Jul & Nytår

Poolområde på hotel i Sharm el Sheikh

Stor Scene på Rixos i Sharm el Sheikh

Udendørs områder på Rixos, Sharm el Sheikh

Stort poolområde på resort i Sharm el Sheikh

Direkte fly til Sharm El Sheikh i julen

Flyv direkte med Danske Airseven fra Billund lufthavn hver lørdag morgen og nyd julen og nytåret i Sharm El Sheikh. Vi flyver også direkte fra Kastrup lufthavn med SAS Lørdag formiddag. 

Vi har gjort det nemt for dig at booke din rejse. Vælg dit hotel, og derefter kan du tilføje dine tilkøb til rejsen. Alle vores grundpakker indeholder direkte fly tur/retur, 5 kg. håndbagage, det valgte hotel, værelsestype og valgte pension. 

 

Dine tilkøb til en ekstra god rejse

Book dit sæde i flyet sammen med pakkerejsen.

Tilkøb bagage af 20 kg 

 Bestil mad til flyrejsen

Bestil transport til/fra hotellet med vores guider og bus. 

 Vores guider tager imod jer ved ankomsten og byder velkommen

sas med amisol

airseven

 

 

Læs mere

REJS PÅ JULE ELLER NYTÅRSREJSE DIREKTE FRA KASTRUP ELLER BILLUND LUFTHAVN.

Her på siden har vi samlet vores bedste rejser for dig som vil rejse væk i julen eller henover nytåret. Drøm videre nedenfor og find netop det hotel, der skal danne rammerne om din næste ferie. Der er godt pres på rejserne i slutningen af året, så vent ikke med at bestil din næste rejse. 

Mange hoteller har arrangementer henover jul og nytår. Nogle hoteller har disse arrangementerne med i prisen, og andre har jul og nytårsarrangementerne mod ekstra betaling.  Det vigtigste her er dog at man har skønt vejr, lune aftener og en masse hygge på hotellerne.

FIND DEN RIGTIGE Jule eller nytårsrejse

Har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige rejse, der passer præcis til dine ferieønsker, er du altid meget velkommen til at ringe til os på tlf. 80 401 402. Vores erfarne rejsekonsulenter står klar til at give gode råd og vejledning til din næste tur til sydens sol. 

Læs mere
sivota