Rejser til Egypten

Fascinerende kulturarv
Snorkling i verdensklasse
Lavt prisniveau
Høj standard på hoteller

 

Oplev Magien ved Egypten - En Rejse til Historiens Hjerte. 

Drømmer du om at udforske landet, hvor pyramiderne stiger majestætisk mod himlen, og faraoernes rige historie væver sig gennem sandet? Velkommen til vores eksklusive rejser til Egypten, hvor vi inviterer dig til en uforglemmelig oplevelse fyldt med kulturel rigdom, spektakulære seværdigheder og solbeskinnede øjeblikke. Vælg blandt adskillige destinationer, når du planlægger din rejse til Egypten. Udforsk for eksempel den betagende Sharm el Sheikh med sin unikke nationalpark, der ligger under vandets overflade. Alternativt kan du drage til solbeskinnede Hurghada, hvor solen skinner året rundt, og snorklingen er mere fortryllende end nogensinde før.

Læs meget mere om rejser til Egypten

Hvor går rejsen hen?

Udforsk alle Egyptens smukke områder

 

Tag på en fantastisk rejse til Egypten

Egypten byder på noget for alle aldre. Her får du alt fra afslappende ferier på stranden eller poolområdet til kulturelle vidundere, som kun kan opleves her. Det funklende og krystalklare Rødehavet kan prale af at være langt mere end et rent badeparadis. Hele kysten langs både Sharm el Sheikh og Hurghada består af smukke koraller og farverige fisk og her finder du nogle af verdens mest populære dykkerdestinationer.

 

350 solsikre dage

350 solsikre dage

I Egypten har i gennemsnit 14 regndage om året. Derfor er Egypten den perfekte destination for sol og varme året rundt!

Smukke snorkel- og dykkermuligheder

Smukke snorkel- og dykkermuligheder

Egypten byder på fantastiske rejser til Rødehavet. Her finder du flotte levende koraller i alle regnbuens farver, derudover finder du her over 1.200 fiskearter her!

Luksus til lavpris

Luksus til lavpris

I Egypten får du meget mere ferie for pengene. Standarden er høj i forhold til Danmark, og det vil sige at 5* hoteller ofte er billige at bo på samlignet med andre destinationer.

 

Find det perfekte hotel for din rejse til Egypten

Du finder alt fra familiehoteller med store vandland til mindre hyggelige hoteller hvor afslapning er i fokus.

 

Eksotiske rejser til Egypten 

Egypten er ikke som andre ferielande, det byder på alt, hvad den eventyrlystne turist drømmer om. Kombiner en afslappende badeferie under solens stråler på et hotel i topklasse med uforglemmelige historiske og kulturelle oplevelser. Der er få destinationer, der kan tilbyde en lige så fascinerende kulturarv, samtidig med at de garanterer perfekte temperaturer. Egypten er bestemt et besøg værd!

I nærområderne til Sharm el Sheikh, kan man besøge nogle af verdens flotteste snorkleområder i Rødehavet, nyde fantastiske strande, hoteller i topklasse og følge byens hastige udvikling fra fiskerleje til turistcentrum. Som turist har man følelse af, at alt kan nås på en halv eller hel dags udflugt.

Med fly til Kairo, 1 time, og opleve storbyens sus krydret med historiens vingeslag, som fx Pyramiderne i Giza og nationalmuseet, som gemmer alle skattene fra Tukamon og de andre store Faraoer.

Eller til Petra i Jordan, som kræver godt fodtøj. Endagsturen fra Sharm el Sheikh er til Petra, er bestemt de transportmæssige udfordringer værd, men ikke en tur der er velegnet  for små børn.

Sinaibjerget, hvor Moses modtog de ti bud, og kirkens ældste kloster, St. Katarinaklostret, er også inden for rækkevidde af Sharm el Sheikh, ad den gamle førende pilgrimsvej. 

 

Kort om rejser til Egypten

Egypten er et transkontinentalt land, som løber fra det nordøstlige hjørne af Afrika over til det det sydvestlige hjørne af Asien via Sinaihalvøen. Det meste af landets areal (1.010.000 km2) ligger i Nordafrika og deler landegrænser med Libyen mod vest, Sudan mod syd og Gazastriben og Israel. mod øst. Den nordlige kyst grænser til Middelhavet, og den østlige kyst til Rødehavet. Egypten er et af de tættest befolkede områder i Afrika. Hovedparten af dets indbyggere bor ved Nilens bredder, hvor den eneste opdyrkelige jord findes.

