Giardini-Naxos beach

Giardini Naxos by er blevet utrolig populær, med kun 15 minutters kørsel til Taormina, er du i en skøn italiensk oase.

Giardini Naxos har en rigtig flot placering direkte ned til kysten, og er en mindre turistby som emmer af charme og italiensk gæstfrihed. Naxos som den også bare kaldes var tilbage til 70erne en lille fiskerlandsby som med tiden er blevet til et turistby med det hele, og hvor man stadig har bibeholdt det lokale fiskeri. Går man langs havnen man kan meget hurtigt få følelsen af at byen på dette punkt ikke har ændret sig så meget, når man ser de små etermistiske fiskerbåde, men man bliver overrasket positivt. Byen summer af liv og er om dagen godt besøgt af turister fra hele verden. Langs strandpromenaden og videre om til den hyggelige gågade, er der et væld af små lokale og internationale forretninger, med masser af mulighed for indkøb. 

Ønsker man at nyde en kølig forfriskning eller en god frokost så er de små loakle tavernaer, restauranter og fiskehuse et oplagt valg. Her er der kælet for detaljen og man kan med sikkerhed få en rigtig god italiensk madoplevelse.

På hver side af byen er der lange indbydende strandområder, og små gemte strande mellem klipperne og bjergudspringene langs kysten. Langs strandene er der utrolig frodigt og dette har også gjort byen populært, da der er utrolig flot.  Om aftenen er byen fuld af liv. Ønsker man at tage turen ind til Taormina så kan man med de lokale bus eller taxi køre ind til byen på ca. 20 minutter, og her er der også et væld af indkøbsmuligheder, barer, cafeer og restauranter.

Giardini-Naxos er et hyggeligt feriested påSicilien som har vokset fra at være en lille fiskerlandsby i 70’erne til et knaps så stort, men velfungerende rejsemål. På den gamle fiskerhavn leveres der fisk i en pulsende atmosfære, der bringer dig tilbage i tiden. Her føler du på det sicilianske hverdagsliv og nyder dejlige soldage ved den familievenlige og lange strand. Det er her solen står op over havet og starter sin rejse over himlen. 

Meget for pengene

Giardini-Naxos har et lavere prisniveau end i Taormina og du finder et godt udvalg af restauranter, butikker og caféer.

Amisol tilbyder dig gode hoteller og lejlighedskomplekser til fornuftige priser hvad enten du vælger hoteller med høj standard eller nogle enklere alternativer. Uanset hvilket hotel du vælger hos os bor du ikke langt fra shopping, restauranter og lækkert badeliv.

Giardini-Naxos

børnevenligt område lige udenfor Taormina.

Giardini-Naxos består af to dele. Du kan vælge at bo ved Naxosstranden, hvor der er mere siciliansk folkeliv, specielt rundt om torvet Piazza Roma. Ved strandpromenaden finder du havbassinger og offentlige strande på den ene side, og flere spisesteder og butikker på den anden. Vælger du at bo ved Recanatistranden, finder du flere velkendte hoteller, et rigt fornøjelsesliv og et skønt udeliv. Hvis du ønsker en strandnære badeferie er Giardini-Naxos et godt valg, i tillæg kan du tage en bus tilTaormina på kun 15 minutter fra Giardini-Naxos.  

Læs mere

I Naxos by ligger nogle af områdets bedste fiskerestauranter nede langs havnepromenaden. Husk altid at spørg på prisen først hvis du bestiller fisk.   

Vi kan også anbefale at man går ned af de små sidegader fra strandpromenaden, da man her kommer ind til de små lokale og familieejet restauranter.

På Sicilien er landbrug meget udbredt, hvilket kommer restauratørerne og ikke mindst dig som gæst til gode. Da man er selvforsynende med næsten alt frugt og grønt, og derudover også kan levere vinen til maden, så er alle grundstenene til et lækkert måltid klart fra start. Dette betyder, at madoplevelserne her på øen er præget af friske råvare i en skøn kombination med det italienske køkkens traditioner.

