Grupperejse i november

Grupperejse til Sharm el Sheikh - afrejse den 18. november direkte med SAS fra Kastrup eller Airseven fra Billund

Vil du nyde sommervarmen i Sharm el Sheikh om vinteren, men har ingen at rejse med? Nu har du muligheden for at deltage i vores populære grupperejse til smukke og eksotiske Sharm el Sheikh i november.
I november kan du forvente temperaturer omkring 25-30°C, sjove aktiviteter, udflugter og ikke mindst hygge ved poolområdet sammen med gruppen. Denne rejse vil være en mere aktiv ferie, hvor vi blandt andet besøger det bibelske Sinaifjeld. Vi går sammen op ad fjeldet om natten og oplever solopgangen fra toppen, hvilket giver en "once in a lifetime" oplevelse.
Hvis der er under 20 deltagere, vil rejsen muligvis blive udført med en engelsktalende rejseleder.

Hvis der er over 20 deltagere, vil rejsen med sikkerhed blive udført med en skandinavisk rejseleder, Camilla, fra hovedkontoret i Danmark.


Tilmeld dig alene, med en ven eller tag børn og familie med på en fantastisk grupperejse til ferieparadiset Sharm el Sheikh.

Camilla om grupperejsen:

Grupperejsen er for ALLE, der synes, det er hyggeligt at være sammen med andre, uanset om du rejser alene eller er flere sammen, og uanset om det er dit første eller 27. besøg i Sharm el Sheikh. Mange synes, det er en ekstra tryghed at have en dansk rejseleder at henvende sig til. Her er du garanteret masser af latter, nye venskaber, solbrun hud, kulturelle udflugter, afslapning ved poolen og hyggeligt samvær.

Planen er at slappe af ved poolen, snorkle på stranden, kombineret med besøg på den superhyggelige strandklub Farsha Beach, besøge Old Market, sejle på Det Røde Hav og tilbringe en aften i ørkenen med ATV'er, kameler og beduiner.
Hvis nogen en dag vil tage på en dagsudflugt til Kairo for at se pyramiderne og besøge museet, er det også muligt.

Hotel Sharm Reef, som er et 3,5-stjernet hotel, har reserveret vores sædvanlige langbord til gruppen i hotellets restaurant. Planen er, at gruppen spiser sammen, nyder tiden ved poolen og deltager i udflugter sammen - i den grad folk har lyst. Alle er velkomne til at bestemme, hvor meget de vil deltage.
Husk at nyde livet - at leve er at rejse 😉
Jeg glæder mig til at møde jer alle, så send mig en mail, så jeg kan reservere en plads til jer.

Mvh Camilla

 

Hotel Sharm Reef****

Et hyggeligt og meget populært mindre privatejet hotel med mange danske/norske stamgæster.

Hotellet har to skønne pool områder, en god frisk varierende buffet og et sæt hotel personale der er kendt for altid at skabe en god stemning omkring gæsterne.
Se mere om hotellet her.

Hotellet ligger på hovedgaden i Hadaba bydelen, så der er ca. 800 meter til stranden. Gratis shuttlebus kører dertil hver dag. Der er all inclusive på hotellet, men ikke på stranden. På stranden er der en café, hvor mad/drikke kan købes. Der er sandstrand med liggestole på, samt trin ned til havniveau. Derfra går du på badebro forbi koraller ca 10 meter hen til koralrevet og herfra kan du frit snorkle og opleve den magiske verden under hav overfladen; de smukke koraller i alle former og farvestrålende fisk.

Trænger du til at bevæge dig lidt, ligger der lidt butikker tæt på hotellet, samt Old Market og Farsha Mountain Lounge er i samme bydel.

5 km fra hotellet ligger Naama Bay (Sharm el Sheikh centrum) og her skal du finde shopping og forhandlings genet frem. Der er et hav af butikker, indkøbscenter, restauranter, caféer, Hard Rock Café, Burger King, hyggelige barer under åben himmel, diskoteker osv.

Tilmelding til rejsen

Send mig en mail på camilla@amisol.dk med følgende oplysninger:

- Navn i pas
- Alder
- Adresse, tlf og e-mail
- evt tilkøb

Afrejse den 18.november 2023

Jeg glæder mig til at møde jer alle, så send mig en mail, så jeg kan få booket en plads til dig/jer.

Husk at gøre opmærksom på, hvis du har et psykisk/fysisk handicap. Det er vigtigt for mig som rejseleder at vide dette på forhånd.

 

Mvh. Camilla

Inkluderet i prisen

Direkte fly
5 kg håndbagage
Ophold på hotel Sharm Reef****
All inclusive på hotellet

Pris:
4.995,- pr person ved mindst 2 personer på et værelse.
5.545,- for eneværelse.
Rejser du alene, men er åben for at blive matchet med en af samme køn, så skriv det til mig ved tilmelding ✍️

Varighed: 
1 uge

Tilkøb
20 kg. kuffert t/r 300,-
Transfer t/r 200,-
Mad på fly t/r 210,-
Forsikringer

Visum & Pas

Sinai Only visum er gratis, såfremt du har dansk pas, eller pas fra andet EU land, Norge eller England. Det er super nemt, faktisk blot et stempel vi får i vores pas ved ankomst.

Dit pas skal være gyldigt mindst 6 mdr efter hjemrejsedatoen.