Sharm Reef

 • All inclusive
 • Family

Vores gæster giver hotellet:

10/10

Sharm Reef er et Amisols Atmosfære hoteller,  her er stemningen og servicen god. Hotellet har primært skandinaviske gæster, og det er generelt meget populært blandt både familier, par og singlerejsende som kommer igen og igen. 


Siden vi startede salget til Sharm Reef hotel, er hotellet med tiden blevet et af vores bedst sælgende og mest populære hoteller. Man kan med sikkerhed møde mange norske og danske gæster på hotellet samt andre nationaliteter. 

 

I Hadaba er der gode muligheder for snorkling og dykning, samt et hyggeligt byliv med små restauranter og indkøbsmuligheder.

 

Lige overfor hotellet ligger det åbne butikscenter Il Mercarto, omringet af små gader med de traditionelle Egyptiske caféer samt et Intertainment Center "Alfa Laila Wa Laila"  hvor der af og til optræder internationale kunstnere. I Hadaba findes også et stort og relativt nyt AquaPark-anlæg. Så her er en rigtig god base på Sharm Reef. Ønsker man at tage turen ind til centrum af Naama Bay, kan det fx. gøres med en taxitur på ca. 10 minutter. Den gamle bydel, Old Market ligger kun få minutters taxikørsel væk. 

 

Sharm Reef hotel, hvor vores gæster gerne kommer retur år efter år!

Har man brug for råd og vejledning under opholdet, har vores guider et lille servicekontor på hotellet, hvor man dagligt kan møde Amisols guider, tilmelde sig udflugter og få gode råd og vejledning. Der er endvidere 24 timers åben reception med mulighed for at hæve og veksle penge.

 

Små afslappende kroge findes rundt på Sharm Reef hotel, f.eks. det hyggelige og arabisk inspireret pude hjørne tæt ved poolen, for dem som ønsker en "næsten autentisk" oplevelse af den arabiske kultur med vandpibe osv. I sommerperioden har man lavet et mindre område ved poolen, hvor man kan få dagens motion, med håndvægte og løbebånd.

 

Hotellet er opdelt i forskudte plan og bygninger, og her ligger både hotelværelser og de lidt større lejligheder (uden køkken). Nogle værelser vender ud mod pool og andre mod de grønne områder. 

 

Sharm Reef har en hyggelig restaurant hvor du kan nyde dine måltider via åben buffet. De er rigtig gode til at variere buffeten og tænker på deres skandinaviske gæster.

 

Hotellet er ældre, men løbende er bygninger og udendørsområderne holdt pæne og rene, så det fremstår grønt, frodigt, fint og indbydende, -dog med ældre sparsomt møblement på værelserne og de øvrige indendørsområder. Hotellet er hyggeligt og oser af atmosfære.

 

Strand & Pool på Sharm Reef Hotellet -Er samlingspunktet for hele familien

Hotellet har en gratis shuttle bus som kører imellem hotellet og en lokal strand i løbet af dagen. Der er ikke all inclusive på stranden, men der er en lille restaurant, hvor mad/drikke kan købes. Du kan som "Sharm Reef" gæst benytte liggestolene på stranden gratis og der er gode muligheder for snorkling fra badebroen. Stranden ligger ca. 900 meter fra hotellet, og er en forhøjet klippestrand, så den er ikke velegnet for små børn eller sværtgående gæster.

 

Hotellets store og opdelte poolområde er samlingspunktet om dagen, hvor der er god plads til hele familien i solen, og samtidig kan man  få en forfriskning fra hotellets poolbar. Her er masser af plads til ren afslapning. Poolområdet blev renoveret i 2010, og der er både pool for de store samt de små.  Rundt langs poolen kan man sole sig på liggestole, eller man kan sidde og hyge sig ved borde og stole ved buffetrestauranten og poolbaren. Poolen på hotellet er af større størrelse og opdelt i 3 sektioner med en børnepool så der er noget for alle aldre. En pool er opvarmet i vintermånederne.

 

Bygget i 1997

Renoveret i 2010 + nogle områder i 2018

Antal værelser 128

 

Har du brug for yderligere information eller hjælp til booking af dette hotel, så kontakt os på mail: post@amisol.dk eller tlf. 80 401 402. Vi er til rådighed alle hverdage mellem kl. 10:00 - 16:00.

 

Udflugter

Se vores spændende program lige her  www.amisol.dk/rejsemal/egypten/sharm-el-sheikh/

Enkelte af udflugterne kan købes før afrejse på "Bestil udflugter" i toppen af denne side, mens alle udflugter kan købes ved ankomst til destinationen.

  

Visum

Har du dansk pas,  så køber du et indrejse visum ved ankomst til Sharm el Sheikh Lufthavn. Det er meget nemt og vores guide er på stedet ved brug for hjælp. Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt minimum 6 mdr. efter hjemrejsedatoen.

