OM Amisol Travel

Amisol Travel AS er en norsk ejet rejsekoncern med eget og veletableret datterselskab i Danmark. Vi har 31 års erfaring og var det første rejsebureau som tilbød pakkerejser med direkte fly til Sharm el Sheikh fra Skandinavien. Vores Danske Afdeling åbnede i 2011. Over 450 000 ferieglade nordmænd og danskere har gennem denne årrække tilbragt sin ferie med os, på vores dejlige destinationer i landene ved Middelhavet, vores ski rejser til vinter. vores kerneprodukt er Egypten hvor vi sender gæster afsted hele året rundt.

Amisol Travel

Amisol Travel A/S  åbnede op for rejsesalget i Danmark i 2011, og sendte de første glade danske feriegæster af sted mod sydens sol i Egypten. Grundet den store tilgang af gæster har vi løbende åbnet op for flere varme og eksotiske rejsemål, og flyver nu både fra Billund og Kastrup lufthavn hver uge, året rundt. 

31 års erfaring – Mere end 450 000 gæster har rejst med os siden vores opstart - Tak til alle jer!

Den 1. september 2016 fejrede vi vores 5 års jubilæum i Danmark som et seriøst  rejsebureau, og dette blev markeret med medlemskab i RID Rejsearrangører i Danmark, foruden vores medlemskaber i pakkerejseankenævnet og den Danske Rejsegarantifond. 

 Vi glæder os til at tage imod jer, både på vores kontor i København samt på vores feriedestinationer.

Vi ønsker alle vores mange gode gæster en rigtig god ferie. 

Team Amisol 

Rejs til sydens sol med Amisol Travel fra Kastrup og Billund lufthavn

Har du spørgsmål til din rejse, eller ønsker du kontakt vil vores erfarne rejsekonsulenter?  Vi sidder klar alle hverdage på tlf 80 401 402, eller via e-mail på post@amisol.dk.  

 

Er i en større gruppe, forening, firma, familie som gerne vil afsted på en samlet tur, så skriv eller ring til vores gruppeafdeling. Vi er vant til at håndtere grupper, arrangere turen med indhold. Lad os sammen finde jeres næste grupperejse. 

Læs mere