skiløjper med gode sneforhold

Andorra på ski

Afgange direkte fra Kastrup og Aalborg i vinteren 2020. Bestil allerede nu din skiferie til næste vinter. 

ALLE PRISER INKL. FLY, 7 OVERNATNINGER, EVT. PENSION, TRANSFER OG 6 DAGES LIFTKORT.

 

Andorra ligger i Pyrenæerne mellem Frankrig og Spanien. Landet er et bjergland beliggende 820m til 2950m. over havet. Andorra er mindre end Fyn, og  er Europas højst beboede land.  Andorra har ca. 80.000 indbyggere, hvoraf ca. 22.000 bor i hovedstaden Andorra La Vella. Det officielle sprog er katalansk,  men alle taler desuden spansk og fransk, og en del taler efterhånden også engelsk. Der bor og arbejder ligeledes mange portugisere og sydamerikanere i landet. Turisterne kommer hovedsageligt til Andorra for at stå på ski eller for at gøre indkøb. Andorra har Pyrenæernes største skiområde med det store supermoderne skisportssted Grandvalira, hvor alle Amisol`s  hoteller ligger.

Grandvalira har masser af sne, få eller ingen liftkøer og rigtig mange  solskinsdage til at nyde skiløbet med udfordringer til alle i denne idylliske lilleput-stat.

Overalt møder man imødekommenhed fra de personer, der arbejder på restauranterne i terrænet, liftpassere, skiinstruktører osv. Mange af de ansatte i skiområdet kommer fra Argentina og Chile, og arbejder i Andorra om vinteren, da der på det tidspunkt er sommer i Sydamerika, og de vender så tilbage til skisæsonen i Sydamerika, når sæsonen i Andorra slutter.

 

SKIOMRÅDET -  Klik for at se kortet over pisterne>>

Amisol  har hoteller i byerne Encamp (1.300m o.h.), El Tarter (1.700m o.h.), Soldeu (1.800m o.h.), Pas de la Casa (2.100m o.h.), Canillo (1.500m.o.h.) og Grau Roig (2.100m.o.h.), der alle er en del af det  største skiområde i Pyrenæerne, Grandvalira.

Med godt 210 km sammenhængende pister og uanede muligheder for off piste skiløb, er Grandvalira et topmoderne skiområde på højde med de bedste områder i Alperne. Skiområdet Grandvalira, der ligger i 1.710-2.640 meters højde, har udover Funicamp kabineliften i Encamp, 3 kabinelifte og 66 lifte bestående hovedsaglig af high-speed 4-6 personers stolelifte og 2 træklifte.

I Grandvalira findes: 19 grønne pister, 49 blå piste, 41 røde piste og 19 sorte piste,

altså piste i alle sværhedsgrader og udfordringer til alle

I Grandvalira er der 3 freestyle Snowparks, hvor parken i El Tarter har World Cup status, samt 2 boarder/skicross baner af meget høj standard. Desuden er der 5 pister, som lever op til FIS World Cup krav.

Der er løbende sket en stor udvikling af kunstsnesystemet, så 65 % af skiterrænet nu er snesikkert hele sæsonen.

 

SHOPPING

Andorra er næsten skattefrit, hvilket betyder fordelagtige indkøbsmuligheder.

I Andorra La Vella er der ca. 4.500 forretninger, der tilbyder et væld af varer. Alverdens mærkevarer og skiudstyr er meget billigt i Andorra. Så hvorfor ikke

bruge noget af tiden efter skituren til at gøre nogle gode indkøb.

 

MAD OG DRIKKE

Restaurant- og barpriser er meget billige. Et priseksempel indhentet i 2017 var en lille fadøl til 1,4 Euro. Restaurantpriser er generelt 30-40% lavere end i Danmark.

Man betaler med Euro.

Læs mere

Pas de la Casa

Med en beliggenhed i 2.100 meters højde, på grænsen mellem Andorra og Frankrig, er Pas de la Casa Pyrenæernes højst beliggende skisportsby. I denne højde er der garanti for skiløb i hele sæsonen og bedst af alt, i Pas de la Casa har du mulighed for at bo med direkte adgang til pisterne eller blot få meters gang derfra. På pisten ned mod Pas de la Casa finder du en lang række hyggelige og billige barer og restauranter med udendørs solterrasser. Udover at Pas de La Casa tilbyder sublimt skiløb, er byen også et populært shoppingområde, og derfor finder man et ret stort udvalg af mode- og skisportsbutikker med alle de kendte mærkevarer. I Pas de la Casa ligger barer og restauranter side om side. Her finder du noget af Grandvaliras bedste og mest aktive aften og natteliv med et stort udvalg af diskoteker og barer for hver en smag. Kort sagt, så har Pas de la Casa: udfordrende skiløb, masser af afterskiing, natteliv og glimrende indkøbsmuligheder. Da transferbussen ikke må køre helt frem til hotellerne, må det påregnes, at gæsterne selv bringer bagagen til og fra hotellerne.