Mange forbinder Siclien med masser af lokal god fisk, og man har også masser af fisk på øen, men dette er først noget som er kommet til med årene. Alle de store og lokale restauranter har fisk på menuen og her er der også tale om ferskvandsfisk fra nogle af de store søer og dambrug man har på øen. Husk at spørge efter prisen på fisk når du bestiller på restauranterne, da prisen er dagspris og baseret efter dagens fangst.

Landbrug har været den største aktivitet på øen i sin tid, og derfor er øen også meget kendt for den gode gammeldags italienske husmandskost.  Vi kan derfor varmt anbefale jer at besøger de små lokale restauranter, som hver har sine egne familie opskrifter, som er gået videre i generationer i familien. Små lokale forretter, gerne med frisk frugt og grønt, præget af delikate lokale oste og ikke mindst øens lækre og selvproducerede oliven.

Pizza og pasta er kendte retter som du finder på de fleste restauranter, men Sicilien byder på meget mere. Her finder du udsøgt fiks og skaldyr og især grillet sværdfisk er populært samt fantastiske kødretter som lam og ged.

Læs mere

Keramik – De bedste keramikbutikker ligger på Sicilien i San Stefano de Camastra og i Caltagirone Catania-provinsen.

Papyrus – Har eksisteret i Siracusa siden den græske tid, og mange butikker sælger billeder malet på papyrus.

Antikviteter – Siracusa er kendt for gode reproduktion af klassiske, græske mønter.

Smykker – kæder lavet af lavasten fra Etna er velegnet som gaver. Du kan også købe guld- og koralsmykker af høj kvalitet i Palermo, Catania og Taormina.

Italienske designer tøj – I Palermo ligger designbutikkerne i Viaale della Libertà – også i Via Etnea i Catania og i Corso Umberto i Taormina.

Vin og mad – Den lokale mandelvin, Vino al la mandorla, får du i Taorminas Corso Umberto. Den traditionelle mandelkage og den berømte marcipan bliver solgt over hele Sicilien.

Du vil i Giardini Naxos se en del souvenir butikker, og du finder disse overalt på jorden. Dog er det ikke ualmindeligt at der også er kendte modebutikker på øen.

Skal man handle i et almindeligt supermarked, så skal man i udkanten af byen hvor man også kan se supermarkeder som Lidl og Aldi, som vi kender dem hjemmefra. Dog er der altid en lokal købmand i hver ende af strandpromenaden. 

Keramik – De bedste keramikbutikker ligger på Sicilien i San Stefano de Camastra og i Caltagirone Catania-provinsen.

Papyrus – Har eksisteret i Siracusa siden den græske tid, og mange butikker sælger billeder malet på papyrus.

Antikviteter – Siracusa er kendt for gode reproduktion af klassiske, græske mønter.

Smykker – kæder lavet af lavasten fra Etna er velegnet som gaver. Du kan også købe guld- og koralsmykker af høj kvalitet i Palermo, Catania og Taormina.

Italienske designer tøj – I Palermo ligger designbutikkerne i Viaale della Libertà – også i Via Etnea i Catania og i Corso Umberto i Taormina.

Vin og mad – Den lokale mandelvin, Vino al la mandorla, får du i Taorminas Corso Umberto. Den traditionelle mandelkage og den berømte marcipan bliver solgt over hele Sicilien.

 

Læs mere

Flyvetider/Tidsforskel          

Flyvetid til Sicilia/Catania lufthavn ca. 3 timer og 25 min.

Ingen tidsforskel.

 

Visum/Transfer

Ingen visumpligt til Italien/Sicilien for skandinaviske statsborgere.

Statsborgere udenfor EU må kontakte den italienske ambassade.

Transport til/fra lufthavnen arrangeres af Amisol med privat transport. 

Fra Taormina lufthavn til Giardini Naxos by skal man påregne ca. 1 time og 20 minutters transport i bus.

Fra Taormina lufthavn til Letojanni byområde, skal man forvente ca. 1 time og 20 minutters transport. 

 

Klima

Typisk middelhavsklima med varme, tørre somre og udpræget nedbør om vinteren

Fra april til oktober ligger temperaturen mellem 20 og 30 grader.

