Dykkerferier

 

Dykkerferier til Rødehavet 

Velkommen til Amisols spændende verden af dykkerrejser til Egypten ved Rødehavet. Vi har mange års erfaring med at arrangere uforglemmelige dykkerferier både fra Hurghada og Sharm el Sheikh. 

Amisol tilbyder forskellige dykkerferier, der passer til enhver erfaring og interesse. Uanset om du er en erfaren dykker, en nybegynder eller et sted derimellem, har vi noget for dig. Vores dykkerrejser inkluderer vores egne grupperejser på udvalgte datoer samt skræddersyede muligheder til skoler, foreninger og private grupper. 

Vi tilbyder forskellige dykkerruter, herunder liveaboard-ekspeditioner og "beach and boat" oplevelser. Du kan også blot tage vores korte introduktionskurser og prøvedyk, så du kan opleve skønheden under havets overflade. Er du en erfaren dykker og ønsker blot nogle få dages udfordringer, så kontakt vores gruppeafdeling på Gruppesalg@amisol.dk 

Se alle vores spændende dykkermuligheder og ruter nedenfor og grib chancen for at udforske Rødehavets fantastiske undervandsverden med Amisol! 

 

 

Vælg din næste dykkerferie

Find din favorit her og glæd dig til at udforske Rødehavet!

 

 

Flyv direkte til sydens sol fra Kastrup og Billund lufthavn 

Amisol Travel AS er en norskejet rejsekoncern med eget og veletableret datterselskab i Danmark. Vi har 31 års erfaring og var det første rejsebureau, der tilbød pakkerejser med direkte fly til Sharm el Sheikh fra Skandinavien. Vores danske afdeling åbnede i 2011. Over 500.000 ferieglade nordmænd og danskere har holdt deres ferier hos os gennem årene, på vores flotte destinationer i Middelhavslandene, samt vores populære skiture i vintersæsonen. vores kerneprodukt er Egypten, hvor vi sender gæster hele året rundt.

Amisol Travel A/S åbnede rejseudsalg i Danmark i 2011, og sendte de første glade danske feriegæster afsted til sydens sol i Egypten. Grundet stor tilstrømning af gæster har vi løbende åbnet op for flere varme og eksotiske destinationer, og flyver nu fra både Billund og Kastrup Lufthavn hver uge, året rundt.

31 års erfaring - Mere end 500.000 gæster har rejst med os siden vores start - Tak til jer alle!

Den 1. september 2016 fejrede vi 5 års jubilæum i Danmark som et seriøst rejsebureau, og det blev markeret med medlemskab af RID Rejsearrangør i Danmark, foruden vores medlemskab af pakkerejseklagenævnet og Danske Rejsegarantifond.

Vi glæder os til at byde dig velkommen, både på vores kontor i København og på vores feriedestinationer.

 

Vi ønsker alle vores mange gode gæster en rigtig god ferie.

Team Amisol

Læs mere
sivota