Coral Sea Holiday Village

  • All inclusive
  • Family
  • Beach

Vores gæster giver hotellet:

10/10

Coral Sea Holiday Village er et flot, moderne og nyere hotel med en rigtig god placering i forstaden Nabq, som ligger 15 minutters kørsel fra lufthavnen. Med kun 20 minutters kørsel til Naama Bay centrum er man tæt på hovedbyen.

 

Med tiden er Nabq blevet sin egen lille by med mange gode og nye forretninger, barer og et godt aften/natteliv. Coral Sea holiday Village ligger kun få minutter fra Nabq centrum og kun 900 meter fra den børnevenlige sandstrand. Er man glad for vandsportsaktiviteter så er Nabq også kendt for gode kitesurfing muligheder.  

 

Coral Sea holiday Village ligger utrolig flot på et stort og frodigt område med flot beplantning og indbydende afslapnings- og lounge områder. Coral Sea Holiday village er for den aktive familie som ønsker et hotel af høj standard, med en masse gode aktiviteter. 

 

Hotellet er bygget i to etatgers bygninger som ligger spredt flot rundt på hotellets store, grønne område. Hotellet har 12 flotte pool områder, hvor de er opdelt med vandland for de mindste, område med vandrutchebaner for de større børn og relax pools for dem som vil slappe af og bare nyde solen.

 

Er man mere aktiv i løbet af dagen så har hotellet et fint fitness center, tennisbaner, basketball bane, walleyball , bordtennis, og minifodboldsbane. Derudover er der også kids club med børneområde samt kids club med animation og børne sjov i løbet af dagen. Her er der engelsktalende personale.

 

Vil man bare slappe af og forkæle sig selv, så har hotellet et stort spa og wellness område med spa, sauna og damprum. Her kan man mod ekstra betaling få ansigtsbehandlinger, massage, manicure, pedicure, klipning og div. ekstra spa behandlinger.

 

Hotellet er et all inclusive hotel og har et væld af barer og restauranter placeret godt på hotellet store område. Om man er udendørs eller indendørs er der altid mulighed for at få stillet sulten eller tørsten. Læs venligst afsnittet om all inclusive.

 

Vi anbefaler hotellet til familier med børn i alle aldre, og for de gæster som ønsker et hotel af høj standard, med mulighed for at bo flere sammen. Hotellet er af stor størrelse så par kan sagtens nyde en dejlig ferie i ro, og nyde godt af hotellets mange faciliteter.

 

Har du brug for yderligere information eller hjælp til booking af dette hotel, så kontakt os på mail: post@amisol.dk eller tlf. 80 401 402. Vi er til rådighed alle hverdage mellem kl. 10:00 - 16:00.

 

Udflugter

Se vores spændende program lige her  www.amisol.dk/rejsemal/egypten/sharm-el-sheikh/ . Alle udflugter kan købes ved guiden på destinationen.

  

Visum

Har du dansk pas,  så køber du et indrejse visum ved ankomst til Sharm el Sheikh Lufthavn. Det er meget nemt og vores guide er på stedet ved brug for hjælp. Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt minimum 6 mdr. efter hjemrejsedatoen.

Har du andet udenlandsk pas, bedes du kontakte den Egyptiske Ambassade i København på tlf. +45 35437070 og ansøge om visum før afrejse.

 

Hvad skal jeg være opmærksom på vedr. Corona på denne rejse? Se opdateret under Rejsevejledning/Covid-19 øverst på denne side - eller på dette direkte link https://www.amisol.dk/information/

 

Mad på fly kr. 165,-/245,- pr. person

Bagage kr. 300,- pr. person

Transfer kr. 200,- pr. person

Er alle tilkøb på denne rejse og bestilles under booking af rejsen, eller efterfølgende på post@amisol.dk eller tlf. 80 401 402.