SE MERE

Grau Roig

Grau Roig (2.100 m.o.h.), ligger mellem Pas de la Casa og Soldeu, og er den eneste område, der ikke har et boligområde, hvilket betyder, at det er meget mere uspoleret. Udsigten fra Grau Roig er fantastisk, med smukke bjerge samt en nedfart til Lake Pessons, den frosne sø. Ved søen ligger en god restaurant, hvorfra man kan nyde udsigten over søen og samtidig få en god lokal tilberedt andorransk middag. En af Grau Roigs bedste egenskaber er, at det er et meget godt skisportssted for familier, fordi alt ligger meget tæt på hinanden. F.eks. ligger skiskolen, skiudlejningen, begynderpisterne og restauranterne inden for få meter. Der er også nogle fantastiske røde og sorte pister for erfarne skiløbere. Her er masser af off-piste områder samt et børneområde, der løber gennem en skov. Grau Roig er også det vigtigste område for eventyraktiviteter i Grandvalira, f.eks. kørsel i hundeslæde og på snescooter. Transfertid fra Barcelona lufthavn ca. 3 ½ time

SE MERE

Soldeu

Soldeu er et perfekt skisportområde beliggende for foden af lifterne til Grandvalira i 1700 meters højde, Her kan du blot, få skridt fra hotellerne, stige på byens Gondollift, der på få minutter fører dig direkte op i ca. 2.300 meters højde, et perfekt udgangspunkt, hvor du kan nyde snelandskabets mange udfordringer på ski og snowboard. Soldeu tiltrækker jævnligt et antal top ski og snowboard begivenheder f.eks. Kvindernes Alpine Skiing World Cup i slutningen af februar, har for nyligt fundet sted her. Soldeu kan tilbyde de bedste og mest luksuriøse 4 og 5-stjernede hoteller i Grandvalira. Her er hoteller med store swimmingpools, welness centre og kendte restauranter, bl.a. findes en Michelin restaurant med 1 michelin stjerne, på Hotel Sport Hermitage Soldeu er populært blandt både par og børnefamilier, da der til børnene findes børneunderholdning, børnepasning og børneskiskole. Soldeu har også afterskiing på en bred vifte af livlige og berømte barer, hvor der ofte optræder forskellige internationale bands både eftermiddag og aften. Transfertid fra lufthavnen ca. 3 ½ time

SE MERE

El Tarter

El Tarter er en lille skisportsby med adgang til mange gode pister for nybegyndere. Byen har en kirke og smalle hyggelige gader, er beliggende ca. 1,5 km fra Soldeu i retning mod Andorra la Vella og Spanien. Her kan du få en hyggelig ferieoplevelse for hele familien. Der er kun en håndfuld restauranter og afterskibarer plus et lille supermarked. Et par af de mest populære steder i El Tarter er Dylan's, som er en moderne restaurant/ cocktail bar, og L'Abarset Restaurant som serverer lokale retter og samtidig er et meget populært after skiing sted med live musik. Tæt ved Amisols hoteller findes en Gondollift og en stolelift, der fører dig op i terrænet. El Tarter er godt for både skiløbere og for snowboard. El Tarter er et populært sted for familier på grund af det store udvalg af indkvartering med selvforplejning, der er også et par større hoteller af god kvalitet med nem adgang til pisterne. Andorra la Vella Ligger ca. 20 minutter med bus fra El Tarter Transfer fra lufthavnen: ca. 3 1/2 time