Fra november til marts ligger temperaturen mellem 13 og 20 grader.

Temperaturforskel mellem dag og aften på optil 10 grader. 

 

Indbyggertal/Areal

Ca. 5 000 000 indbyggere på hele Sicilien.  Indbyggertallet i NAxos er dog kun på faste helårs indbyggere af ca. 3.000 DKK.

Sicilien er en region og ø i italien ved Middelhavet. Arealet er 25.708 km2 med hovedstaden Palermo. Sicilien er middelhavets største ø. 

 

Strande

Sicilien byder på mange fine sandstrande og alle Amisol hoteller har strand i nærheden. De mest populære strande ligger ved Cefalú, Giardini-Naxos og Taormina. Hvis man skulle ønske et lidt fredeligere strandliv kan Copo de Orlando og Noto Marina anbefales.

På hver side af Naxos finder du mange gode strande som er velbesøgte. Ønsker man lidt mere ro go fred, så kan vi anbefale at man kører ca. 15 minutters kørsel væk fra Naxos, og her er der mange små lokale strande.

Der er desværre ikke gode veje ned til strandene langs kysten, så det er meget almindeligt at man parkerer oppe ved hovedvejen, også går man ned langs små stier til stranden.  Der er de fleste steder en parkeringsplads langs den store omfartsvej ved kysten.

 

Transport

Det er gode transportforbindelser på Sicilien, her kan man let komme rundt med bus, tog, taxi eller færge. Der er faste priser på offentlig transport og de fleste taxaer har taksameter. 

Der er daglige busser fra Nacos til Taormina og busserne kører fra tidlig mrgen til meget sen aften. Der er opsat busstoppesteder alle vegne, så man nemt kan komme med bussen.  Prisen er ca. 2-7 Euro pr. person afhænging af længden.

Skal man med bus fra Naxos til Taormina så kan vi anbefale at man tager bussen nede fra havnen (der står Taormina i forruden) bussen kører helt op på første plateau i Taormina ved busstationen, og herfra er man i centrum med alt omkring sig.


Prisniveau

Middel prisniveau på Sicilien.

Pizza ca 100.-

500 cl øl ca 35.-

Vand på flaske 1L ca 10.-

Strømstyrke

220 V Adapter behøves ikke. 

 

Mobildækning

God mobildækning de fleste steder.

 

Internet

De fleste af hotellerne har Wi-Fi internet, nogle tager betaling for internet adgang.
På mange hoteller finder du også computere med internet mod betaling. 

 

Rengøring på hotellerne kan koste ekstra.

Det er ikke ualmindeligt at man som gæst skal betale for slutrengøring på hotellet ved check ud. Slut rengøringen er ikke en del af pakkerejsen, og vil blive opkrævet af gæsten ved check ud.

Vi har på hver hotelbeskrivelse skrevet om det valgte hotel påkræver et ekstra gebyr på slutrengøringen. Vi henviser til hotellets informationsside på vores hjemmeside, hvor denne information vil være yderst synlig. Priserne varierer ml. 30 - 70 Euro. pr. enhed/lejlighed/værelse.  Normalt er det mest forbeholdt for dem som benytter sig af ferielejligheder, at der påkræves gebyr for rengøring.

 

Depositum ved check in.

Mange hoteller på Sicilien kræver et depositum ved check in. Depositummet betales direkte til receptionen og vil blive returgivet igen ved check ud. Depositum kan varierer fra hvert hotel. Læs mere på hver hotelinformation.

Læs mere

Kendte strande

Cefalù Strand – Kilometerlang strand med restauranter. Børnevenlig.

Copo de Orlando – Strand med sand og småsten.

Favignana, ø som ligger 17 km sydvest for Trapani, regelmæssig færgetrafik fra Trapani.

Noto Marina – En stor strand i nærheden av byen Noto.

Giardini Naxos – Ligger i nærheden af Taormina. Har lang sandstrand. Børnevenlig.

Mazzaro – Fin, lang sandstrand med mange liggestole og parasoller. Børnevenlig.

