Nilcruise

  • Exclusive

Vores gæster giver hotellet:

10/10

Rundtur i Egypten - en rejse gennem "civilisationens vugge"

Har du også drømt om at sejle på Nilen? Nyd dine dage, mens du sejler gennem Nildalen i al sin herlighed. Her ser du en spændende kontrask mellem den frodige vegetation og den brændende ørken. Hvis du vil tage en pause fra den gamle historie, skal du bestille en drink og lade folk og fæ glide langsomt forbi. Denne rejse er som at opleve et levende maleri fra Det Gamle Testamente.

 

Karnak-templet

Karnak var det største tempelkompleks fra oldtiden, bygget af de gamle egyptere på Thebes vestbred (moderne Luxor). Templet var det vigtigste sted for tilbedelse af nationalguden Amon-Ra fra det nye rige (ca. 1550-1069 fvt) og blev udvidet med stadigt nye bygninger helt op til romertiden. Ud over Amon-Ra's vigtigste tempel indeholder komplekset også et stort tempel dedikeret til sin kone Mut, et til deres søn Khonsu samt mindre kapeller til en række andre guder, herunder Opet, Ptah og Montu.

 

Nilecruice skibet

Båden har flere faciliteter, herunder en solterrasse med pool, snackbar, liggestole og bar. Aftenunderholdning arrangeres flere gange om ugen. "1001" nat - og et par dage under solskin. Nyd et vidunderligt krydstogt på en 5-stjernet båd.

 

Kongenes dal

Vi besøger Kongernes dal, bygget 1539 f.Kr. - 1075 f.Kr. Der er omkring 60 gravkamre, inklusive Tutankhamuns grav, som blev opdaget af Howard Carter i 1922. Gravkammeret ser "næsten" på samme måde i dag. Luxor-området og Kings of the Valley omtales ofte som "verdens største udendørs museum". I Luxor får du virkelig følelsen af ​​at følge i faraoernes fodspor.

 

Dronning Hatshepsuth-templet

Dronning Hatshepsuts tempel, også kendt som Djeser-Djeseru Splendor of Splendors. Graven er centrum for Deir el-Bahri-området og er tæt på Luxor. Dronning Hatshepsut regerede i 1473-1458 f.Kr., og relieffer i hendes dødsstempel viser en berømt flådekspedition til Punt på Afrikas Horn, hvor hun deltog. Dronningens mumie blev fundet af Howard Carter i 1903, men blev først identificeret i 2007. Få indblik i en sjælden kvindelig farao, der har efterladt spor i egyptisk historie.

 

Edfu

Her er et af Egyptens mest bevarede templer. Det blev grundlagt af Ptolemaios 111 i 237 f.Kr. i den græske periode. Her får du et godt indblik i, hvordan de egyptiske konger byggede deres templer til ære for guderne. Smukt dekorerede tempelvægge, der fortæller de mest fantastiske fortællinger om gamle historier og myter. Meget af det smukke farveskema kan stadig ses i de uberørte gårdhaver og korridorer. Templet er til ære for guden Horus (falkegud) og blev bygget, hvor Horus ifølge myten afsluttede sin hævnakt på sin onkel Seth.

Aswandæmningen

Efter præsident Nassar kom til magten i 1953 besluttede han, at hele Egypten skulle være selvforsynende med sin egen magt. Han begyndte at bygge dæmningen i 1960 i samarbejde med Sovjetunionen og lidt senere med Verdensbanken. I 1971 blev dæmningen afsluttet og åbnet af præsident Sadat. Bag dammen er verdens største menneskeskabte sø, der strækker sig 500 km. i syd og langt ind i Sudan.

 

Den ufærdige obelisk

Granitbrud med Unfinished er i ørkenen i udkanten af ​​Aswan. For 5000 år siden tog egypterne granit til grave og templer derfra. Granitblokke blev transporteret hele vejen til Kairo under opførelsen af ​​de store pyramider. Her er en 42 m lang obelisk, der er skåret på 3 sider, men stadig fastgjort til klippen på undersiden. Selv i dag kan man næsten mærke arbejdernes skuffelse, da de opdagede, at stenene brød og hele projektet måtte opgives.

Læs mere

Her vises et priseksempel:
Rejser fra Kastrup i lør 25.09.2021 for 2 personer

Varighed
Dato
Dag
Vælg værelsetype
flyrejse
Total pris
FLY 7 dag
lør 25. sep 2021
15:45 - 23:45
Standard værelse til 2-3 personer
11.895,- 10.895,- Samlet pris: 21.790,-
FLY 7 dag
lør 25. sep 2021
15:45 - 23:45
2 Stk. Standardværelse til 1 voksen. + op til 2 ekstra senge til børn
15.295,- 14.295,- Samlet pris: 28.590,-

I en uges Nil-krydstogt er helpension indkluderet:

Det betyder at: Alle måltider er inkluderet om bord på båden, men drikkevarer skal købes ved siden af.