SE MERE

Canillo

Skipisterne i den fredelige bjerglandsby Canillo ligger ca. 1.500 meter over havet og er perfekte for familier og nybegyndere på ski. Kom og nyd din første kontakt med sneen på de lette pister i dalen. Kys et dalende snefnug og opdag en hel ny og spændende verden i sneen. Her kan børn og voksne lære at føle sig trygge på ski og de kan bruge den længste begynderlift i Sydeuropa; Mont Magic Circuit. Det er dog også nemt at komme op i hele det store GRANDVALIRA skiområde, med den hurtige 6-personers stolelift, der går fra byen tæt ved vores hoteller. Ønsker du at udforske byen, så anbefaler vi f.eks. en tur til den enorme sportshal ”Ice Palace”, som med sin kæmpe isbane ofte afholder større sportsarrangementer. Er du til motorsport ligger her også et Motorcykel Museum. Sidst men ikke mindst, så er et must-see, nemlig det berømte udsigtspunkt ”Roc del Quer", hvor du står på en platform der stikker ud af bjerget og herfra har en fantastisk udsigt over hele dalen. Transfer fra Barcelona lufthavn: ca. 3 1/2 time

SE MERE

Encamp

Encamp er en hyggelig catalansk bjerglandsby i ca. 1.200 meters højde. Byen har ca. 13.000 indbyggere, er omgivet af en storslået natur og har et større udvalg af skisportsbutikker. Alle hotellerne ligger ud til hovedgaden, hvor den gratis skibus kører flere gange i timen. Der er ca. 10 - 100 meter fra hotellerne til stoppestederne. I Encamp står Funicamp kabineliften, der med en hastighed på hele 7,2 m/sekund og en kapacitet på 1.500 personer i timen, bringer dig fra Encamp til Collada d'Enradort (2506 m. o.h.) på 15 - 20 min. Dette område ligger centralt i Grandvalira skiområdet og er det perfekte udgangspunkt for skiløbet. Her er nemlig både skiskole for børn/voksne og et stort børne- og begynder skiområde. Desuden er der restaurant og cafeteria med liggestole på terrassen og en fantastisk udsigt over de sneklædte bjerge. Andorras hovedstad, Andorra La Vella, ligger kun 5 km fra Encamp, så du kan på ca.15 minutter komme til hovedstaden med lokal bustransport. Deen kører flere gange i timen for ca. 1,5 Euro pr. person. I Andorra La Vella er indkøbsmulighederne mange. Her finder du også nattelivet og den andorranske stemning. Transporttiden fra lufthavnen til Encamp er ca, 3,5 time.

SE MERE

Andorra - Skirejser

Hotel Ski Plaza

Hotel Ski Plaza


Andorra - Canillo
På forespørgsel

Det indbydende Hotel med centralt beliggende i Canillo

Mer info >> Send forespørgsel
Hotel Nordic

Hotel Nordic


Andorra - El Tarter
På forespørgsel

Hyggelige 4-etagers bjerghytter beliggende på bjerget lige ud til pisterne

Mer info >> Send forespørgsel
Hotel Montecarlo

Hotel Montecarlo


Andorra - Encamp
På forespørgsel

Hyggeligt, familiedrevet hotel beliggende i begyndelsen af Encamp

Mer info >> Send forespørgsel
Hotel Pere d'Urg

Hotel Pere d'Urg


Andorra - Encamp
På forespørgsel

Hyggeligt hotel i Encamp, centralt beliggende i rolige omgivelser.

Mer info >> Send forespørgsel
Hotel Guillem

Hotel Guillem


Andorra - Encamp
På forespørgsel

Populært hotel i centrum af Encamp og kun 400 m. fra Funicampliften

Mer info >> Send forespørgsel
Hotel Grau Roig

Hotel Grau Roig


Andorra - Grau Roig
På forespørgsel

Dette elegante hotel ligger ved foden af skisportsstedet Grandvalira

Mer info >> Send forespørgsel
Hotel Guineu

Hotel Guineu


Andorra - Pas de la Casa
På forespørgsel

500 m. fra grænsen til Frankrig ligger det populære og familievenlige hotel

Mer info >> Send forespørgsel
Hotel Kandehar

Hotel Kandehar


Andorra - Pas de la Casa
På forespørgsel

Dejligt familie hotel beliggende i centrum af Pas de la Casa.