Har du andet udenlandsk pas, bedes du kontakte den Egyptiske Ambassade i København på tlf. +45 35437070 og ansøge om visum før afrejse.

 

Hvad skal jeg være opmærksom på vedr. Corona på denne rejse? Se opdateret under Rejsevejledning/Covid-19 øverst på denne side - eller på dette direkte link https://www.amisol.dk/information/

 

Se opdateret information om Corona restriktioner på https://www.amisol.dk/information/

Sharm Reef er et rigtig populært og hyggeligt familiehotel, centralt beliggende i byområdet Hadaba.  

Siden vi startede salget til Sharm Reef hotel, er hotellet med tiden blevet et af vores bedst sælgende og mest populære hotel i sin kategori. Man kan med sikkerhed møde mange norske og danske gæster på hotellet samt andre nationaliteter.

Med stort nyt indkøbscenter og de hyggelige gader lige uden for døren, har man en rigtig god base på Sharm Reef. Ønsker man at tage turen ind til centrum af Naama Bay, så kan man tage en taxi tur på ca. 5-7 minutter. Ønsker man at tage ind til den gamle bydel - Old Market så har man kun få minutters taxi kørsel.  I Hadaba er der gode muligheder for snorkling og dykning, samt et hyggeligt byliv med små restauranter og indkøbsmuligheder.

 

Sharm Reef hotel hvor vores gæster gerne kommer retur år efter år!  

Har man brug for råd og vejledning under opholdet, har vores guider et lille servicekontor på hotellet, hvor man dagligt kan møde Amisols guider, tilmelde sig udflugter og få gode råd og vejledning. Der er endvidere 24 timers åben reception med mulighed for at hæve og veksle penge.

Små hyggelige kroge fines rundt på Sharm Reef hotel, f.eks. det hyggelige og arabisk inspireret pude hjørne tæt ved poolen, for dem som ønsker en "næsten autentisk" oplevelse af den arabiske kultur med vandpibe osv. I sommerperioden har man lavet et mindre område ved poolen, hvor man kan få dagens motion, med håndvægte og løbebånd.

Hotellet er opdelt i forskudte plan og bygninger, og her kan man vælge at blive indkvarteret i standard dobbelt værelser, familieværelser eller 2 værelses ferielejligheder. Nogle værelser vender ud mod pool og andre mod de grønne områder. 

Sharm Reef har en hyggelig restaurant hvor du kan nyde dine måltider via åben buffet. Om sommeren er der mulighed for at sidde udendørs og nyde sin mad - dog med begrænset antal borde.

Hotellet er ældre men man har løbende holdt bygninger og udendørsområderne godt ved lige, så det fremstår grønt, frodigt, pænt og indbydende, -dog med ældre møblement på værelserne og de øvrige indendørsområder. Hotellet er hyggeligt og oser af atmosfære.

 

Strand & Pool på Sharm Reef Hotellet -Er samlingspunktet for hele familien

Hotellet har sit eget strandstykke hvor der er rigtig gode muligheder for snorkling fra badebroen, eller mulighed for at solbade. Stranden ligger ca. 900 meter fra hotellet, og der kører dagligt gratis bus til og fra stranden. Bussen starter tidligt om morgenen, og kører sidste tur tilbage til hotellet omkring kl. 18:00. Man kan også gå de 5-7 minutters gåtur til stranden.

Hotellets store og opdelte pool område er samlingspunktet om dagen, hvor der er god plads til hele familien i solen, og samtidig kan man få en forfriskning fra hotellets pool bar. Her er masser af plads til ren afslapning. Pool området blev renoveret i 2010, og der er både pool for de store samt de små.  Rundt langs poolen kan man sole sig på liggestole, eller man kan sidde og hygge sig ved borde og stole ved buffetrestauranten og pool baren. Poolen på hotellet er af større størrelse og opdelt i 3 sektioner med en børnepool så der er noget for alle aldre. En pool er opvarmet i vintermånederne.

Bygget i 1997 Renoveret i 2010 Antal værelser 12

 

Mad på fly kr. 165,-/245,- pr. person

Bagage kr. 300,- pr. person

Transfer kr. 200,- pr. person

Er alle tilkøb på denne rejse og bestilles under booking af rejsen, eller efterfølgende på post@amisol.dk eller tlf. 80 401 402.

