Coral Sea Waterworld

  • All inclusive
  • Family
  • Beach

Vores gæster giver hotellet:

10/10

Coral Sea Waterworld er det ultimative familiehotel, med en rigtig god placering i forstaden Nabq, som kun ligger 20 minutters kørsel fra lufthavnen i Sharm EL Sheikh.
 

Nabq er med tiden blevet en større by med masser af indkøbsmuligheder, barer, cafeer og et godt aften/natteliv. Området er velkendt for vandsports aktiviteter såsom kite surfing. Nabq ligger direkte ned til kysten og man har derfor en rigtig god base på Coral Sea Waterworld, da man har by, strand og vand i gåafstand. Ønsker man at tage turen ind til Naama Bay by, er der kun 15 minutters kørsel.Coral Sea Waterworld bugner af faciliteter og vi kan love at børn og ikke mindst voksne, ikke kommer til at kede sig under opholdet. Coral Sea Waterworld blev bygget i 2013, så hotellet fremstår nyt med mange nye vandinstallationer. Vandlandet trækker på de fleste og det kan man godt forstå.Hotellet er bygget på et kæmpemæssigt område, og man har placeret værelses bygningerne rundt på området med de mange pool områder imellem værelsesbygningerne. Opdelingen er rigtig god da man har områder for de større børn med vandrutsjebaner og opdelte pool områder, og områder for de mindre børn med vandland for de mindre med små bølgebade, springvand mm. For de mindre børn er der også kids club, børneområde og legeplads. Kids club er med engelsktalende personale.Hovedbygningen er indrettet med barer og restauranter, cafeer, butiksarkade, internet cafe, konference og møde faciliteter, kids club, frisør, spa og wellness. Her er der 24 timers åben reception.For de gæster som ønsker at have alverdens vandaktiviteter men stadig vil have muligheden for at slappe af, har hotellet også relax pool områder hvor man kan dase i solen.
Ønsker man at slappe af på stranden har hotellet sin egen sandstrand med liggestole og parasoller, og her er der rigtig gode muligheder for at prøve div. Vandsports aktiviteter – selvfølgelig mod betaling. Vil man prøve kræfter med at dykke og snorkle skal du booke udflugter via guiden, da hotellets sandstrand kun har meget få koraller.
For dem som ønsker forkælelse af krop og sjæl, så har hotellet et stort og indbydende spa område med sauna og jacuzzi, med muligheden for at tilkøbe massage og div. Ansigtsmasker, peelinger osv.


Coral Sea Waterworld er et all inclusive hotel og her har du som gæst nogle gode muligheder for at få mad og drikkevarer. Rundt på hotellets udendørs og indendørs område har man placeret 6 forskellige barer som forsyner jer med kølige drinks og forfriskninger. Hotellets mange a la carte restauranter har hver deres eget tema, så der er rig mulighed for at få noget godt at spise. Vi henviser til afsnittet om All inclusive.Hotellet går ind for bæredygtighed og har siden januar 2018 overholdt "Travellife" standarterne, som de i år er blevet belønnet med en guldpris for. Dette indebærer blandt andet at ansætte lokal arbejdskraft, benytte lokale leverandører og begrænse affald. Derudover sponsorerer hotellet løbende det lokale børnekræft-hospital, et lokalt blinde center og Ahl Misr hospitalet.

Vi anbefaler hotellet til de gæster som ønsker et hotel med en masse faciliteter, både udendørs og indendørs. Coral Sea Waterworld er også for de gæster som ønsker en god standard på hotellet og dem som forventer at der løbende vil blive afholdt arrangementer på hotellet.

Er man gæsten som bare vil slappe af og have noget af det hele, så anbefaler vi også hotellet til par, som skal på en aktiv ferie.

 

Har du brug for yderligere information eller hjælp til booking af dette hotel, så kontakt os på mail: post@amisol.dk eller tlf. 80 401 402. Vi er til rådighed alle hverdage mellem kl. 10:00 - 16:00.

 

Udflugter

Se vores spændende program lige her  www.amisol.dk/rejsemal/egypten/sharm-el-sheikh/ . Alle udflugter kan købes ved guiden på destinationen.     

  

Visum

Har du dansk pas,  så køber du et indrejse visum ved ankomst til Sharm el Sheikh Lufthavn. Det er meget nemt og vores guide er på stedet ved brug for hjælp. Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt minimum 6 mdr. efter hjemrejsedatoen.

Har du andet udenlandsk pas, bedes du kontakte den Egyptiske Ambassade i København på tlf. +45 35437070 og ansøge om visum før afrejse.