Mer info >> Send forespørgsel
Hotel Grand Pas

Hotel Grand Pas


Andorra - Pas de la Casa
På forespørgsel

Hyggeligt hotel som har en flot beliggenhed øverst i Pas de la Casa

Mer info >> Send forespørgsel
Hotel Naudi

Hotel Naudi


Andorra - Soldeu
På forespørgsel

Et charmerende og hyggeligt hotel beliggende i centrum af Soldeu

Mer info >> Send forespørgsel
Hotel Xale Montana

Hotel Xale Montana


Andorra - Soldeu
På forespørgsel

Charmerende hotel med hyggelig og familiær atmosfære

Mer info >> Send forespørgsel
Hotel Piolets Park & Spa

Hotel Piolets Park & Spa


Andorra - Soldeu
På forespørgsel

Dejligt hotel som er beliggende i udkanten af Soldeu by

Mer info >> Send forespørgsel
Hotel Piolets Soldeu Centre

Hotel Piolets Soldeu Centre


Andorra - Soldeu
På forespørgsel

Dejligt hotel som er beliggende i udkanten af Soldeu by

Mer info >> Send forespørgsel
Himalaia Soldeu Hotel

Himalaia Soldeu Hotel


Andorra - Soldeu
På forespørgsel

Hotellet ligger kun 60 m. fra kabineliften

Mer info >> Send forespørgsel
Hotel Sport

Hotel Sport


Andorra - Soldeu
På forespørgsel

Dette populære familie hotel er lillebroderen til det store Hotel Sport Village

Mer info >> Send forespørgsel
Hotel Sport Village

Hotel Sport Village


Andorra - Soldeu
På forespørgsel

Et meget flot og familievenligt hotel, som har en fantastisk udsigt over pisterne

Mer info >> Send forespørgsel
Sport Hotel Hermitage

Sport Hotel Hermitage


Soldeu - Andorra
På forespørgsel

Dette flotte luksus hotel ligger overfor Grandvalira Skilifterne i Soldeu.

Mer info >> Send forespørgsel
Hotel Euroski

Hotel Euroski


Andorra - El Tarter
På forespørgsel

et større 5 etagers hotel, beliggende 500 m. fra lifterne i El Tarter

Mer info >> Send forespørgsel
Hotel Font d'Argent

Hotel Font d'Argent


Andorra - Canillo
På forespørgsel

romansk stil og er beliggende i den maleriske bjerglandsby Canillo

Mer info >> Send forespørgsel
Paris Hotel

Paris Hotel


Andorra - Encamp
På forespørgsel

Hyggeligt hotel med central beliggenhed i Encamp, med kun 400 m. til Funicamp kabineliften

Mer info >> Send forespørgsel
Kun Fly

Kun Fly


Barcelona - Andorra
På forespørgsel

For dig der kun ønsker en flybillet til Barcelona & evt. videre til Andorra på egen hånd

Mer info >> Send forespørgsel
Magic Pas Hotel

Magic Pas Hotel


Andorra - Pas de la Casa
På forespørgsel

Godt og veludstyret hotel midt i Pas de la Casa, ca. 100 meter fra pisten og lifterne.

Mer info >> Send forespørgsel
Uspecificeret Hotel

Uspecificeret Hotel


Andorra
På forespørgsel

Den billigste måde at holde ferie på med hotel

Mer info >> Send forespørgsel
Hotel Coray

Hotel Coray


Encamp - Andorra
På forespørgsel

Hyggeligt hotel med en god central placering i byen Encamp

Mer info >> Send forespørgsel
Hotel Cubil

Hotel Cubil


Pas de la Casa - Andorra
På forespørgsel

Hotellet til dem som søger et godt sted at bo med en central placering kun 150 m. fra skiliften

Mer info >> Send forespørgsel
Hotel Sporting

Hotel Sporting


Pas de la Casa - Andorra
På forespørgsel

Flot hotel med gode faciliteter og central placering med kort afstand til liften i Pas de la Casa

Mer info >> Send forespørgsel
Apt. Pierre et Vacances Princesa

Apt. Pierre et Vacances Princesa


Pas de la Casa - Andorra
På forespørgsel

Store lejligheder med placering "på pisten" i udkanten af byen Pas de la Casa,

Mer info >> Send forespørgsel
Apt. Pierre et Vacances

Apt. Pierre et Vacances


El Tarter - Andorra
På forespørgsel

Store flotte og lyse lejligheder beliggende i den lille charmerende bjerglandsby El Tarter

Mer info >> Send forespørgsel
Hotel Christina

Hotel Christina


Pas de la Casa - Andorra
På forespørgsel

Et pænt hotel med hyggelige faciliteter beliggende tæt på skiliften i Pas de la Casa

Mer info >> Send forespørgsel
Hotel Caribou

Hotel Caribou


Pas de la Casa - Andorra
På forespørgsel

Stilrent mindre hotel med en god placering i byen Pas de la Casa

Mer info >> Send forespørgsel
Apt. Sant Bernat

Apt. Sant Bernat


Canillo - Andorra
På forespørgsel

Lille hotel i udkanten af byen Canillo, med kun 50 m. til skiliften.