 

Udflugter.

Altid hos Amisol Travel

   •     Du kan bestille de aller fleste udflugter hjemmefra

   •     Lokalkendt engelsktalende guide med på alle udflugter

   •     Kvalitetssikre udflugter, som tager dig med på de beste oplevelser Sicilien har at byde på 

 

Sådan bestiller du

   •     Find dit billetnummer og password frem

   •     Tryk på linket “Bestil udflugter”

   •     Log ind, tilføj og betal dine udflugter til din bestilling

 

Agrigento& Piazza Armerina

En heldagsudflugt med bus fra Taormina med engelsktalende lokal guide.

Første stop på turen er Agrigento, et historisk fodaftryk med tydelige spor efter grækernes befæstning fra ca. 750 år f.Kr. Her besøger vi tempeldalen (Juno, Concordia, Hercules, Olympiske Zeus, Castor og Pollux).

Efter frokost går turen videre til Piazza Armerina og et besøg til den romerske Villa "de Casale" med sin fantastiske mosaik.

Indgang er ikke inkluderet.

Afgang fra Taormina kl 06:30.

Retur til Taormina ca kl 19:30.

Pris for udflugten: 52€ pr person (prisen inkluderer ikke indgang og frokost)

Pris for børn (fra 2 til 12 år): €26 pr barn (prisen inkluderer ikke indgang og frokost)

Denne udflugten går tirsdag og fredag hver uge. 

 

Vulkanen Etna

Afgang fra Taormina kl 08:30

Vi når Etna ved 1900 meters højde der vi starter med at klatre mod vulkanens krater på 3000 meter.

Frokost serveres på forespørgsel.

Retur til Taormona omkring kl 16:00

Pris: € 88 pr person (prisen inkluderer svævebane og transport med Jeep, frokost er ikke inkluderet)

Pris for barn (fra 2 til 12 år): € 57,25 (prisen inkluderer svævebane og transport med Jeep, frokost er ikke inkluderet)

Tag gerne varmt tøj med og godt fodtøj.

Udflugten går fra mandag og søndag hver uge. 

 

LIPARI

(mandag, tirsdag, onsdag og fredag)

Afgang fra Taormina er kl 07:00 med bus til havnen af Milazzo og transfer med privat motorbåd til Lipariøen. Fritid til at besøge det gamle bycenter med en arkæologisk park og shopping. Transfer med motorbåd til Vulcanøen for stop nummer to, hvor der er mulighed for at svømme i det varme svovlagtige havvand, at nyde stranden og spise frokost. På vejen tilbage følger vi kysten med udsigt over Faraglioni klipperne, Hestegrotten og andre spektakulære attraktioner. Nyd stranden og en god frokost. På vej tilbage følger vi kystlinjen og nyder Faraglioni Rocks, the Horse Cave og andre attraktioner. Retur til Taormina omkring kl 19:00

Pris for udflugten: € 70 pr person (frokost og Grøn afgift er ikke inkluderet)

Pris for børn (fra 2 til 12 år): € 45,5 pr barn (Frokost og Grøn afgift er ikke inkluderet)

 

Palermo& Cefalù

(onsdag og lørdag)

Afgang fra Taormina er kl 06:15

Heldagsudflugt igennem Sicilien med bus og lokal engelsktalende guide. Ankomst  til Palermo til udforskning af de aller vigtigste arabiske/normanske monumenter såsom Martoranakirken, katedralen, Quattro Canto, Piazza Bellini, Piazza Pretoria sågar en snært af det lokale liv med det typiske sicilianske marked “il Capo”.

Der vil også være mulighed for at besøge Monreale. Efter frokost vil der være sightseeing fra bussen og afgang mod Cefalù med et besøg i det historiske center sammen med katedralen.