Om vinteren er klimaet i Egypten absolut dejligt med et stabilt sommervejr og varmt klima. I modsætning til andre destinationer rejser danskerne gerne til denne årstid. Her er temperaturerne og vejrforholdene forudsigelige og du får med garanti lige præcis den lækre "sommervarme", som du har brug for, når minusgraderne er værst hjemme i Danmark.

Udviklingen i Egypten er gået stærkt og mange steder vil du opleve luksus og smukke hoteller/områder, men samtidig vil du også opleve, at der er ting, der ikke fungerer helt så strømlinet som hjemme i Danmark. Lokalbefolkningen tager også på ferie i kystbyerne, så der er meget blandede nationaliteter på hotellerne:

Lokalbefolkningens forhold til tid er afslappet og service og håndværk klares med stolthed, men på 1-3 stjernede hoteller er standarten desværre ofte meget lav, så det hænder at toilettet løber, strømmen forsvinder eller at buffeten er af tilsvarende lav standart. Vi anbefaler altid at benytte 4-5 stjernede hoteller, her er servicen generelt høj på alt pånær internettet der overalt i Egypten kan være af varierende hastighed. Så sats ikke på at arbejde fra en computer i din ferie, slap i stedet af og nyd den.

 

Svømning og dykning i Egypten

Det funklende og krystalklare Rødehavet kan prale af at være langt mere end et rent badeparadis. Hele kysten langs både Sharm el Sheikh og Hurghada består af smukke koraller og farverige fisk og her finder du nogle af verdens mest populære dykkerdestinationer. Livet under vand skal ses med egne øjne for at blive troet, i Rødehavet er der et spektakulært farvespil, der venter dig, der tager din snorkelmaske på - og især for dig, der klæder dig i fuldt dykkerudstyr.

Korallerne er fredede og derfor må du ikke gå i vandet fra stranden, da du risikerer at knække korallerne og skære dig i fødderne. Hotellerne har sat moler op fra strandene, træder ud på platformen og kommer direkte over korallerne til svømning og snorkling.

Det gælder naturligvis på selve stranden, hvor man kan solbade og nyde strandlivet. Nogle hoteller har sand lidt ud i vandet på dele af deres strande, således at børn, ældre eller andre gangbesværede kan gå direkte i vandet fra strandkanten. For eksempel har Mövenpick i Sharm el Sheikh og generelt alle hoteller i El Gouna, Hurghada gjort dette.

 

"Civilisationens vugge"

Men Egypten er selvfølgelig mere end sol og svømning. Landets rige historie kan spores hele 11.000 år tilbage til de første bosættelser langs Nilen. De ældste hieroglyffer stammer fra omkring 3200 f.Kr., og den store pyramide i Giza blev bygget i årene 2560-2540 f.Kr.

Vores rundrejser viser dig alle de vigtigste ting fra historien, inklusive pyramiderne og templerne i Luxor og Aswan, gamle kongegrave og kulturelle monumenter ulig noget andet. Du vil hurtigt forstå, hvorfor netop Luxor bliver kaldt "verdens største frilandsmuseum", men faktisk kan det siges at gælde hele Egypten. Dele af turen foregår ombord på traditionelle sejlbåde på Nilen. Du kan blot ligge på en solseng på dækket og sejle gennem historien. Hvor ellers kan du gøre det?

Vælger du at bo i Sharm el-Sheikh, Hurghada eller en af ​​vores andre destinationer, kan du rejse på kortere eller længere udflugter til Kairo og Luxor med fly. Kombinationsmulighederne er let tilgængelige uanset om du ønsker meget eller lidt historie med "købet".

Hvis du bare leder efter en uge på en solseng med en bog og en forfriskende drink, er det ikke noget problem. Det er det, de fleste af os leder efter, når vi sidder hjemme i vintermørket og venter på lysere tider. Så er vi der med billige rejser til et skønt klima.

Amisol Travel har ugentlige charterrejser til Sharm el Sheikh, med kort rejsetid. Ønsker du at rejse til Hurghada, vil rejsen foregå med rutefly. Uanset hvilken type ferie du forestiller dig, om det er all inclusive, lækker luksus på et 5-stjernet hotel eller overkommelige rejser til syden, bør du overveje vores rejser til Egypten. Amisol har noget for enhver smag og ønsker - til meget konkurrencedygtige priser.
 

