Disclaimer

Vi tager forbehold for trykfejl på hjemmesiden. Amisol Travel er ikke ansvarlig for indholdet på andre websteder, som Amisol Travel linker til.

I det omfang intet andet er foreskrevet i tvingende lov, er Amisol Travel ikke ansvarlig for nogen direkte eller indirekte skader/tab, som kan forekomme i forbindelse med anvendelse af amisol.dk eller websteder, som amisol.dk linker til eller informerer om, eller som kan opstå ved eventuelle driftsforstyrrelser.

Priser på hjemmeside og daglige opdateringer.

Der er daglige opdateringer af priser og pakkerejsetilbud på vores hjemmeside. Vores opsatte tilbud er enten dagstilbud eller tilbud, opsat på bestemte datoer og perioder. Priserne vil variere efter udbud og efterspørgsel. 

Vi tager forbehold for evt. fejlopsatte priser og tilbud på vores hjemmeside. Er der en fejlopsat pris/rejse og denne bestilles online, så forbeholder vi os retten til at annullere bestillingen hvis rejsebestillingen ikke er betalt med enten depositum eller det fulde beløb online med kreditkort under bestillingsprocessen.

Copyright
Alt materiale på Amisol Travels website er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Al kopiering er derfor forbudt.