Vi kommer retur til Taormina omkring kl 19:30

Pris for udflugten: € 55 pr voksen (indgang til monumenterne og frokost er ikke inkluderet)

Pris for børn (fra 2 til 12 år): 27,5 pr barn (ingang til monumenterne og frokost er ikke inkluderet) 

 

Siracusa

(mandag og torsdag)

Afgang fra Taormina kl 08:00

En heldagsudfugt med bus med lokal guide. Besøg i det arkæologiske område med det Græske teater, det romerske Amphiteater, alteret af Hieron II og Paradise’s Latomies med Orecchio di Dionisio (Dionisio’s øre). Derefter besøger vi Ortigiaøen med Arethusas springvand, Apollos tempel og katedralen.

Retur til Taormina er planlagt til omkring kl 18:00

Pris for udflugten: € 45 pr person (Indgang til seværdighederne og frokost er ikke inkluderet)

Pris pr barn (fra 2 til 12 år): 22,5 pr barn (indgang og frokost er ikke inkluderet) 

 

 

NOTO

(søndag)

Afgang fra Taormina kl 08:15

En heldagsudflugt i bus med tur guide. Vi ankommer til Noto og tager en tur af det historiske Baroque centrum. Vi fortsætter mod den romerske Villa de Tellaro til udforskning af mosaikkerne. Bagefter skal vi mod Marzamemi, hvor der er sat tid af til at bade og at shoppe lokale produkter fra markedet Tonnara.

Retur til Taormina er planlagt til omkring kl 18:00

Pris for udflugten: 45 € pr person (Indgang og frokost er ikke inkluderet)

Pris for børn (fra 2 til 12 år): € 22,5 pr barn (Indgang og frokost er ikke inkluderet)

 

Panarea/Stromboli

(tirsdag - torsdag og sødag)

Afgang fra Taormina kl 10:00

Bustur til Milazzo hvorefter vi bliver transporteret i moterbåd fra Milazzo havn til Panareaøen. Her er der sat tid af til at besøge landsbyen og hygge sig på stranden og spise frokost. Let aftensmad sker ombord på motorbåden. Besøg “Sciara del Fuoco” om aftenen for at beundre vulkanens akrivitet fra havet.

Retur til Taormina omkring midnat.

Pris for udflugten: € 90 pr person (let middag på båden er inkluderet, frokost og grøn afgift ikke inkluderet)

Pris pr barn (fra 2 til 12 år): € 58,5 pr barn (let middag på båden er inkluderet, frokost og grøn afgift ikke inkluderet)

Afgangstid varierer afhængig af sæsonnen

 

OBS:

Vi tager forbehold for evt. ændringer i ovenstående udflugtsprogram. Der kan være perioder hvor der kan ændres på programmet afhængig af sæson, vejr eller andre forhold.

Ved ankomsten vil man også have mulighed for at tilkøbe udflugterne hos vores lokalagent. Alle udflugter vil blive gennemført med engelsktalende guide og tourguide.

Vi anbefaler at man altid har lidt kontant valuta med på udflugten, da man på visse udflugter vil besøge lokale områder, pausesteder og indkøbsmuligheder hvor man ikke kan betale med kreditkort.

 

 

Kendte strande

Cefalù Strand – Kilometerlang strand med restauranter. Børnevenlig.

Copo de Orlando – Strand med sand og småsten.

Favignana, ø som ligger 17 km sydvest for Trapani, regelmæssig færgetrafik fra Trapani.

Noto Marina – En stor strand i nærheden av byen Noto.

Giardini Naxos – Ligger i nærheden af Taormina. Har lang sandstrand. Børnevenlig.

Mazzaro – Fin, lang sandstrand med mange liggestole og parasoller. Børnevenlig.

 

Udflugter.

Altid hos Amisol Travel

   •     Du kan bestille de aller fleste udflugter hjemmefra

   •     Lokalkendt engelsktalende guide med på alle udflugter

   •     Kvalitetssikre udflugter, som tager dig med på de beste oplevelser Sicilien har at byde på 

 

Sådan bestiller du

   •     Find dit billetnummer og password frem

   •     Tryk på linket “Bestil udflugter”

   •     Log ind, tilføj og betal dine udflugter til din bestilling

 

Agrigento& Piazza Armerina

En heldagsudflugt med bus fra Taormina med engelsktalende lokal guide.