Hold jul og nytår i varmen

Både juleaften og nytårsaften fejres på bedste Egyptiske manér på næsten alle hoteller til stor glæde for hotellernes mange skandinaviske gæster. Begge dage afholdes en Gallamiddag, som man informeres om og tilmeldes på hotellet ved check ind. Arrangementerne er en del af rejsen og skal betales direkte til hotellet ved check ind, og ikke til Amisol.

Engelsktalende guider og lokale repræsentanter
Vær opmærksom på at det ikke er alle feriedestinationer hvor vi har dansktalende eller skandinaviske guider. Du kan se på dit tilsendte rejsebevis eller på destinations informationen på vores hjemmeside se, om der er dansk guideservice tilgængelig.  Er man på en destination uden dansktalende/skandinavisk guide, er man ikke helt alene.

Vi har altid en lokal og engelsktalende repræsentant man kan kontakte pr. tlf. eller ved personligt møde under opholdet. Kontaktoplysningerne står på dit tilsendte rejsebevis.

 

Over 30 års erfaring

Vi hos Amisol er specialister i Egypten ferier og har mange års erfaring. En af de ting, vores gæster især fremhæver, er den høje hotelstandard, som ofte overgår andre destinationer, især det lave prisniveau taget i betragtning. Vores lange erfaring og solide kontaktnet gør, at du ikke kun får billige rejser til syden, men ganske enkelt meget ferie for pengene.

Egypten satser stort på turisme, og det omfattende ferietilbud passer de fleste. Sharm el-Sheikhs indbydende beliggenhed gør den perfekt til en badeferie i smukke og eksotiske omgivelser, og selve byen er et spændende rejsemål. Hurghada er den anden store feriedestination i Egypten og byder på den charmerende atmosfære fra en gammel havneby kombineret med lækre hoteller. Ikke langt fra Hurghada finder du også andre fredelige destinationer såsom Makadi Bay, El Gouna og vores nyeste tilføjelse, Sahl Hasheesh.

REJS PÅ CHARTERFERIE DIREKTE FRA KASTRUP OG BILLUND LUFTHAVN

Egypten med Amisol Travel

Kort om Egypten

Egypten er et transkontinentalt land, som løber fra det nordøstlige hjørne af Afrika over til det det sydvestlige hjørne af Asien via Sinaihalvøen.

Det meste af landets areal (1.010.000 km2) ligger i Nordafrika og deler landegrænser med Libyen mod vest, Sudan mod syd og Gazastriben og Israel. mod øst. Den nordlige kyst grænser til Middelhavet, og den østlige kyst til Rødehavet.

Egypten er et af de tættest befolkede områder i Afrika. Hovedparten af dets indbyggere bor ved Nilens bredder, hvor den eneste opdyrkelige jord findes.

Om vinteren er klimaet i Egypten absolut dejligt med et stabilt sommervejr og varmt klima. I modsætning til andre destinationer rejser danskerne gerne til denne årstid. Her er temperaturerne og vejrforholdene forudsigelige og du får med garanti lige præcis den lækre "sommervarme", som du har brug for, når minusgraderne er værst hjemme i Danmark

 

Eksotiske Egypten 

Egypten er ikke som andre ferielande, det byder på alt, hvad den eventyrlystne turist drømmer om. Kombiner en afslappende badeferie under solens stråler på et hotel i topklasse med uforglemmelige historiske og kulturelle oplevelser. Der er få destinationer, der kan tilbyde en lige så fascinerende kulturarv, samtidig med at de garanterer perfekte temperaturer. Egypten er bestemt et besøg værd!

I nærområderne til Sharm el Sheikh, kan man besøge nogle af verdens flotteste snorkleområder i Rødehavet, nyde fantastiske strande, ..
hoteller i topklasse og følge byens hastige udvikling fra fiskerleje til turistcentrum. Som turist har man følelse af, at alt kan nås på en halv eller hel dags udflugt.

Med fly til Kairo, 1 time, og opleve storbyens sus krydret med historiens vingeslag, som fx Pyramiderne i Giza og nationalmuseet, som gemmer alle skattene fra Tukamon og de andre store Faraoer.

Eller til Petra i Jordan, som kræver godt fodtøj. Endagsturen fra Sharm el Sheikh er til Petra, er bestemt de transportmæssige udfordringer værd, men ikke en tur der er velegnet  for små børn.

Sinaibjerget, hvor Moses modtog de ti bud, og kirkens ældste kloster, St. Katarinaklostret, er også inden for rækkevidde af Sharm el Sheikh, ad den gamle førende pilgrimsvej. 

Læs mere
sivota