Baron Hotellerne

Rejs før jul og opnå store besparelser

Oplev mere

Baron hotellerne

Ugens tilbud til Baron hotellerne

Rejs før jul til Baron hotellerne og opnå store besparelser. Spar op til 3600 dkk pr. person.   Priserne er ekstra nedsatte op til jul, vælg selv den dato der passer dig bedst og nyd sydens sol og varme.  

Læs mere

FLYREJSER DIREKTE FRA KASTRUP ELLER BILLUND LUFTHAVN

Hos Amisol Travel er det muligt kun at bestille flybilletter til sydens sol. Vi har et udvalg af flybilletter til flere af vores rejsemål. Denne form for rejse er til dig, der vil have fuld frihed til selv at finde hotellet til jeres ferie. Det kan også være, at du gerne vil prøve en række forskellige hoteller, eller måske vil leje en bil og køre rundt på rejsemålet. Med denne rejseform bestemmer du helt selv.

Vi sælger IKKE oneway billetter. Vi sælger retur flybilletter på en varighed af 1 eller to uger. Rejserne skal starte fra Danmark enten fra Kastrup eller Billund lufthavn og retur til samme lufthavn. 

 

Priserne varierer og der er kun et specifikt antal pr. flyvning, så vent ikke længe med at bestille, hvis du ønsker en retur flybillet på en af vores flyafgange. 

Booker du flyrejsen hos Amisol Travel, så kan du tilkøbe mad på flyet, sæde i flyet og bagage. Vi tilbyder ikke transport til eget booket hotel.

Læs mere
sivota