Mer info >> Send forespørgsel
Apt. Andorra4Days

Apt. Andorra4Days


Canillo - Andorra
På forespørgsel

Flotte lejligheder i dette skønne hotel i Canillo

Mer info >> Send forespørgsel

Chios - Grækenland

Grecian Castle

Grecian Castle


Chios by - Chios
På forespørgsel

Flot beliggenhed ved strand og centrum. Særlig hyggeligt hotelområde med servering.

Mer info >> Send forespørgsel
Golden Sand

Golden Sand


Karfas - Chios
På forespørgsel

Gode udflugtsmuligheder i nærheden. Om sommeren arrangeres det græske temaaften hver uge.

Mer info >> Send forespørgsel
Evangelia Apartments

Evangelia Apartments


Karfas - Chios
På forespørgsel

Selvbetjente lejligheder med god beliggenhed i Karfas. Kort gangafstand til strand.

Mer info >> Send forespørgsel
Erytha Hotel og Resort

Erytha Hotel og Resort


Karfas - Chios
På forespørgsel

Bo direkte på stranden i karfas. Flere pools og gode restauranter på hotellet

Mer info >> Send forespørgsel
Annades Apartments

Annades Apartments


Karfas - Chios
På forespørgsel

Et lite og trivelig leilighetshotell. Rett ved stranden og kort avstand til minimarked.

Mer info >> Send forespørgsel
Aegean Dream

Aegean Dream


Karfas - Chios
På forespørgsel

Moderne lejligheder med en dejlig beliggenhed mod havet. Kort afstand til strand og centrum

Mer info >> Send forespørgsel
Sun Village

Sun Village


Megas Limnionas - Chios
På forespørgsel

Familievenlige lejligheder lige ved børnevenlig strand og faciliteter som giver en god feriefølelse.

Mer info >> Send forespørgsel
Sea View Resort og Spa Hotel

Sea View Resort og Spa Hotel


Karfas - Chios
På forespørgsel

Hotel med god standard og flot beliggenhed i højden med udsigt mod havet.

Mer info >> Send forespørgsel

Heliskiing

Kan du lide at flyve i helikopter til toppen af bjergene og stå på ski i vildt terræn, så er heliskiing en meget spændende måde at opleve off piste skiløb på. Alle nedkørsler har et gennemsnitligt fald på 25%, og en længde på mellem 900 m og 4500 m. Ruterne afhænger af sneforholdene. Man har altid en erfaren bjergguide med, der er garant for sikkerheden For øvede skiløbere med off piste erfaring er det en spændende udfordring på ski Bestilles evt. hjemmefra. Pris oplyses i booking

bestil

Hundeslæde og snescooter

En spændende oplevelse for hele familien er også at tage en tur med hundeslæde eller snescooter Bestilles evt. hjemmefra. Pris oplyses i booking

bestil

Bo på iglo hotel

Besøg det imponerende Iglo Hotel udsmykket af andoranske kunstnere. Det er virkelig et besøg værd at køre ind og evt. tage et glas cava i isbaren. Det er også muligt at arrangere en overnatning på hotellet m. ½ pension. Book evt. suiten med udendørs is-spa. Bestilles evt. hjemmefra. Pris oplyses i booking

bestil

INKL. I PRISEN

 • FLY + HOTEL

 • 6 DAGES LIFTKORT (gratis v. over 70 år, oplys ved booking og fremvis billedlegitimation på liftkortkontoret)

 • BUSTRANSFER T/R

 • GUIDESERVICE

 

SKILEJE

 • 6 dage standardski kr. 490 kr. pr. person.

 • 6 dage standardski + støvler kr. 590 kr. pr. person.

Bestilles og betales sammen med rejsen. Ønskes andre ski end standardski ændres dette  i skiudlejningen og prisdifferencen betales her.

 

REJSEINFORMATION

Ca. 2½ times flyrejse fra Kastrup eller Aalborg til Barcelona.

 

 • Vueling Airlines.

 • Forplejning købes ombord.

 • 10 kg. håndbagage + 20 kg. alm. bagage.

 • Medbring egne ski/støvler pris 375,- (skal pakkes i ski poser og max 14 kg samlet).  

 • Bagage til børn u. 2 år beregnes med i forældrenes bagagevægt.

 

 Herefter ca. 3½ times buskørsel fra Barcelona Lufthavn til Andorra.

Læs mere

Klik på kortet for at se en bedre oversigt over pisterne. Du kan også zoome ind på dit ønskede område.

pister andorra