Læs mere

Her vises et priseksempel:
Rejser fra Billund i lør 26.06.2021 for 2 personer

Varighed
Dato
Dag
Vælg værelsetype
flyrejse
Total pris
FLY 7 dag
lør 26. jun 2021
19:15 - 00:30
Standardværelse til 2-3 personer med all inclusive
5.495,- 4.495,- Samlet pris: 8.990,-
FLY 7 dag
lør 26. jun 2021
19:15 - 00:30
2 vær. lejlighed 2-4 personer med all inclusive
6.295,- 5.295,- Samlet pris: 10.590,-
FLY 7 dag
lør 26. jun 2021
19:15 - 00:30
Pooludsigts-værelse til 2-3 pers. med all inclusive
6.395,- 5.395,- Samlet pris: 10.790,-
FLY 7 dag
lør 26. jun 2021
19:15 - 00:30
2 Stk. Standard-værelse til 1 voksen + plads op til 2 børn med all incl.
6.895,- 5.895,- Samlet pris: 11.790,-
FLY 7 dag
lør 26. jun 2021
19:15 - 00:30
2 Stk. Pooludsigts-værelse til 1 pers. med all inclusive op til 2 børn i x-senge
7.095,- 6.095,- Samlet pris: 12.190,-

Sharm Reef

Om el Seed Hill

Sharm el Sheikh, South Sinai, Egypt

Tel.: +20 693 663 040

Her kan du læse omkring hotellets faciliteter omkring og ved Sharm Reef hotel.

 • Sharm El Sheikh Lufthavn 18 km.

 • Centrum Naama Bay. 7 km.

 • Old Market/ Gamle bydel. 2 km.

 • Strand 900 m. (gratis shuttelbus)

 • Buffet restaurant hvor man nyder morgen, middag og aftensmad via åben buffet. Tiderne for servering gives ved ankomst og kan også ses i receptionsområdet.

 • Gratis klimaanlæg

 • Gratis liggestole og parasoller kan frit benyttes på hotellets område.

 • Gratis badehåndklæder til brug ved poolen udleveres på hotellet.

 • Internetadgang på hotellet er mod betaling. Internettet kan variere i styrke og det kan tage længere tid at sende og modtage større filer. Internetforbindelsen i Egypten er generelt ikke lige så god, som den vi har i Danmark.  Man kan i receptionen tilkøbe Internet/wifi. Der vil være adgang til WiFi i receptionen og ved poolområdet, men der er ikke internet på værelserne.

 • Virkelig gode snorkelmuligheder fra hotellets private strand og badebro. Til stranden kører der dagligt en gratis shuttle-bus til og fra hotellet. Sidste tur tilbage mod hotellet er omkring kl. 18:00. De præcise tidspunkter gives af hotellet ved ankomst, eller kan ses i receptionen. Ved strandområdet er der trapper ned til havet, og det anbefales, at man er en erfaren svømmer.

 • Hver dag er der et aktivitetsprogram ved den store pool, hvor du som gæst kan deltage helt frit efter lyst og evne. 

 

Et dagsprogram kan fx. se sådan ud

 10.00 Morning club dance

10.15 Radio morning music

10.30 Morning stretching

11.00 Darts game

11.15 Beach volleyball

11.30 Dance lessons

12.00 Water aerobics

12.30 Radio relaxing music

15.00 Afternoon club dance

15.15 Beach volleyball

15.30 Darts game

15.45 Water Polo

16.15 Relaxing yoga

 

OBS: Der kan i løbet af året være ændringer iht. åbningstider for faciliteter og udbuddet af disse, samt ændringer i åbningstiderne på restauranten og barerne. Der kan være forskel om man rejser i højsommeren eller uden for sæsonen. 

Vi anbefaler at man også læser vores praktiske informationer omkring feriedestinationen på vores hjemmeside under "Rejser" samt de praktiske informationer "værd at vide under rejsen".

Læs mere

Værelsestyper

Værelse til 2 til 3 personer.
Består af 1 værelse med 2 separate senge, toilet og brus. Værelserne kan rumme op til 3 personer, den 3. person får en opredning.

 

To-værelses lejligheder til 2 voksne og 2 børn under 14 år.

Opredning til børn i køkken alrummet. Der er ikke køkkenudstyr, elkedel og lign i lejlighederne og der er derfor ikke mulighed for madlavning.

 

Værelse til 1 person - mulighed for opredning op til 2 børn (4 og 12 år).

 

Pooludsigt kan tilkøbes til de forskellige værelsestyper.

Pænt og simpelt indrettede hotelværelser med ældre møblement, eget bad, toilet og hårtørrer. Alle værelser har aircondition, mini køleskab, fjernsyn og safetyboks. Hotellet er opdelt i to etagers bygninger. De fleste værelser har balkon/terrasse.

Hotellets værelser gennemgik en pæn renovering i 2010.

Enkelte fællesområder er renoveret i 2018.

Læs mere

Sharm Reef hotel har 2 pensions muligheder. Man kan enten bo på hotellet uden forplejning eller all inclusive.

 

All inclusive. Alt er nemt med all inclusive. Her har man betalt for mad og drikkevarer hjemmefra.