Første stop på turen er Agrigento, et historisk fodaftryk med tydelige spor efter grækernes befæstning fra ca. 750 år f.Kr. Her besøger vi tempeldalen (Juno, Concordia, Hercules, Olympiske Zeus, Castor og Pollux).

Efter frokost går turen videre til Piazza Armerina og et besøg til den romerske Villa "de Casale" med sin fantastiske mosaik.

Indgang er ikke inkluderet.

Afgang fra Taormina kl 06:30.

Retur til Taormina ca kl 19:30.

Pris for udflugten: 52€ pr person (prisen inkluderer ikke indgang og frokost)

Pris for børn (fra 2 til 12 år): €26 pr barn (prisen inkluderer ikke indgang og frokost)

Denne udflugten går tirsdag og fredag hver uge. 

 

Vulkanen Etna

Afgang fra Taormina kl 08:30

Vi når Etna ved 1900 meters højde der vi starter med at klatre mod vulkanens krater på 3000 meter.

Frokost serveres på forespørgsel.

Retur til Taormona omkring kl 16:00

Pris: € 88 pr person (prisen inkluderer svævebane og transport med Jeep, frokost er ikke inkluderet)

Pris for barn (fra 2 til 12 år): € 57,25 (prisen inkluderer svævebane og transport med Jeep, frokost er ikke inkluderet)

Tag gerne varmt tøj med og godt fodtøj.

Udflugten går fra mandag og søndag hver uge. 

 

LIPARI

(mandag, tirsdag, onsdag og fredag)

Afgang fra Taormina er kl 07:00 med bus til havnen af Milazzo og transfer med privat motorbåd til Lipariøen. Fritid til at besøge det gamle bycenter med en arkæologisk park og shopping. Transfer med motorbåd til Vulcanøen for stop nummer to, hvor der er mulighed for at svømme i det varme svovlagtige havvand, at nyde stranden og spise frokost. På vejen tilbage følger vi kysten med udsigt over Faraglioni klipperne, Hestegrotten og andre spektakulære attraktioner. Nyd stranden og en god frokost. På vej tilbage følger vi kystlinjen og nyder Faraglioni Rocks, the Horse Cave og andre attraktioner. Retur til Taormina omkring kl 19:00

Pris for udflugten: € 70 pr person (frokost og Grøn afgift er ikke inkluderet)

Pris for børn (fra 2 til 12 år): € 45,5 pr barn (Frokost og Grøn afgift er ikke inkluderet)

 

Palermo& Cefalù

(onsdag og lørdag)

Afgang fra Taormina er kl 06:15

Heldagsudflugt igennem Sicilien med bus og lokal engelsktalende guide. Ankomst  til Palermo til udforskning af de aller vigtigste arabiske/normanske monumenter såsom Martoranakirken, katedralen, Quattro Canto, Piazza Bellini, Piazza Pretoria sågar en snært af det lokale liv med det typiske sicilianske marked “il Capo”.

Der vil også være mulighed for at besøge Monreale. Efter frokost vil der være sightseeing fra bussen og afgang mod Cefalù med et besøg i det historiske center sammen med katedralen.

Vi kommer retur til Taormina omkring kl 19:30

Pris for udflugten: € 55 pr voksen (indgang til monumenterne og frokost er ikke inkluderet)

Pris for børn (fra 2 til 12 år): 27,5 pr barn (ingang til monumenterne og frokost er ikke inkluderet) 

 

Siracusa

(mandag og torsdag)

Afgang fra Taormina kl 08:00

En heldagsudfugt med bus med lokal guide. Besøg i det arkæologiske område med det Græske teater, det romerske Amphiteater, alteret af Hieron II og Paradise’s Latomies med Orecchio di Dionisio (Dionisio’s øre). Derefter besøger vi Ortigiaøen med Arethusas springvand, Apollos tempel og katedralen.