 

 

 

 

Læs mere

Her vises et priseksempel:
Rejser fra Billund i lør 26.06.2021 for 2 personer

Varighed
Dato
Dag
Vælg værelsetype
flyrejse
Total pris
FLY 7 dag
lør 26. jun 2021
19:15 - 00:30
Standardværelse til 2-3 personer med all inclusive
7.495,- 6.495,- Samlet pris: 12.990,-
FLY 7 dag
lør 26. jun 2021
19:15 - 00:30
"Swim up" værelse til 2-3 personer med all inclusive.
7.995,- 6.995,- Samlet pris: 13.990,-
FLY 7 dag
lør 26. jun 2021
19:15 - 00:30
Standard familievær. 2 voksne og 2 børn m. all inclusive
8.095,- 7.095,- Samlet pris: 14.190,-
FLY 7 dag
lør 26. jun 2021
19:15 - 00:30
Kids den familieværelse med all inclusive
8.195,- 7.195,- Samlet pris: 14.390,-
FLY 7 dag
lør 26. jun 2021
19:15 - 00:30
2 Stk. Standard-værelse til 1 voksen + plads op til 2 børn med all incl.
9.095,- 8.095,- Samlet pris: 16.190,-

Qesm Sharm Ash Sheikh

Janub Sina', Egypten

Afstand

Sharm El Sheikh Lufthavn 14 km

Centrum Nabq 500 m

Centrum Naama Bay 6 Km.

Strand 0 m

 

Strand & Pools

Hotellet har et væld af pool området. Hele 12 pools er flot placeret rundt på hotellets store udendørsområde.

Hotellet har to opdelte børnepools, med en pool for de små med et lille vandland, og et større område med vandrutchebaner for de større børn.

Hotellets strand ligger lige op til hotellet og her er der gode muligheder for snorkling, dykning og ren afslapning. Stranden har badebro et et mindre stykke med sandstrand.  Liggestole og parasoller til fri afbenyttelse. 

Hotellet tilbyder håndklæde service til strand og til pool området.

 

Barer & Restauranter

6 restauranter med hver deres tema. Ønsker man at spise på en af ala carte restauranterne så skal der bestille bord senest dagen før. Alle ala carte restauranterne er mod ekstra betaling, medmindre andet er anført i all inclusive programmet.  Læs venligst afsnittet "All inclusive"

 

5 store barer er placeret rundt på området, så du kan få kølige og varme forfriskninger rundt ved pool området, tæt ved stranden og selvfølgelig i forbindelse med hotellets mange restauranter. 

 

Værelserne

Aircondition er inkl. i rejsens pris. Kan benyttes til at give kulde eller varme på værelset.

Safetyboks er på værelset og er til fri afbenyttelse.

 

Aktiviteter på hotellet

Flot og indbydende trøningsrum med mange gode maskiner og mulighed for at få hjælp og assistance af hotellets personale, som er i forbindelse med træningsrummet.

Spa og wellness center som udbyder et væld af behandlinger mod ekstra betaling.

Vandsports aktiviteter på stranden er mod betaling.

Hotellet har et godt dykkercenter hvor man kan leje div. udstyr til dykning og snorkling. Ønsker man at få råd og vejledning eller deltage i arrangemeneter, har de erfarne og professionelle instruktører til rådighed. Alt vedr. dykkercentret er mod ekstra betaling.

Tennisbane mod ekstra betaling for baneleje, samt leje af ketcher og bolde. 

Billiard borde som kan reserveres mod ekstra betaling.

 

For børn

børnepools med rutchebaner, legeland og vandsjov. Børne klub med engelsktalende personale, kids club rum med div. legetøj og legeplads.

Lege af babysenge er muligt på hotellet.  Babyseng er inkl. i rejsens pris ved bestilling af rejse med baby.

Internet

Wi-Fi mod ekstra betaling. Prisen kan varierer og man køber Wifi I receptionen. Wifi er pr. opkopling.  Internette kan variere i styrke.

Internet cafe med computere med internet. betaling pr. time.

 

Andet

Antal værelser 476

Minibank/veksklekontor

Vaskeriservice

Hotellet er internationalt og huser gæster af alle nationaliteter.

Man må forvente at der kan være kø ved mange af forlystelserne grundet hotellet størrelse og antallet af gæster.

Ved check in får man udleveret et detaljeret all inclusive program.