Som standard til all inclusive så nydes morgenmad, frokost og aftensmad i hotellets hovedrestaurant via åben buffet, med faste åbnings og lukketider på hver servering. Mellemsnacks serveres i baren ml. måltiderne.   

Ved check-in vil du automatisk få udleveret et specifikt all inclusive program, så du kan se hvilke tidspunkter der er servering af mad og drikkevarer i løbet af opholdet.

 

      All Inclusive  

 • Morgenmad, middagsmad og aftensmad er inkluderet via åben buffet.

 • Drikkevarer til måltiderne er inkluderet.

 • Snacks og drikkevarer mellem måltiderne i poolbaren er inkluderet.

 • Lokale alkoholiske drikkevarer er inkluderet.

 • Vin er kun inkluderet til frokost og middag.

 • Kaffe er kun inkluderet ved poolbaren.

 • Is er ikke inkluderet

 • Mad og drikkevarer fra room service og minibaren er ikke inkluderet.

 • Bestilling udenfor måltiderne er ikke inkluderet.

 • Drikkevarer serveres kun i glas og ikke i hele flasker.  

 

- Beach baren er ikke inkluderet i all inclusive opholdet. 

 

Læs mere

Vi har brugt ventetiden under corona epedemien til at indsamle anmeldelser fra vores gæster.

Har du også lyst til at sende os en anmeldelse af din ferie med Amisol, så send den til post@amisol.dk att: Hotel anmeldelse

 

17/11-2020: Sharm Reef er mit total ynglings hotel og besøger det gerne 4 gange om året 🤩 Der er så hyggeligt og servicen og maden er bare i top 🙏 glæder mig så meget til at komme tilbage så snart det åbner igen 😍Man bliver behandlet så godt 😄 Tak til Nabil og Sayed for altid at give mig den bedste tid på Hotellet ❤️. Mvh. Monika

-----

17/11-2020: Vi var på Sharm Reef i uge 44 2019. Flyet var forsinket, så vi ankom først ved kl 04 til hotellet. Hotellet havde bedt personalet om at møde før, så der var lidt morgenmad til os. Allerede ved receptionen følte vi os meget velkomne. Hele ugen var bare fantastisk. Der var enorm god service hele vejen igennem. Vi er klar til at tage til Sharm Reef igen når der en gang bliver åbnet op. Sharm Reef er vores hotel i Sharm el Sheik ❤❤❤Hilsen Malene

-----

17/11-2020: Vi har 3 gange været på Sharm Reef hotel i sharm el sheik. Vi er så vilde med all inklusiv, god mad og drikke og det søde personale og man bliver altid bud velkommen tilbage. Tænk de kan huske en fra gang til gang. Vi skulle også have været derned i år men men men... så vi glæder os endnu mere til vi må vende tilbage til det smukke paradis 😍. Hilsen Ulla

-----

17/11-2020: Vi har været på Sharm Reef i sharm el sheik 2 gange. Det er ikke altid at all inclusive mad er godt, men det var det bestemt på det hotel. Derudover sødt personale, den lækreste stenovnspizza som eftermiddagssnack ved poolen, fine værelset og godt poolområde👍🏼. Mvh. Isabella

-----

18/11-2020: Sharm Reef 3 gange, dejligt ophold hver gang. Dejligt pool område og snorkle muligheder. God mad all inkl.☺☺. Mvh. Diana

-----

18/11-2020: Sharm Reef er et dejligt sted med lækker buffet og super venligt personale og meget rent område og sååå fedt at dykke der det smukkeste jeg har set 😃 dog er lejlighederne noget gamle men god stor seng som man sover perfekt i og er der jo kun når man sover 😃. Hilsen Lene

-----

18/11-2020: Vi har været på Sharm Reef. Det er et superdejligt hotel. Fantastisk personale, lækker mad. Værelserne er lidt slidte, men det opvejes af alt det andet. 👍 Mvh. Jens

-----

18/11-2020: Syntes rigtig godt om Hotel Sharm Reef i sharm el sheik. Vi har været der 2 gange og vi glæder os til at komme tilbage. Rigtig god service og super søde tjenere. Da vi kom 2 gang kunne de huske os. Det var rart at få sådan en velkomst 🌸 Vi krydser fingre for at vi kan komme til foråret 🤞🏻🙏🏻. Hilsen Rikke

 

 

Læs mere

TripAdvisor Rating Image
699 TripAdvisor samlede stemmer
Fremragende
412
Meget godt
189
Gennemsnit
64
Fattige
14
Forfærdeligt
20
Søvnkvalitet
TripAdvisor Rating Image
Sted
TripAdvisor Rating Image
Værelser
TripAdvisor Rating Image
Service
TripAdvisor Rating Image
Værdi
TripAdvisor Rating Image
Renlighed
TripAdvisor Rating Image