All Inclusive rejser

Alt er nemt - når det hele er betalt hjemmefra

All inclusive rejser med Amisol Travel

All inclusive ferier med alt betalt

Drink ved en smuk pool

Lækkert hotel i Egypten, Sharm el Sheikh

Udsigt ud over smuk pool i Egypten
Oplev mere

All Inclusive rejser

Du skal blot tænkte på at slappe af og nyde ferien. Med All inclusive er alt betalt hjemmefra

ALT ER NEMT MED ALLE MÅLTIDER INKLUDERET I PRISEN

Vi har gjort det nemt at være på ferie med Amisol Travel. Nyd dagens 3 hoved måltider via åben buffet, samt alle de lokale drikkevarer du kan drikke fra tidlig morgen til sen aften. Er du mere sulten så er der også mellem snacks, kaffe the og kagebord til eftermiddag.  Du skal ikke bekymre dig om høje regninger på hotellet for mad og drikke, da alt er betalt hjemmefra. 

På rejsen vil alle dagens måltider blive serveret fra buffet i hotellets hoved restaurant. Her byder man på et Friskt, og rigt varieret udbud af lokale egnsretter og internationale retter.  Udvalget af de lokale drikkevarer, som er inkluderet i prisen kan variere fra hotel til hotel, men vil oftest indeholde et godt udvalg af lokalproducerede mærker. Importerede drikkevarer og brands kan ofte tilkøbes på stedet. På mange hoteller vil man i løbet af dagen desuden kunne hente forfriskninger og snacks i poolbaren. 

En af de mange fordele er, at du, familien og medrejsende kan spise lige så meget du/I har lyst til, uden at skulle betale ekstra for det. All Inclusive er de sidste mange år blevet ugyre attraktivt for børnefamilier, da børnene selv kan vælge, hvad de vil have fra buffeten, og selv kan hente forfriskninger ved poolen. Nogle specifikke hoteller har endda også is på programmet til børnene. 

Nedenfor kan du se alle vores populære og skønne hoteller hvor All Inclusive er inkluderet i opholdet samt de hoteller, hvor det er muligt at opgradere til All Inclusive og Premium All inclusive. Fremgår "All Inclusive" af hotelnavnet er All Inclusive medregnet i prisen, hvorimod der på de hoteller, hvor der ikke fremgår "All Inclusive" i hotelnavnet er mulighed for at tilkøbe og opgradere til All Inclusive mod ekstra betaling. Prisen for at opgradere er forskelligt og afhænger af ønsket hotel, men kan ses i hotelteksten under 'Pension' på det pågældende hotel.

Læs mere

FERIE PÅ ALL INCLUSIVE HOTELLER DIREKTE FRA BILLUND OG KASTRUP LUFTHAVN

Alt er nemt med All inclusive.

På rejsen vil alle dagens måltider blive serveret fra buffet i hotellets hoved restaurant, med et frisk og fint udvalg af lokale og internationale retter. Udvalget af de lokale drikkevarer, som er inkluderet i prisen kan variere fra hotel til hotel, men vil oftest indeholde et godt udvalg af lokale mærker.  Importerede mærker kan ofte tilkøbes på stedet. På mange hoteller vil man i løbet af dagen desuden kunne hente forfriskninger og snacks i pool baren.

All inclusive med Amisol Travel er altid med morgenmad, frokost og aftensmad via åben buffet. Mellem snacks imellem hovedmåltiderne, og eftermiddags kaffe, the og kagebord. Alle lokalproducerede drikkevarer, vand, sodavand, øl vin og lokalproduceret alkohol.  Importeret alkohol er ikke inklusiv.  Nogle hoteller tilbyder deres gæster at kunne spise en eller flere gange på Ala carte restaurant, som er inkl. i prisen. Læs mere på hver enkelt hotel information.

 

Amisol Travel byder vores gæster velkomne med personlige og gode ferieoplevelser på vores mange spændende rejsemål! Vi sælger kun rejser som vi selv gerne vil med på!  Vi har selv besøgt vores rejsemål og vi kender vores hoteller. Vi vil gøre vores bedste for at skabe og ikke mindst indfri forventningerne til den ferie, der passer til netop dig og din families behov. Vores guider på destinationen sørger for at alt under opholdet fungerer som det skal, og vi i Danmark sørger for at du får en rigtig god start og introduktion på ferien!

Læs mere
sivota
test