Alkohol købes til internationale restaurantpriser. Alle barer / restauranter tilføjer altid et gebyr (fra 6-12%). Tjek menuen! Det er ikke tilladt at have medbragt mad / drikke om bord på båden.

 
Følgende udflugter er inkluderet i basisprisen: 

Vestbredden - Kongernes dal og dronning Hatshepsuts tempel.

Østbredden - Karnak-templet. - Horustempel i Edfu - Templerne Sobek og Haerori i Kom Ombo.

Aswan dæmningen, Philaes-templet via motorbåd og Den ufærdige obelisk. Turen gennemføres i henhold til beskrivelsen, men vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i rækkefølgen, ligesom sejladsen også kan ændres på grund af vind og vejr eller andre lokale forhold.

 
Øvrige udflugter og guideservice

Alle andre udflugter, der ikke er nævnt ovenfor, er ikke inkluderet i rejsens pris, men er derudover og bestilles og købes på destinationen.

På alle udflugter er der altid en engelsktalende lokal guide.  Nogle gange er de skandinaviske rejseguider ikke tilladt at guide, dette er for at beskytte Egyptens egne guider og krav om at bruge lokal arbejdskraft. I Luxor, Aswan (Nilcruiset) og Kairo er myndighederne strenge med dette. Her bruger pyramiderne lokale guider.

 
På de fleste udflugter gøres der et stop så der kan handles lokale varer og kunsthåndværk. Det understreges, at gæsterne ikke er forpligtet til at shoppe. Disse butikker er uden for Amisol Rejses kontrol, og rejsearrangøren er ikke ansvarlig for kvalitets-defekter, priser, ægte guld / sølv / papyrus eller souvenirs. Al shopping finder sted på egen risiko.

Nogle udflugter kan blive annulleret ved fx for få tilmeldte. Lokale forhold kan også ændre indholdet af en udflugt. Seværdigheder kan lukkes på grund af statsbesøg, lokale ceremonier osv.

 
På destinationerne kan du blive tilbudt udflugter af lokale agenturer / mennesker. Udflugterne tilbydes ofte til en lavere pris end hvad Amisol Travel opkræver for deres udflugter. Amisol Travel som rejsearrangør er ansvarlig for at vores udflugter er kvalitetssikret med hensyn til busser, guider, nødvendige licenser og registrering af deltagerne hos myndighederne. Dette er en ordre, som vi som rejsearrangør og vores agent overholder fra myndighedernes anvisninger. Dette er for at sikre gæsterne på stedet såvel som sikkerheden.

 
Fakta om Nilen, båden og sejladsen:

Særligt på Nilkrydstogtet. Der er mange krydstogtskibe, der sejler på ruten Luxor - Aswan på Nilen. Her er både i alle kategorier, fra de enkleste til de mest luksuriøse. På grund af tung trafik på Nilen kan det planlagte sejlprogram ændres, og udflugterne kan gennemføres i en anden rækkefølge end angivet.

 
Bådene henvises til kajen, hvor båden ligger side om side, og der kan være både foran os. Det kan betyde, at du skal gennem flere både, inden du kommer i land.

Når båden er i land (dock) er det ikke altid du kan se ud af dit kabinevindue, kun båden ved siden af ​​den.


Man skal også beregne, at der kan være støj og motorstøj samt diesellugt. Ved for lavt vandniveau i Nilen kan båden sejle i langsom hastighed, og nogle gange kan den forblive i Esna ved for lav vandstand. Derefter er der en bus på ruten mellem Luxor - Esna, og sejladsprogrammet forkortes til sektionen Esna - Aswan - Esna.

 
Nilkrydstogtet er et flodkrydstogt, og ruten Luxor-Aswan er 39 km. Båden sejler lidt og er for det meste i land langs Nilen, da det er seværdighederne på land, der er attraktionen. Nil-krydstogt er en kulturel / historisk rejseoplevelse, og vi anbefaler alle at læse lidt om Egyptens kultur, traditioner og historie inden afgang.

 
Drikkepenge

På skibet forventes det at du giver drikkepenge. Beregn 200-300 kr. pr. person pr. uge i tip.

 
I kufferten 

Tips til når du pakker: Mavemedicin, gode sko, T-shirts, solcreme, hat eller kasketter, vindjakke og tyk jakke om vinteren (december - marts). Mange børn beder om gaver fra turister. Især i området Luxor - Aswan er kuglepenne en meget velkomstgave til børn.

