Amisol Travels historie

Kærligheden til Egyptens mange fantastiske rejsemål var stor, og det var dette som satte gang i etableringen af Amisol. 

 

Amisol Travel A/S blev etableret i 1992 i Drammen i Norge, og blev etableret som en personligt ejet virksomhed af det norske ægtepar Helle & Hesham. Amisol er et Norsk privat ejet rejsebureau og startede som en af de første nordiske rejsearrangører, med at sende gæster afsted til Egypten for 31 år siden. Her var rundrejser, oplevelsesture og pakkerejser i Egypten en del af det faste program. Siden opstarten har Amisol sendt mere end 450.000 gæster afsted til Egypten, både fra Danmark, Norge og sverige til vores mange varme og eksotiske rejsemål.

Amisol Travel i Danmark og i Norge, er i dag registreret som veletablerede virksomheder - A/S.

Egypten blev hurtigt en favorit for de nordiske lande, og derfor åbnede man Amisol Travel i Danmark i april 2011, hvor man efterfølgende sendte de første gæster afsted fra Kastrup lufthavn. Efterfølgende kom Billund lufthavn også med på programmet.

Amisol startede med at være et mindre rejsebureau med stor fokus på Egypten, og med tiden blev man større og er nu også veletableret i Egypten med eget agentvirksomhed - Amisol Travel Egypt, som står bag alle vores ankomne gæster og guider på vores feriedestinationer, og sørger for alt under opholdet kører som det skal. 

Vi har nu kontorer både i Sharm El Sheikh, Hurghada og Cairo samt vores hovedkontor i København, hvor vi arbejder på tværs af organisationen, for at kunne give vores gæster de bedste priser, en god service og en ferieoplevelse for livet.  

For at vise at vi er utrolig seriøse omkring vores rejser og for at være en del af den danske rejsebranche, få sparring, og råd fra andre aktører i den danske rejsebranche, blev Amisol Travel 1 sep. 2016.  medlen af RID – Rejsebureauer i Danmark.  Amisol Travel har fra første åbningsdag været trofast medlem af Den Danske Rejsegarantifond samt Pakkerejseankenævnet, og vores garanti for vores gæster er også lagt i Danmark. 

 

Nyheder

I foråret 2023 blev Amisol Travel en del af Primo Gruppen. Efter nogle utroligt hårde år i rejsebranchen med Corona, nedlukninger og drastiske ændringer i hele rejsebranchen, valgte man at sælge en lille del af Amisol Travel fra til Primo Gruppen i Danmark. Dette blev gjort for at være med i en større organisation, skabe mere vækst, få flere vidunderlige destinationer at tilbyde vores gæster. Med en stor og seriøs Primo familie i ryggen, kan vi nu tilbyde flere vidunderlige feriedestinationer, få sparring og muligheder som vi før ikke havde.

Danske fly til Egypten, Italien og Spanien

Igennem de sidste mange år har vi trofast støttet op omkring Egypten, og har i den forbindelse også benyttet os af Egyptiske flyselskaber, som sikkert har fløjet tusindvis af vores gæster afsted til Egypten.

For at imødekomme mange af vores gæsters ønsker, så har vi fra oktober 2023, valgt at minimum 90% af alle vores flyafgange fra Danmark og Norge skal være med danske eller skandinaviske flyselskaber. Det danske flyselskab AIRSEVEN vil derfor overtage størstedelen af alle vores ugentlige flyafgange fra Billund, til Sharm El Sheikh, Hurghada og Marsa Alam.  SAS vil fra ligeledes fra Oktober 2023, overtage alle flyafgange fra Kastrup, til Sharm EL Sheikh, Hurghada og Marsa Alam.  Vi glæder os til at byde vores gæster ombord.

Ny hjemmeside

Fra Juni 2023 Lancerer vi vores nye hjemmeside. Det skal være nemmere at finde de bedste tilbud, det skal være nemt og overskueligt at få inspiration, se billeder og nyde godt af alt den gode information,  på vores online onlineplatform. Vi har arbejdet intenst på vores nye online løsning, og vi er sikre på at det nok skal blive et hit.

 

Gæste App

Som at kunne give vores gæster endnu mere service før, under og efter rejsen, så lancerer vi samtidig med den nye hjemmeside, vores nye gæste APP.  Her har vi samlet alt og gjort det hele meget nemmere for vores gæster. Appen kan downloades til både Android og Iphone, og her kan man følge med i sin bestilte rejse. Appen fungerer således at du kan læse alt om det praktiske til rejsen, få inspiration, læse om ture og udflugter, og endda købe udflugter mens du er på feriedestinationen, eller inden afrejsen. Kortfunktion og praktisk destinations information. Vores App har også et chat modul, så det bliver nemt at skrive til vores guider og få råd, hjælp og vejledning under opholdet 24/7.

 

Nyt kontor i København

Fra september 2023 flytter vi fra vores kontor i Kgs. Lyngby. Vi har virkelig nydt de sidste 10 år i Lyngby, men organisationen bliver større, og vi har brug for mere plads. Samtidig vil vi gerne være tættere på København. Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores nye flotte lokaler i Bing og Grøndals gamle porcelæns fabrik på Vesterbrogade 149.