Rejsevejledning

Situationen i Gaza/Israel og Yemen - opdateret 12/1.2024

Vi forstår bekymringerne og ønsker at forsikre vores gæster om, at vi nøje overvåger situationen i området.

Det er dog vigtigt at påpege, at afstanden mellem Sharm el Sheikh og Yemen er betydelig, og Sharm el Sheikh har været præget af fred og ro.
Vi følger situationen tæt og er i dialog med de danske og egyptiske myndigheder. Som det er nu, vil vores rejser fortsætte som planlagt, medmindre myndighederne fraråder rejser til Egypten. . Skulle der være ændringer på vores rejser, så vil alle gæster få besked herom løbende.
Vi gør alt for at sikre vores gæsters sikkerhed og trivsel. I tilfælde af ændringer i den regionale situation, der kan påvirke vores gæster, vil vi omgående informere dem og træffe de nødvendige foranstaltninger for at sikre deres sikkerhed.


Vores højeste prioritet er altid vores gæsters velbefindende, og vi er her for at besvare eventuelle spørgsmål eller bekymringer, de måtte have. Vi anbefaler også, at gæsterne holder sig opdateret med de seneste rejseadvarsler og følger vores opdateringer for eventuelle ændringer.
Bemærk venligst, at adgangsreglerne kan ændre sig. Det er den rejsendes eget ansvar at sikre, at pas/rejsedokumenter er gyldige til indrejse, samt sætte sig ind i det enkelte lands gældende indrejseregler. Opdateret information kan findes hos Det Danske Udenrigsministerie.

 

Situationen i Israel - opdateret 16/10.2023

Vi følger situationen tæt og er i dialog med de danske og egyptiske myndigheder. Som det er nu, vil vores rejser fortsætte som planlagt, medmindre myndighederne fraråder rejser til Egypten. Skulle der være ændringer på vores rejser, så vil alle gæster få besked herom løbende. 

Her får du information om vores destinationer.

Bemærk venligst, at adgangsreglerne kan ændre sig. Det er den rejsendes eget ansvar at sikre, at pas/rejsedokumenter er gyldige til indrejse, samt sætte sig ind i det enkelte lands gældende indrejseregler. Opdateret information kan findes hos Det Danske Udenrigsministerie.

EGYPTEN:

PAS
Pas skal være gyldigt i minimum 6 måneder efter hjemrejse-datoen.

Navne (for- og efternavn) på billetten skal være identisk med navne i passet.
Passet skal være maskinlæsbart.
Danske forlængede pas anerkendes til ind/udrejse af Egypten.
Håndskrevne nødpas anerkendes IKKE som gyldige rejsedokumenter af Egypten.
 

Indrejseblanket til Egypten

Dette udleveres i flyet på vej til Egypten, udfyldes og afleveres i paskontrollen i Egypten.
 
Visum til Sharm el Sheikh
Rejsende med pas fra Danmark, et EU-land, med norsk, britisk eller nordamerikansk pas behøver ikke at ansøge om visum på forhånd. Du køber det i Visum skranken i Sharm el Sheikh lufthavn inden paskontrollen. Det er gyldigt i 30 dage og giver dig adgang til hele Egypten. Pris 25 US Dollars kontant, og der kan IKKE betales med kredit kort. 
Visum kan KUN købes i lufthavnen og du skal købe det, hvis du skal ud af Sharm el Sheikh under din ferie f.eks. til Cairo/pyramiderne, Luxor, Thistlegorm (ved dykning i Rødehavet til skibsvraget) osv.
 
Skal du kun opholde dig i Sharm el Sheikh lokal område, er der ingen grund til at købe ovenstående Visum. Du tager blot imod Sinai Only stemplet i paskontrollen - dette er gyldigt i 15 dage. 
Sinai Only stemplet dækker ophold i hele Sharm El Sheikh by og nær område, alle vores hoteller ligger her. Du kan også besøge sct. Catharina klosteret, Dahab og Petra/Jordan og tage på vores udflugter i lokal området til lands/vands. 

Ved tvivl om visumreglerne for øvrige rejsende med andre pas en ovennævnte bedes man kontakt den Egyptiske Ambassade i København før afrejse på tlf. +45 35 43 70 70.

Det er ens eget ansvar at man har gyldigt visum.
Visum til Hurghada

Rejsende med pas fra Danmark, et EU-land, med norsk, britisk eller nordamerikansk pas behøver ikke at ansøge om visum på forhånd. Du køber det hos Amisol Guiden i Hurghada lufthavn inden paskontrollen. Det er gyldigt i 30 dage og giver dig adgang til hele Egypten. Pris 30 US Dollars kontant, og der kan IKKE betales med kredit kort.
Ved tvivl om visumreglerne for øvrige rejsende med andre pas en ovennævnte bedes man kontakt den Egyptiske Ambassade i København før afrejse på tlf. +45 35 43 70 70.

Det er ens eget ansvar at man har gyldigt visum.

 

REJSEFORSIKRING
VIGTIGT! Tjek at rejseforsikring dækker i det land du skal til. Ellers anbefaler vi at man kontakter Gouda, som dækker godt også i tilfælde af karantæne/isolation ved coronavirus  https://www.gouda.dk 
 
Hvis du får besked på at gå i karantæne af lokale myndigheder, skal du som det klare udgangspunkt følge de lokale myndigheders anvisninger. Du bør også kontakte dit rejse- og forsikringsselskab.
 
------------

Når du rejser med Amisol Travel, er du altid beskyttet af loven om pakkerejser. Vi er medlem af Den Danske Rejsegarantifond og følger derfor de anvisninger vi får derfra.

Vores telefon 80 401 402 er åben fra kl. 10.00-16.00 mandag til torsdag, og fredag fra 10.00 til 15.00.  

 

Venlig hilsen
Amisol Teamet

Læs mere