Strand i Sharm el Sheikh
Koralrev i Rødehavet
Sandstrand på hotel i Sharm el Sheikh
Strand i Sharm el Sheikh
Strand i Sharm el Sheikh
Strand i Sharm el Sheikh
Tiran Island i Sharm el Sheikh
Hotel Club Reef i Sharm el Sheikh
Bro i Rødehavet
Snorkling i Rødehavet
Strand i Sharm el Sheikh
Koralrev i Rødehavet
Strand i Sharm el Sheikh

 

Golfrejser til Sharm el Sheikh

 

Golfrejser til Sharm el Sheikh: Kombinér afslapning og golf

Velkommen til Sharm El Sheikh, den ultimative feriedestination for dem, der vil have garanteret sol og varme på deres ferie. I Sharm El Sheikh kan du være sikker på solskin - med op til 350 solskinsdage om året.

Sharm El Sheikh byder på tropisk dykning og bådture, smukke resorts og strande, utallige kulturelle seværdigheder samt fremragende faciliteter for golfspillere og andre aktiviteter som tennis, padel, yoga og meget mere.

Bestil din golfrejse til Sharm el Sheikh


 

En perfekte golfrejse til Sharm el Sheikh

Sharm el Sheikh er en drømmedestination for golfentusiaster med sin spektakulære 18-hullers bane på Maritim Jolie Ville Golf & Resort. Denne bane, designet af den berømte arkitekt Sanford, byder på en uforglemmelig oplevelse med udfordrende spil og betagende omgivelser. Beliggende ved Rødehavet, tilbyder banen fantastisk udsigt over det krystalklare vand og de majestætiske Sinai-bjerge, hvilket gør spillet endnu mere fornøjeligt. Golfrejsen inkluderer også transfer fra og til golfbanen.

Bo på følgende hoteller: 

Sharm Club
Club Reef
Baron Resort
Baron Palms

For at bestille golfpakken i Sharm el Sheikh, skal du blot tilføje den som et supplement i din bestillingsproces. Efter at have foretaget din bestilling, kan du nemt reservere dine ønskede starttider ved at sende en e-mail til post@amisol.dk. Husk at inkludere dit bookingnummer samt de ønskede datoer og starttider for din golfrejse.

 

Pris for golfpakken 

3.675,-

 

Læs mere

 


 

 

Golfbanen i Sharm el Sheikh

 

Par 72 PGA Championship-golfbanen (6021 m) er den bedste golfbane i Sharm El Sheikh og en af de bedste golfbaner i Egypten.

Banen byder på uforglemmelige udsigter over frodige grønne fairways, som står i skarp kontrast til den barske ørken og det klare blå hav

Banen ligger med panoramaudsigt over de berømte Sinai-bjerge, og der er fire typer tees at vælge imellem og et øvelsescenter med to ender, som huser det berømte Jolie Ville International Golf Academy. Her kan du lære de nyeste vindteknikker.

"Double-ended center" henviser til et træningscenter eller en driving range, der har udslagsområder i begge ender. Det betyder, at golfspillere kan slå ud fra begge sider af træningsområdet, hvilket gør det muligt at maksimere brugen af faciliteterne og undgå ventetid. Det gør det også muligt at tilpasse træningen afhængigt af vindretning og sollys.

 

 


 

Vælg dit favorit golfhotel

Vælg mellem 4 af vores mest populære hoteller i Sharm el Sheikh. Med golfpakken vil der indgå transfer tur/retur til golfbanen fra alle hotellerne. Læse mere om hotellerne nedenfor

 

Sharm Club

Sharm Club

Velkommen til Sharm Club Resort, et rolig familievennlig hotell i naturskjønne omgivelser, for dem som vil føle på den nubiske, tropiske stemningen. Dette hotellet ligger til på en høyde i området Hadaba, med nydelig utsikt utover Tower Bukten. Dette hotellet har stort privat strandområde og flere bassengområder, i tillegg til stort tilbud av aktivteter som snorkling, dykking, spa-avdeling, tennis og fotball. Sharm Club Bech Resort er et av Amisol Travels Atmosphere hoteller, med et begrenset antall rom, slik at dette er det perfekte hotell for dem som ønsker en sjenerende og avslappende ferie.

LÆS MERE HER
Club Reef

Club Reef

Det nyrenoverede 4-stjernede hotel Club Reef er en klar feriefavorit for vores gæster i Sharm El Sheikh med sin eksotiske, arabiske stemning. Hotellet ligger i Hadaba-området med et hyggeligt lokalt centrum, hvor man kan finde et godt udvalg af restauranter og butikker. Hotellet har direkte adgang til stranden fra hotellet, flere poolområder og tilbyder aktiviteter som snorkling, dykning, volleyball og faciliteter som spa, amfiteater og meget mere.

LÆS MERE HER
Baron Resort

Baron Resort

Dette 5-stjernede hotel er det ultimative feriested. Det ligger i det eksklusive område Ras Nasrani med direkte adgang til kysten fra hotellet og en privat anløbsbro. Baron Palms er et hotel af højeste standard med flere poolområder og et udvalg af restauranter på resortet. Der er også rig mulighed for at udforske havets liv og koraller ved at dykke eller snorkle, øve sig i at svømme i den olympiske ferskvandspool eller slappe af i hotellets Spa & Wellness-center. Dette hotel med sine fantastiske faciliteter kan anbefales til alle og enhver, f.eks. par i alle aldre, voksne vennegrupper og familier. Hotellet har også faciliteter til personer med særlige behov/kørestolsbrugere.

LÆS MERE HER
Baron Palms

Baron Palms

Baron Palms er et førsteklasses hotel for voksne (16+), som ligger eksklusivt i det smukke område Ras Nasrani med direkte adgang til stranden. Dette elegante og luksuriøse hotel passer til dem, der kræver den højeste standard og service på deres ferie. Du bor lige ud til en 600 meter lang sandstrand med gode muligheder for at svømme og snorkle. Hotellet har to store swimmingpools og et tilhørende poolområde med rolige omgivelser. Her kan man slappe af i behagelige liggestole, og i vintermånederne er der en opvarmet pool. Dette hotel kan varmt anbefales til voksne, der rejser uden børn, og som ønsker en afslappende og komfortabel ferie i topklasse.

LÆS MERE HER