Sant Alphio Garden

  • Family

Vores gæster giver hotellet:

7/10

Sant Alphio Garden& Spa er hyggeligt og nydeligt hotel med beliggenhed i det hyggelige Giardini-Naxos. Hotellet ligger i frodige omgivelser og har et indbydende pool område med god mulighed for afslapning.

Centrum ligger kun et lille stykke derfra og med en kort gåtur på ca. 5-7 minutter har man alt i nærheden. Byområdet har små hyggelige cafeer, restauranter samt butikker til indkøb af mad, og ikke mindst souvenirs mm.

Dette hotel har en rolig atmosfære og indbyder til et afslappende ophold i fine omgivelser. Hotellet har kredset for de små hyggelige detaljer, som kan ses på udendørsområderne og på selve indretningen af hotellet. 

Hotellet er for de gæster som ønsker en rigtig god base tæt på det hele, med god mulighed for forkælelse af krop og sjæl. Hotellet har også en pæn indendørs pool med mulighed for at tilkøbe div. massager mod ekstra betaling. Hvis du vil slappe lidt ekstra af kan du nyde en behandling i hotellets spa, som derudover har jacuzzi og sauna.

Sant Alphio Garden ligger ved den fine Recanatis strand, hvor du har gode bademuligheder og en mindre strandpromenade. Stranden er velbesøgt grundet det fine sand og ikke mindst de gode bademuligheder.

Om aftenen kan du nyde udendørsservering med udsigt over Taormina. Byen lyser flot op om aftenen og kan ses på den anden side af dalen.

Vi anbefaler hotellet til par og familier med større børn.

Læs mer om byområdet Giardini Naxos.Klik her.

 

OBS: Turistskat,: en lokal turistskat, der blev indført i Italien i 2012. Dette varierer mellem 2-5 EUR/ person/ nat afhængig af den lokale klassifikation af den valgte indkvartering. Skatten betales direkte til hotellet ved ankomst eller afrejse. Skatten opkræves ikke overalt.

 

Hvad skal jeg være opmærksom på vedr. Corona på denne rejse? Se opdateret under Rejsevejledning/Covid-19 øverst på denne side - eller på dette direkte link https://www.amisol.dk/information/

Læs mere

Her vises et priseksempel:
Rejser fraBillundi26.09.2020for2 personer

Varighed
Dato
Dag
Vælg værelsetype
flyrejse
Total pris

Marina di Recanati

98035 Giardini Naxos

Italia, Sicilia

Afstande

Lufthavn 60 km

Centrum 1.4 km

Strand 300 m

Taormina 2 km

 

Strand/Swimmingpool

Swimmingpool

Indendørs pool mod betaling

Privat strand/rullestenstrand

Solsenge og parasoller mod betaling

 

Barer/Restauranter

Restaurant

Bar

 

Værelser

Aircondition

Safetyboks

 

Aktiviteter

Spa mod betaling

 

Børn

Babyseng/barneseng tilgængelig på forespørsel

 

Internet

Wi-Fi tilgængelig mod betaling

 

Andet

Antal værelser 154

Elevator på hotellet

Ingen trafik i området

 

OBS: Turistskat,: en lokal turistskat, der blev indført i Italien i 2012. Dette varierer mellem 2-5 EUR/ person/ nat afhængig af den lokale klassifikation af den valgte indkvartering. Skatten betales direkte til hotellet ved ankomst eller afrejse. Skatten opkræves ikke overalt.

Læs mere

Flotte og indbydende værelser med eget toilet og bad med brus. Værelserne er forskelligt indrettede med mange gode detaljer og et hyggeligt og hjemligt præg på indretningen. Værelserne fremstår pæne, rene og indbydende med ældre møblement.

 

Værelsestyper:

Dobbeltværelser i stueplan for kun 2 voksne. Grundet værelsernes størrelse kan man kun bo minimum 2 personer på disse værelser.

Superior værelser for 2 personer med mulighed for ekstra opredning.

Dobbeltværelser med havudsigt for 2 personer med mulighed for en ekstr opredning

 

Alle værelser har eget bad, TV, telefon og balkon/terrasse

Alle værelser har aircondition, minibar mod betaling og safetyboks

Læs mere

Morgenmad er inkluderet i prisen. 

Halvpension kan tilkøbes til rejsen. Halvpension består af morgenmad og aftensmad. Drikke er ikke inklusiv i halvpension. Pris for voksne 700 DKK  Børn 500 DKK

Drikkevarer er ikke inkluderet, men kan tilkøbes på hotellet.

TripAdvisor Rating Image
TripAdvisor samlede stemmer