Rejser i Januar

Fantastiske ferieoplevelser

Smuk havudsigt fra resort i Sharm el Sheikh, Egypten

Flot strand i Sharm el Sheikh, Egypten

Smuk strand i Egypten
Find din rejse i dag

REJSER I JANUAR

Rejs i Januar måned til Egypten og nyd det lune vejr, eller tag på skirejse i Andorra.

Januar måned er utrolig populær for dem som ønsker en god base men ikke mindst de varme dage og de lune nætter, når turen går til Egypten. Januar er populær for os skandinaviske gæster, da vi her har muligheden for at få lidt tiltrængt sol og varme. 

Skirejser. Er du derimod til det lidt køligere, og med lidt mere fart på feltet så er en skirejse til Andorra også på sin plads. 

Her på siden har vi samlet vores bedste rejser i januar. Drøm videre nedenfor og find netop det hotel, der skal danne rammerne om din næste ferie. 

HVORDAN ER VEJRET i EGYPTEN

I de fleste tilfælde ligger dagstemperaturen omkring 19 - 21°C. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner vil være på 17°C og maximumstemperaturer på 22 - 27°C. Generelt er dagstemperaturen dog omkring 25+°C. 

Læs mere

BILLIGE REJSER DIREKTE FRA KASTRUP OG BILLUND LUFTHAVN

Januar måned er utrolig populær for dem som ønsker en god base men ikke mindst de varme dage og de lune nætter. Januar er populær for os skandinaviske gæster, da vi her har muligheden for at få lidt tiltrængt sol og varme. 

 I de fleste tilfælde ligger dagstemperaturen omkring 19 - 21 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner vil være på 17 grader og maximumstemperaturer på 22 - 24 grader. Generelt er dagstemperaturen dog omkring 25+ grader. 


Her på siden har vi samlet vores bedste rejser i januar. Drøm videre nedenfor og find netop det hotel, der skal danne rammerne om din næste ferie.

Læs mere
sivota