 

Hvad skal jeg være opmærksom på vedr. Corona på denne rejse? Se opdateret under Rejsevejledning/Covid-19 øverst på denne side - eller på dette direkte link https://www.amisol.dk/information/

Læs mere

Her vises et priseksempel:
Rejser fra Billund i lør 05.06.2021 for 2 personer

Varighed
Dato
Dag
Vælg værelsetype
flyrejse
Total pris
FLY 7 dag
lør 05. jun 2021
19:15 - 00:30
Standardværelse til 2-3 personer med all inclusive
6.895,- 5.895,- Samlet pris: 11.790,-
FLY 7 dag
lør 05. jun 2021
19:15 - 00:30
Standard familievær. 2 voksne og 2 børn m. all inclusive
7.495,- 6.495,- Samlet pris: 12.990,-
FLY 7 dag
lør 05. jun 2021
19:15 - 00:30
Kids den familieværelse med all inclusive
7.595,- 6.595,- Samlet pris: 13.190,-
FLY 7 dag
lør 05. jun 2021
19:15 - 00:30
2 Stk. Standard-værelse til 1 voksen + plads op til 2 børn med all incl.
8.495,- 7.495,- Samlet pris: 14.990,-

Nabq

Egypt, Sharm el Sheikh

Afstande

Lufthavnen Sharm El Sheikh ca. 14 km

Centrum af Nabq by. Ca.  500 m

Centrum af Naama Bay by ca. 20 km.

Strand 0 m

 

Strand & Pool

Hotellet har et stort vandland som er opdelt med mange forskellige poolområder. Hotellets pool område er opdelt med børnepool for de mindre børn med sjove aktiviteter. For de større børn og voksne er der store vandrutsjebaner med mange muligheder for at få et sus i maven.

 

Hotellet har også pool områder for dem som ønsker at slappe af og dase i solen.

 

Coral Sea Waterworld har privat strand i forbindelse med hotellets område, og her kan alle gæster benytte sig af liggestole og parasoller. På stranden tilbydes der også håndklædeservice.På stranden tilbydes der forskellige vandsports aktiviteter såson, beachvolley, strandfodbold, kitesurfing, windsurfing samt jetski. alle vandsportsaktiviterer er mod ekstra betaling.


Hotellets strand er god for dem som vil dykke og snorkle. Stranden har både sand og stenbund, og mulighed for alm. badning eller badning fra badebro.

 

En opvarmet pool udendørs og i Aqua Parken er der et opvarmet område i henholdvis voksen og børneafdelingen.

 

Som med et puf fra en tryllestav, vil du og dine børn elske alt, hvad vi har at tilbyde på Coral Sea Waterworld!

Her kan de små lege i den store børnepool, hvor der er opbygget et helt "Pirat" land med små vandrutsjebaner, som de kan gå på eventyr i. Dette vil være ferien, hvor ordene "jeg keder mig" sjældent fremkommer.

 

Til de større børn (og voksne med barnlige sjæle) er her massere af sjove vandrutsjebaner i forskellige udformninger som f.eks. "Night Rider", "Free Fall" og "Body Twister", eller de super cool "Double Twirl", "Twilight Zone", "Up-Down-Dip"og "Colossal Canal".  Derudover er der også"Space Boat", "Turbolance" og "Windigo" , hvor man "svinges" rundt.

 

Er man ikke til de helt vilde udfordringer kan man nyde de almindelige pools, "Wave Pool" og lade dig flyde rundt med strømmen i Lazy River.

 

Regler, for din sikkerheds skyld:

Double Twirl og Up Down Dip, hvor der bruges en badering, har kun adgang for børn/voksne på 11 år og mindst 120 cm. høj.

Colossal Canal, Turbolance, Space Boat og Night Rider, hvor der bruges enkelt / dobbelt badering, har kun adgang for børn/voksne på 9 år og mindst 120 cm. høj. Børn skal benytte dobbelt baderingen og følges med en voksen.

De 4 Lane Windigo, Body Twister, Twilight Zone og Free Fall, hvor der benyttes måtter, har kun adgang for børn/voksne på 8 år og mindst 120 cm. høj.

Vær opmærksom på, at børn der leger i Pirat børne poolen "Tot´s Play" skal være under opsyn af forældre/voksne.

 

Vandlandet er åben fra kl. 10.00 til solnedgang og opvarmes i vinter sæsonen, så du kan nyde sol og sjov hele året rundt.

 

Barer & Restauranter

Hotellet har 3 restauranter som er godt placeret rundt på hotellets område. A la carte restauranterne er mod ekstra betaling.

 

4 barer er placeret rundt på udendørsområdet og her kan man i dagstimerne forsyne sig med kølige og varme drikke. De fleste udendørsbarer lukker ved solnedgang. der er poolbar som er åben om aftnenen.

 

Værelser

Gratis aircondition

Gratis Safetyboks

Gratis, men begrænset internet på værelser, hovedrestaurant og i lobbyen. Bedre internet kan tilkøbes i receptionen.

