ferie med Amisol har noget for alle.

Aktiv gruppeferie

Drømmer du om at dykke i krystalklart vand, lave yoga på stranden ved Rødehavet eller se solopgangen fra toppen af det bibelske Sinaibjerg? Lad professionelle guider og rejseledere tage dig med på en rejse fyldt med lokal viden og ekspertise. Du skal fokusere på at nyde øjeblikkene, mens vi tager os af alt det praktiske. Med vores grupperejser får du den perfekte balance mellem spænding, kultur og afslapning.

En aktiv ferie med grupperejser vil give dig uforglemmelige oplevelser, latter og fællesskab. Du får mulighed for at træde ud af komfortzonen og få masser af nye oplevelser i naturen, lære en ny kultur at kende og skabe varige venskaber - alt sammen pakket ind i en rejse, der vil give dig minder for livet.

Vores grupperejser er for ALLE, uanset om du er en erfaren eventyrer eller førstegangsrejsende.

Er I en større gruppe, der gerne vil rejse sammen? Kontakt post@amisol.dk og få gratis rådgivning og vejledning fra vores erfarne gruppeafdeling