Sharm el Sheikh, Egypten

Luksuriøse resorts og golfbaner i topklasse

Hurghada, Egypten

Udforsk spændende Hurghada og spil på framragende golfbaner

Madeira, Portugal

Udforsk den naturskønne ø, og spil golf på en verdens bedste golfbaner

 

Golfrejser

Kombinér afslapning og golf
Golf i smukke omgivelser 
Op til 6x green fees

 

Tag med os på en golfrejse til solrige destinationer

Golfrejser til Sharm el Sheikh, Hurghada og Madeira tilbyder unikke oplevelser for golfentusiaster i betagende omgivelser.

Sharm el Sheikh, beliggende ved Rødehavet, har fantastiske baner som Maritim Jolie Ville Golf & Resort, der byder på 18 huller med udsigt over havet og ørkenen. Det varme klima gør det muligt at spille golf året rundt, og efter en runde kan man nyde dykning eller luksuriøse resorts.

Hurghada, en anden populær destination ved Rødehavet, tilbyder El Gouna Golf Club med smukke vandhazarder og velplejede fairways. Ud over golf byder Hurghada på aktiviteter som kitesurfing og ørkensafari.

Madeira, en frodig portugisisk ø, har baner som Palheiro Golf og Santo da Serra Golf, der begge byder på spektakulære udsigter og udfordrende huller. Efter golf kan besøgende udforske øens charmerende landsbyer og naturskønne vandrestier.

Alle tre destinationer kombinerer golf i verdensklasse med afslapning og eventyr.

 


 

Hvor vil du på golfrejse?

 

 


 

 

Skræddersyet golfrejser 

Skræddersyet rejser og personlig service

Skræddersyet rejser og personlig service

Vi har faste pakker du kan tilkøbe til din rejse, men vi skræddersyer også rejse hvis du har specifikke ønsker og behov til din rejse!

Få dit eget golfudstyr med på ferien

Få dit eget golfudstyr med på ferien

Tilkøb golfpakken til din rejse og få alt med som du skal bruge på din golfrejse. Med golfpakken får du 6x green fee, transport, mad på flyet og golfbag.

Tag din golfklub med på en grupperejse

Tag din golfklub med på en grupperejse

Tag med klubben, vennerne eller golfklubben med på tur. Kontakt vores gruppeafdeling og få et skræddersyet golftilbud.

REJS PÅ GOLFREJSE DIREKTE FRA KASTRUP OG BILLUND LUFTHAVN

Her får du mulighed for at spille golf på flere golfbaner i topklasse, og samtidig kan du gå på opdagelse blandt nogle af verdens bedst kendte attraktioner eller nyde sol, strand og hav i Hurghada og Sharm El Sheikh.

Ønsker du at kombinere de kulturelle oplevelser med en badeferie er Hurghada og Sharm El Sheikh perfekte destinationer. Her kan du, efter en runde golf, slappe af på de smukke sandstrande ved Det Røde Hav, hvor der er rig mulighed for at dykke blandt de mange farvestrålende fisk.

 

 

 

For europæer er Egypten blevet et yderst attraktivt alternativ som golfdestination. Interessen er stigende år efter år.  Solen skinner hele året rundt, og de gæster vi sender afsted til sydens sol, nyder godt af de lune måneder forår og efterår – de perfekte betingelser for en god ferie med golf.

Områderne og hotellerne er nu oppe i en dimension hvor det ikke blot er golf som er i højsædet når turen går til Egypten. Hotellerne byder også på velanlagte spaområder og faciliteter til de aktive, lækre restauranter, gode spisemuligheder og alt indenfor en kort afstand til by og strand.

Mange af vores gæster kombinerer deres golfrejse med badeferie, eller med oplevelser som kan tages som dagsture eller halvdagsture.

Læs mere
sivota