Læs mere

Flotte og indbydende værelser som alle er holdt i lyse farver. Værelserne er generelt i en god størrelse, med toilet og brus.

 

Standard dob. Værelser

Består af et værelse med dob. Seng eller to single senge. Eget bad og toilet og balkon. Med plads til to voksne og et barn, eller 3 voksne. 3 person er med en opredning.

 

Familieværelser

Gode, store familieværelser for 4 voksne, eller 2 voksne og 2 børn. Familieværelserne består af et stort værelse med dobbeltseng og separat soverum med 2 enkeltsenge og fælles toilet og bad og balkon.

 

Swim Up værelser

Består af et værelse med dob. seng. Eget bad og toilet og balkon. Med plads til to voksne og et barn, eller 3 voksne. 3 person er med en opredning.

Swim Up værelset ligger i nederste etage med udsigt til pool og have med god terrasse med to liggestole. Direkte adgang til fælles pool område, til swim up værelserne, med egen adgang til poolen fra værelset. For de gæster som ønsker lidt ekstra på ferien iht. Placering af værelse og pool.

 

Generelt:

Alle værelser har eget bad, fjernsyn, telefon, minibar, balkon eller terrasse. Værelserne er placeret på hotellets store område, og i to etagers bygninger.

Alle værelser har fri benyttelse af aircondition og safetyboks. Wifi på værelset er mod ekstra betaling.

Læs mere

Alt er nemt med all inclusive.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inklusiv i prisen via åben buffet, fra hotellets hovedrestaurant. Lokalproducerede drikkevarer samt ml, snacks og is er også inklusiv i prisen. 

Programmet for all inclusive vil blive udleveret ved check in. på hotellet. Her kan man læse alt vedr. åbningstider for barer, restauranter og facilitetsudbuddet på hotellet.


Hovedrestaurant/buférestaurant

Morgenmad ml. kl. 06.30 – 10.00

Morgenmad kun for voksne ml. kl. 08.00 – 10.00

Frokost ml. kl. 12.30 – 14.30

Aftensmad m. kl.  18.30 – 22.00

 

OBS: Et besøg på en af nedenstående ala carte restauranter pr. uge er inklusiv i all inclusive . Reservation senest dagen før.

 

Vælg ml. følgende restauranter.

“Bamboo”- asiatisk restaurant åben ml. kl. 18.30 – 2200

“Sari” – indisk restaurant. Åben ml. kl. 18.30 – 22.00

“Village Diner” – amerikansk bøfhus og mexicansk restaurant åben ml. kl. 18.30 – 22.00

“Mediterrano” – italiensk restaurant åben ml. kl. 18.30 – 22.00

Bord på á la carte til middag må forhåndreserveres 24 timer i forkant av besøk.

 

Øvrige á la carte restauranter og besøg er mod ekstra betaling.

“Stonegrill” – grillmad som tilberedes på stenoven, og tilberedning på stenplade.

 

 

Drikke & snacks

Lobby bar åben ml. kl. 10.00 – 00.00

Sports bar åben ml. kl. 18.00 – 00.00

Strand- og poolbar åben fra kl. 10.00 – solnedgang

View bar åben fra kl. 18.00 – solnedgang

 

Drikkevarer som er inkluderet i all inclusive.

lokalproduceret alcohol og drikke (vand, sodavand, øl, vin, the, kaffe og drinks) Drinks som er blandet af lokalproduceret alkohol.

Alle importerede drikkevarer samt minibar er mod betaling.

 

Snacks og is

Snacks serveres ml. kl. 13.00 – 14.30

Is bar åben ml. kl. 11.00 – 16.00

 

 Room service er mod ekstra betaling. 

Læs mere

TripAdvisor Rating Image
7537 TripAdvisor samlede stemmer
Fremragende
4960
Meget godt
1657
Gennemsnit
558
Fattige
223
Forfærdeligt
139
Sted
TripAdvisor Rating Image
Søvnkvalitet
TripAdvisor Rating Image
Værelser
TripAdvisor Rating Image
Service
TripAdvisor Rating Image
Værdi
TripAdvisor Rating Image
Renlighed
TripAdvisor Rating Image