 

Øvrige muligheder:
Nilekrydstogtet kan også være med 2 ekstra dage i Kairo - se mere her: 

Du kan også kombinere 1 uges Nilkrydstogt med en uges solferie i Sharm el Sheikh.

Læs mere

* Denne rejse har en flyv skift i Kairo på vej ud og hjem.

 

Lørdag (ankomstdag) 

Afrejse med Egypt Air fra København og Kairo med Ankomst til Luxor.
Møde med guide og tour guide samt transport til båden.

 

Søndag

Morgenmad ombord derefter besøg West Bank: Kongernes dal & Dronning, Hatshepsut (El-Deir El-Bahari)
Ved middagstid: Sejles til Edfu via Esna og der er frokost ombord.
Om eftermiddagen er der Kaptajnens velkomst Cocktail Party.
Middag ombord og båden overnatter i Edfu.

 

Mandag

Morgenmad ombord og derefter afgang til Edfu Temple.
Ved middagstid sejles der til Kom Ombo & Aswan
Frokost ombord på skibet. 
Middag ombord på skibet. 
Aften er der Galabeya Party
Båden overnatter i Aswan

 

Tirsdag

Morgenmad ombord og derefter afgang Aswandæmningen, den ufærdige obelix og Philae Templet.  
Frokost ombord 
Eftermiddag: Sejlads på Nilen i en klassisk Feluccabåd rund om Kitcherners ø og Agha Khan
Middag ombord 
Aftenshow Nubian folklore
Båden overnatter i Aswan

 

Onsdag

Morgenmad ombord
Egen tid 
Frokost ombord 
Middag ombord 
Båden overnatter i Aswan

 

Torsdag

Tidlig morgen sejler båden til Kom Ombo
Morgenmad ombord
Besøg Kom Ombo Temple
Frokost ombord 
Båden sejler til Luxor via Esna
Middag ombord 
Galabeya party
Båden overnatter i Luxor

 

Fredag

Morgenmad ombord
Derefter besøg på Karnak & Luxor templerne
Frokost ombord
Middag ombord 
Mavedanser show 
Båden overnatter i Luxor

 

Lørdag

Morgenmad ombord
Udtjekking efter morgemad og afgang til lufthavnen 

 

Nyttig information:

Ombord på Nilbåden er der morgenmad,  frokost og middag inkluderet (helpension). Det vil sige at alle måltider er inkluderrt om bord på båden, men køb af drikkevare koster ekstra du selv betaler på båden.
Udflugter nævnt under "Alternativ" er ikke inkluderet i pakkeprisen og vil medføre et tillæg til prisen. Udflugterne kan bestille hos guiden på rejsemålet. Turen udføres i henhold til beskrivelsen, men vi forbeholder os retten til at programmet kan ændres, og rækkefølgen. 

Ferie i 2 uger?

Rundrejsen kan kombineres med 1 uges ekstra på hotel i Luxor, Kairo, Hurghada eller Sharm sel Sheikh.  Turen gennemføres med rutefly.

Prisen for 2. uges ophold er baseret på 4+/ 5 stjerner standard hotel og navnet på hotelet vil blive oplyst ved bestillingen. 

Læs mere

Fakta om Nilen:

Særligt på Nilkrydstogtet. Der er mange krydstogtskibe, der sejler på ruten Luxor - Aswan på Nilen. Her er både i alle kategorier, fra de enkleste til de mest luksuriøse. På grund af tung trafik på Nilen kan det planlagte sejlprogram ændres, og udflugterne kan gennemføres i en anden rækkefølge end angivet.

 

Bådene henvises til kajen, hvor båden ligger side om side, og der kan være både foran os. Det kan betyde, at du skal gennem flere både, inden du kommer i land.

Når båden er i land (dock) er det ikke altid du kan se ud af dit kabinevindue, kun båden ved siden af ​​den.

Man skal også beregne, at der kan være støj og motorstøj samt diesellugt. Ved for lavt vandniveau i Nilen kan båden sejle i langsom hastighed, og nogle gange kan den forblive i Esna ved for lav vandstand. Derefter er der en bus på ruten mellem Luxor - Esna, og sejladsprogrammet forkortes til sektionen Esna - Aswan - Esna.

 

Nilkrydstogtet er et flodkrydstogt, og ruten Luxor-Aswan er 39 km. Båden sejler lidt og er for det meste i land langs Nilen, da det er seværdighederne på land, der er attraktionen. Nil-krydstogt er en kulturel / historisk rejseoplevelse, og vi anbefaler alle at læse lidt om Egyptens kultur, traditioner og historie inden afgang.

 

 

Læs mere

TripAdvisor Rating Image
TripAdvisor samlede stemmer