Rejsevejledning

Situationen i Mellemøsten - opdateret 15/4.2024

Kære gæster,

Vi ønsker at informere jer om den aktuelle situation i Mellemøsten, herunder konflikten i Israel, Gaza og Iran. Vi vil gerne forsikre jer om, at der ikke er ændringer i rejsevejledningen for Sharm el Sheikh. Alle flyvninger til området fortsætter som normalt, og området er ikke berørt af den aktuelle konflikt.

Vi følger situationen nøje og er i løbende kontakt med lokale myndigheder og sikkerhedseksperter. Vores prioritet er altid vores gæsters sikkerhed og trivsel. Vi vil løbende opdatere jer, hvis der sker ændringer, som kan påvirke jeres rejse til Sharm el Sheikh.

 

 I er altid velkomne til at kontatke vores kundeservice, hvis der er spørgsmål til ovenstående

 

 

REJSEFORSIKRING
VIGTIGT! Tjek at rejseforsikring dækker i det land du skal til. Ellers anbefaler vi at man kontakter Gouda, som dækker godt også i tilfælde af karantæne/isolation ved coronavirus  https://www.gouda.dk 
 
Hvis du får besked på at gå i karantæne af lokale myndigheder, skal du som det klare udgangspunkt følge de lokale myndigheders anvisninger. Du bør også kontakte dit rejse- og forsikringsselskab.
 
------------

Når du rejser med Amisol Travel, er du altid beskyttet af loven om pakkerejser. Vi er medlem af Den Danske Rejsegarantifond og følger derfor de anvisninger vi får derfra.

Vores telefon 80 401 402 er åben fra kl. 10.00-16.00 mandag til torsdag, og fredag fra 10.00 til 15.00.  

 

Venlig hilsen
Amisol Teamet

Læs mere