Retur til Taormina er planlagt til omkring kl 18:00

Pris for udflugten: € 45 pr person (Indgang til seværdighederne og frokost er ikke inkluderet)

Pris pr barn (fra 2 til 12 år): 22,5 pr barn (indgang og frokost er ikke inkluderet) 

 

 

NOTO

(søndag)

Afgang fra Taormina kl 08:15

En heldagsudflugt i bus med tur guide. Vi ankommer til Noto og tager en tur af det historiske Baroque centrum. Vi fortsætter mod den romerske Villa de Tellaro til udforskning af mosaikkerne. Bagefter skal vi mod Marzamemi, hvor der er sat tid af til at bade og at shoppe lokale produkter fra markedet Tonnara.

Retur til Taormina er planlagt til omkring kl 18:00

Pris for udflugten: 45 € pr person (Indgang og frokost er ikke inkluderet)

Pris for børn (fra 2 til 12 år): € 22,5 pr barn (Indgang og frokost er ikke inkluderet)

 

Panarea/Stromboli

(tirsdag - torsdag og sødag)

Afgang fra Taormina kl 10:00

Bustur til Milazzo hvorefter vi bliver transporteret i moterbåd fra Milazzo havn til Panareaøen. Her er der sat tid af til at besøge landsbyen og hygge sig på stranden og spise frokost. Let aftensmad sker ombord på motorbåden. Besøg “Sciara del Fuoco” om aftenen for at beundre vulkanens akrivitet fra havet.

Retur til Taormina omkring midnat.

Pris for udflugten: € 90 pr person (let middag på båden er inkluderet, frokost og grøn afgift ikke inkluderet)

Pris pr barn (fra 2 til 12 år): € 58,5 pr barn (let middag på båden er inkluderet, frokost og grøn afgift ikke inkluderet)

Afgangstid varierer afhængig af sæsonnen

 

OBS:

Vi tager forbehold for evt. ændringer i ovenstående udflugtsprogram. Der kan være perioder hvor der kan ændres på programmet afhængig af sæson, vejr eller andre forhold.

Ved ankomsten vil man også have mulighed for at tilkøbe udflugterne hos vores lokalagent. Alle udflugter vil blive gennemført med engelsktalende guide og tourguide.

Vi anbefaler at man altid har lidt kontant valuta med på udflugten, da man på visse udflugter vil besøge lokale områder, pausesteder og indkøbsmuligheder hvor man ikke kan betale med kreditkort.

 

 

 

 

Læs mere

Sicilien byder velkommen med lunt vejr, god mad og drikke og et utal af seværdigheder.

Nyd en pakkerejse med fly og hotel til ø perlen Sicilien.

Sicilien er igen i år en af de sikre spillere på det danske rejsemarked. Den italienske ø overrasker gang på gang, med et kæmpe udbud af sol, sommer, masser af oplevelser og seværdigheder krydret med den lækre italienske mad.

Sardinien er også kommet på programmet og her kan man nyde de skønne grønne omgivelser, de lækre hotellet og de mest fantastiske indkøbsmuligheder. Sardinien har i årtier været kendt for sine store havneområder, hvor rige europæer har nydt ferien i deres store lyst yachts, spist på dyre restauranter og handlet i nogle af verdens mest kendte modebutikker. Øen er nu åben for alle rejsende og tlbder hoteller, restauranter og indkøb for alle typer af gæster

Flere og flere danskere har fået øjnene op for Rom som et spændende og dejligt rejsemål, hvor man kan nyde hele byens herligheder, da man her er sikker på at få hotel og fly til en overskuelig pris.

Bestil tidligt rabat til Sicilien

 

bestseller 2017

Vello D`Oro

Vello D`Oro

Taormina - Sicilien
  • Charmerende kunst hotel
  • Central beliggenhed
  • Inkl. morgenmad

Udsolgt
Villaggio Alkantara

Villaggio Alkantara

Giardini-Naxos - Sicilien
  • Aktivt sportsområde
  • Fine lejligheder
  • Inkl. morgenmad

Udsolgt
Diamond Hotel& Resort

Diamond Hotel& Resort

Giardini Naxos - Sicilien - Italien
  • Flot moderne hotel
  • Spa& flere pool områder
  • Inkl. morgenmad

26-09 - Totalpris for 2 Voksne 2 Barn: 13.496,-

fra 3.374,-,-