 

Aktiviteter på hotellet

Strandvolleyball

Strandfodbold

Træningsrum

Dykkercenter mod ekstra betaling

Vandland

Vandsport mod ekstra betaling

Tennis mod baneleje

Spa & wellness center. Spa og massage behndlinger er mod ekstra betaling.

 

Børn

Børnepool

Vandland, vandrutchebaner, kids club

Børneklub

Babyseng/sprinkelseng på forespørgsel

 

Andet

Antal værelser 376

Vaskeriservice mod betaling

Grundet hotellets størrele og antal værelser kan det ikke undgås at der vil være kø til hotellets forlystelser, barer og restauranter.

Læs mere

Værelsestyper

Flotte og indbydende værelser som er holdt i lyse farver med moderne interiør. Værelserne er generelt pæne i størrelsen og ligger fordelt rundt på hotellets store område. Hotellet er bygget i to etager, så værelserne vil have beliggenhed i stueetage og på 1. sal. alle værelser har eget balkon eller terrasse.

 

Værelse til 2-3 personer
Til mindst 2 personer med mulighed for maksimalt 1 ekstra seng enten til en voksen eller et barn

 

Familieværelse
Maksimalt 2 voksne og 2 børn. Et stort værelse med 1 stor king-size seng. Skydedør, der kan adskille soveværelset fra terrassen / balkonen med to sovesofaer til børn under 13 år

 

KIDS den room – Familieværelse
Maximum 2 voksne og 2 børn. Familieværelse med to separate soveværelser. En til børn under 13 år med to separate senge og en til voksne med en kingsize-seng

 

Værelse til 1 voksen
Standard-værelse til 1 voksen + plads op til 2 børn med all inclusive

 

Alle værelser har eget badeværelse, tv, telefon og balkon / terrasse

Samtlige værelser har aircondition, minibar mod betaling og værdiboks

Klimaanlæg til kold og varm luft kan frit benyttes på værelset.
Gratis, men begrænset internet på værelser, hoved restaurant og i lobbyen. Bedre internet kan tilkøbes i receptionen.

Der er handicapværelser på hotellet, samt ramper i stueetagen i alle korridorer.

Læs mere

Alt er nemt med All inclusive, hvor mad og drikkevarer er betalt hjemmefra.

 

Hoved Restaurant (Buffet)

07:00 - 10:00 Morgenmad

12:30 - 14:30 Frokost

18:30 - 21:30 Aftensmad

 

Splash Bar (mini buffet)

11:00 - 14:30 Snacks

11:30 - 15:00 Is + popcorn

 

Mermaid Restaurant

13:00 - 16:00 Let frokost

 

Tea Garden (mini buffet)

16:00 - 18:00 Afternoon Tea

 

Lounge Bar (mini buffet)

00:00 - 02:00 Midnight snacks

  

Drikkevarer (1 glas pr. person ad gangen) 

Drikkevarer som er inkluderet i all inclusive er; lokalproduceret alcohol, sodavand, vand, øl vin, the og kaffe. 

Baren i hoved restauranten er åben under de tre hoved måltider.

10:00 - 00:00 Lounge bar

00:00 - 10:00 Lounge bar (Non-alcoholic drikkevarer)

10:00 - 17:30 Splash Bar

10:00 - 17:30 Hoved Pool Bar

10:00 - 17:30 Strand

19:00 - 23:30 Tea Garden Bar

 

Én gratis aften på a la carte restaurant

En gang under opholdet kan du nyde en god middag på e af hotellets ala carte restauranter. Bordreservation påkrævet 48 timer før. 

 

OBS:

Room service koster ekstra.


Grundet hotellets størrelse må man forvente at der til tider og afhængig af årstid og sæson, så kan der være ventetid og kø ved restauranterne, barerne og ved buffeten. 


Hotellet er internationalt og huser gæster af alle nationaliteter, og hotellet gør derfor sit bedste for at tilpasse buffeten så der er noget for alle aldre og nationaliteter, mixed med lokale egnsretter. 

Læs mere

17/11-2020: Coral sea waterworld er et lækkert hotel med det vildeste vandland. Det kan klart anbefales til familier med børn og barnlige sjæle😉Værelserne er lækre og personalet var søde.  Maden er fantastisk og meget varieret. Til børnene og de kræsne er der pasta bar med en sød og venlig kok.  Stranden og havet er børnevenlig, vi skulle langt ud før der blev dybt.  Lækkert resort som med garanti skal besøges igen. Mvh. Kasper

-----

Læs mere

TripAdvisor Rating Image
7144 TripAdvisor samlede stemmer
Fremragende
4477
Meget godt
1662
Gennemsnit
632
Fattige
224
Forfærdeligt
149
Sted
TripAdvisor Rating Image
Søvnkvalitet
TripAdvisor Rating Image
Værelser
TripAdvisor Rating Image
Service
TripAdvisor Rating Image
Værdi
TripAdvisor Rating Image
Renlighed
TripAdvisor Rating Image